167808 tag

2024.04.22.
Csilla, Noémi napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Végre nem érzem magamat marslakónak az össze-vissza ciklusom miatt.

kkatkaRólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink
Ezen a bemutató oldalon megnézheted, hogy regisztráció után, milyen funkciókat tudsz elérni.

 

1.) Online menstruációs naptár, amibe bejegyezheted elmúlt és meglévő ciklusaidat, valamit megjósolhatod a következőket.

demo

hónap

A naptárba felviheted az adott napon meglévő, vagy elmúlt menstruációidat. A program az általad bevitt adatok alapján számítja a következő menstruációkat és/vagy peteéréseket.

Az bal oldalon látható kép illusztráció, nagyjából 100%-os kicsinyítéssel készült. A valódi naptárad ennél sokkal nagyobb (egy hónapot látsz "életnagyságban" a felső képen)

Sötétebb barnával vannak jelölve az általad rögzített napok, világosabb barnával a program által jósolt napok, zölddel a peteérés napjai, és piros keretben van az aktuális nap.

 

2.) Az ovulációs program segítségével meghatározhatod, hogy a hónap mely napjain vagy a legtermékenyebb, és melyek az ún. terméketlen napok.

Naptár módszer

Segítséget nyújtunk egy speciális naptárnézettel azoknak a pároknak, aki "naptár módszer" -t alkalmaznak a védekezésben.

Azt vettük alapul, hogy valaki el szeretne kerülni egy terhességet, így zöld színnel jelöli a program azokat a napokat, amelyeknél minimális az esély a teherbeesésre, ezek a "szabad szerelem" napjai, és világos barna - narancsos színűek azok a "kritikus napok", amelyeknél az esély egy terhességre fokozott.

 

3.) Tudományos leírást olvashatsz, arról, hogy hogyan lehet fiú vagy lány gyermeked!

Hát ezt elsőre én sem hittem el, de ha elolvasod amiket összeszedtünk, és kombinálod a naptárnézetünkkel, egész jó esélyeid vannak arra, hogy génmanipuláció és sugárkezelés nélkül megnöveld az esélyeidet arra, hogy 3 lány gyermek után végre megtapasztalhassátok, milyen fiús szülőknek lenni, és fordítva.

4.) A fiú/lány naptárnézetnél megnézheted, hogy az adott napon megfoganó baba milyen nemű lenne, így az 50-50% - nál jobban tervezhetsz!


Demo fiu-lany Fiu-lany demo

Ha nagyon nem akar sikerülni egy fiú vagy egy lány baba, segítünk egy kicsit ezzel a naptárnézettel. Megmondjuk, hogy mikor, milyen babára van esély. Kiegészítve a "tudományos leírással" igen hasznos lehet a pároknak.

 

 

 

 

 


5.) Az online fórumban társaloghatsz más nőkkel.

Regisztráció után csatlakozhatsz a fórumozókhoz, megírhatod véleményedet, hogy mindenki lássa. Regisztráció nélkül a fórumok hozzászólásait tudod olvasni.

 

 

 

 

 

 

 

 

6.) Diagramot készíthetsz magadnak a termékenységi jeleidből és a testhőmérsékletedből, hogy meg tudd jósolni, mikor van ovulációd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naponta feljegyezheted az ébredési hőmérsékletedet és egyéb termékenységi jeleidet, amiből diagramokat készítünk neked. Így könnyebban meg tudod határozni, hogy mikor van peteérésed, mikor vagy a legtermékenyebb.

Diagramod könnyen és egyszerűen kinyomtathatod, és így mehetsz szakorvoshoz, nőgyógyászhoz.

7.) Diagramot készíthetsz magadnak sok fizikai tünetből. Megnézheted, hogy hogyan változnak ezek a menstruációd közeledtével.

Hangulat/Tünet diagram I.

 Rögzítsd naponta hangulatod és tüneteid! A hónap előrehaladtával meglátod, hogy a ciklusod függvényében hogyan változnak meg a tested jelzései.

Diagramod könnyen és egyszerűen kinyomtathatod, és így mehetsz szakorvoshoz, nőgyógyászhoz.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hangulat/Tünet diagram II.

 A hangulat/tünet II. diagramban megfigyelheted az általad rögzített tüneteket egy egyszerűsített táblázatban.

Diagramod könnyen és egyszerűen kinyomtathatod, és így mehetsz szakorvoshoz, nőgyógyászhoz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Hangulat/Tünet diagram III.

A hangulat/tünet III. diagramban összesítve megfigyelheted, hogy mely tünetek voltak rád legjellemzőbbek az adott hónapban.

Diagramod könnyen és egyszerűen kinyomtathatod, és így mehetsz szakorvoshoz, nőgyógyászhoz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8.) A felvitt ciklusaid alapján a program statisztikát és diagramot készít neked a ciklusok és a menstruációk hosszáról.

Ha rendszeresen dokumentálod a ciklusaidat, a rendszer diagramot készít neked az elmúlt ciklusaid hosszából. Kiszámítjuk neked azt is, hogy a menstruációd hossza mennyiben tér el az addigi átlagtól és azt is, hogy a ciklushosszod milyen differenciát mutat az elmúlt ciklusok átlagos hosszától.

A diagramon felül rendelkezésre áll egy táblázat is, amelyben dátum szerint nyomon tudod követni a ciklusaidat.

Ezt a diagramot is a táblázattal együtt könnyedén ki tudod nyomtatni, hogy megmutathasd szakorvosnak ill. nőgyógyásznak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 9.) Dokumentálhatod a tampon/betét használatodat.

Menstruációd alatt rendszeresen dokumentálhatod a tampon/betét használatodat. A rögzített adatokból a program diagramot készít, amiből érdekes dolgokat olvashatsz ki és nem utolsó sorban nőgyógyászod könnyebben tisztába kerül a menstruáció mennyiségével.

A "női védelem" diagramokat kinyomtathatod és magaddal viheted nőgyógyászhoz, szakorvoshoz.
Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek