168121 tag

2024.07.25.
Kristóf, Jakab napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Végre nem kell mindenhová felirogatnom a dolgaimat, amit aztán kés?bb úgysem találok.

vagi80Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink
Felhasználási feltételek

A ciklus.hu internetes oldalra belépő minden ember elfogadja a ciklus.hu felhasználási feltételeit és adatvédelmi irányelveit.

A ciklus.hu fenntartja a jogot, hogy a felhasználási feltételeket bármikor egyoldalúan, a felhasználók előzetes értesítése nélkül módosítsa.

Ciklus.hu tagság:

A ciklus.hu tagsághoz regisztrálni kell, amellyel a regisztráló elfogadja a felhasználási feltételeket.

Regisztrációkor a felhasználó vállalja, hogy valós adatokat ad meg magáról.

Tagsági díj nincs.

A ciklus.hu bármikor egyoldalúan, indoklás nélkül megszüntetheti egy felhasználó hozzáférését és törölheti adatait a rendszerből.

Fórum használata:

A ciklus.hu oldalain lévő fórum moderált fórum.

Senki nem tehet közzé olyan tartalmat, ami szerzői jogi védelem alatt áll, sérti mások vallási, politikai, erkölcsi nézeteit, hátrányosan érint bármilyen népi, etnikai közösséget. A szerkesztők amint tudomást szereznek ilyen vagy ehhez hasonló tartalomról, azonnal törlik azt a fórumból, valamint az azt közzétevő felhasználó fiókját is figyelmeztetés nélkül eltávolítják a rendszerből.

A ciklus.hu szerkesztői fenntartják a jogot, hogy bármilyen tartalmú hozzászólást töröljenek a fórumból.

A nőgyógyász regisztrációról:

A ciklus.hu nőgyógyász tagsághoz regisztrálni kell, amiben a regisztráló elfogadja a felhasználási feltételeket.

A ciklus.hu oldalain havi díj ellenében nőgyógyászok elkészíthetik bemutatkozó oldalaikat, fényképet tölthetnek fel magukról és rendelőjükről.

A díjat a ciklus.hu havonta 5.000 Forint + Áfában állapítja meg. Minimális megrendelési idő 3 hónap.

A számlát a teljesítés napján állítjuk ki és postázzuk ügyfeleink részére.

A nőgyógyászok felelnek az általuk feltöltött adatok hitelességéért és helyességéért.

A shop:

A ciklus.hu oldalain található webshop-ot csak regisztrált felhasználók használhatják. A felhasználók vállalják, hogy pontos és valós adatokat adnak meg a küldemények könnyű célba juttatása érdekében.

A ciklus.hu minden esetben postai utánvéttel juttatja el a csomagokat a megrendelőhöz, amelyet a megrendelés megérkezésétől számított 24 órán belül felad.

A ciklus.hu webshopban a postai utánvéten kívül semmilyen más fizetési lehetőség nem áll rendelkezésre.

Adatvédelem:

A ciklus.hu oldalain rögzített menstruációk valamint az ezekből számított előrejelzések csak az adott felhasználó számára hozzáférhetőek.

A ciklus.hu bizalmasan kezel és harmadik fél számára semmilyen körülmények közt nem ad át olyan adatokat, amelyet felhasználói a rendszerben rögzítenek. A ciklus.hu mindenben az adatvédelmi törvénynek megfelelően jár el.

A ciklus.hu a nőgyógyászok adatait az általuk meghatározott módon és mennyiségben közzéteheti a nőgyógyászok bemutatkozó oldalain.

A ciklus.hu felelősségének kizárása:

A ciklus.hu és üzemeltetői nem vállalnak felelősséget semmilyen, a program hibájából, a szolgáltatás kimaradásából, megszűnéséből keletkezett kárért, keletkezzen az saját, vagy harmadik személy hibájából.

A ciklus.hu oldalt és szolgáltatásait minden felhasználó saját felelősségére használja. 18. életévüket nem betöltött felhasználók az oldalt csak szülői beleegyezéssel és felügyelet mellett használhatják. 

 

 

A biológiai folyamatok meglehetősen összetettek, így a ciklus.hu és üzemeltetői nem vállalnak felelősséget azért, hogy az egyén menstruációs ciklusával kapcsolatos dolgokat megfelelően tudja előre jelezni. A ciklus.hu nem vállal felelősséget azon tartalmakért, amelyeket más helyezett el oldalain.

A honlapon található információk csak tájékoztató jellegűek, azok nem helyettesítik az orvosi szakvéleményt.

 

 

 

 

 

Copyright:

 

A ciklus.hu oldalain megjelenő tartalmak illetve szolgáltatások másolása, reprodukálása a szerző hozzájárulása nélkül törvénybe ütközik és jogi következményeket von maga után. Minden jog fenntartva!
Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek