167836 tag

2024.04.27.
Zita napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Nekem egy ismer?s ajánlotta az oldalt,és nagyon örülök, hogy idetaláltam Hozzátok!

mkriszta



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Nem jött meg és PÁNIKOLOK! :( » még csak 1 napot késett, de aggódok


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



 
2010. november 16. 21:45
BladesOrsi


Regisztráció: 2010-10-17
Hozzászólások: 2
Rang: [honvéd]

Köszi utólag is a megnyugtató szavakat! :)
Végül 5 napot késett, de a 3. nap vettem egy tesztet, és szerencsére negatív lett. Amúgy tényleg sokat stresszeltem egy utazás miatt, szóval valószínűleg amiatt késett.


2010. október 26. 16:39
BladesOrsi


Regisztráció: 2010-10-17
Hozzászólások: 2
Rang: [honvéd]

Szept 26-án jött meg, és 27-29-én védekezés nélkül szeretkeztünk. (Tudom, nem kellett volna..) Egyszer sem élvezett belém, ettől függetlenül tudom, hogy fennáll a lehetősége annak, hogy mégis belém került valamennyi sperma. Aggódok, hogy esetleg terhes lettem, mert nem tapasztalom a menstruáció előtti szokásos tüneteket (pár nappal a mensi előtt rendszerint érzem belülről, ahogy a méhfal leválik; illetve elég sírós hangulatban vagyok ilyenkor). A sírós hangulat megvan, azonban más egyéb dolgot nem észlelek. Tegnap kellett volna megjönnie, de félek, hogy nem is fog megjönni. Lehet ez amiatt, mert nem védekeztünk, de ugyanakkor megvolt a havim? A másik dolog, amire gondolok az az, hogy valamilyen fertőzés miatt késik. Ugyanis másfél hete elég erős folyásom volt, és viszketett is. Ez szerencsére már elmúlt. Lehet, hogy a fertőzés miatt késik? Köszönöm a válaszokat!


2010. október 26. 20:21
mucsucsula



Regisztráció: 2010-09-19
Hozzászólások: 142
Rang: [százados]

Szept 26-án jött meg, és 27-29-én védekezés nélkül szeretkeztünk. (Tudom, nem kellett volna..) Egyszer sem élvezett belém, ettől függetlenül tudom, hogy fennáll a lehetősége annak, hogy mégis belém került valamennyi sperma. Aggódok, hogy esetleg terhes lettem, mert nem tapasztalom a menstruáció előtti szokásos tüneteket (pár nappal a mensi előtt rendszerint érzem belülről, ahogy a méhfal leválik; illetve elég sírós hangulatban vagyok ilyenkor). A sírós hangulat megvan, azonban más egyéb dolgot nem észlelek. Tegnap kellett volna megjönnie, de félek, hogy nem is fog megjönni. Lehet ez amiatt, mert nem védekeztünk, de ugyanakkor megvolt a havim?
A másik dolog, amire gondolok az az, hogy valamilyen fertőzés miatt késik. Ugyanis másfél hete elég erős folyásom volt, és viszketett is. Ez szerencsére már elmúlt. Lehet, hogy a fertőzés miatt késik?


Köszönöm a válaszokat!


szia!
szerintem csak már előre féltél a dologtól és a stressz miatt késik, hiszen ha mensi alatt voltatok együtt, akkor az esély szinte 0, pláne, ha rendszeres a ciklusod és ha most egy napos késésben van, akkor nem is olyan gyakori... ha meg beteg voltál, akk majdnem biztos, h amiatt
de ha nagyon aggódsz, akkor csinálj egy tesztet, szerintem meg fog nyugtatni de még várj nyugodtan 2-3 napot, mer az még nem is súlyos késés



 



Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek