159660 tag

2020.04.01.
Hugó napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Sziasztok! Hihetetlen, hogy rátaláltam erre a fantasztikus oldalra!

ladri6Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
PartnereinkCIKLUS.hu - menstruációs és ovulációs naptár nőknek

Eljött az idő, hogy egyedülálló módon dokumentálhass mindent, ami számodra, mint nő számára fontos, mindent ami a női testtel, női ciklussal kapcsolatos. Ha belevágsz, tudni fogod a következő ciklusod kezdetét, a termékeny és terméketlen napjaidat, megismerheted a saját, egyéni működésedet. Szánj egy kis időt magadra, ezzel csak nyerhetsz!

Szolgáltatásaink igénybevételével az alábbi dolgokat élvezheted TELJESEN INGYEN:

 • Online menstruációs naptár, amibe bejegyezheted elmúlt és meglévő ciklusaidat, valamit megjósolhatod a következőket.
 • Az ovulációs program segítségével meghatározhatod, hogy a hónap mely napjain vagy a legtermékenyebb, és melyek az ún. terméketlen napok.
 • Tudományos leírást olvashatsz, arról, hogy hogyan lehet fiú vagy lány gyermeked!
 • A fiú/lány naptárnézetnél megnézheted, hogy az adott napon megfoganó baba milyen nemű lenne, így az 50-50% - nál jobban tervezhetsz.
 • Az online fórumban társaloghatsz más nőkkel.
 • Diagramot készíthetsz magadnak a termékenységi jeleidből és a testhőmérsékletedből, hogy meg tudd jósolni, mikor van ovulációd.
 • E-mail értesítőt küldünk minden fontosabb eseményről: figyelmeztetünk, ha meg fog jönni, ha ovulációd van, a beállított gyakorisággal elküldünk nőgyógyászhoz és figyelmeztetünk, ha rákszűrésre kellene menned.
 • A megjósolt menstruációs napok segítségével jobban megtervezheted a fürdőzős nyári vakációdat vagy okosan vehetsz ki szabadságot a munkahelyeden, tűzheted ki esküvőd napját stb.
 • A menstruációs naptáradat és a diagramjaidat egyszerűen kinyomtathatod, és így mehetsz a nőgyógyászhoz, vagy rögzíthetsz adatokat offline.
 • Tallózhatsz a rendszerünkbe regisztrált nőgyógyászok és szolgáltatásaik között.
 • Hasznos dolgokat tudhatsz meg a testedről, amiket esetleg nem is sejtettél.
 • Online boltunkban kényelmesen és egyszerűen vásárolhatsz, valamint olcsóbban is juthatsz hozzá hasznos termékekhez. (hamarosan!)
 • A ciklus.hu oldalaihoz a világ bármely pontjában hozzáférhetsz, csak egy számítógép és internet kell hozzá.

Ja, és mondtuk már, hogy mindez INGYEN VAN? Csak annyit tennénk hozzá, hogy nem kell érte fizetni, no meg azt, hogy ingyen van!

Fűszerekkel a szerelemért: a legjobb afrodiziákumok   - http://www.hazipatika.com/taplalkozas/egeszseg_es_gasztronomia/cikkek/fuszerekkel_a_szerelemert_a_legjobb_afrodiziakumok
Azt mondják, a házasság akkor működik igazán, ha - mint az asztal - masszív lábakon áll. A négy láb, amely a tökéletes frigyhez szükséges a következő: szellem, lélek, hasonló értékrend és a kiegyensúlyozott szexuális élet. ... Bővebben >>

10 kérdés a sportról - csak lustáknak!   - http://www.hazipatika.com/eletmod/mozgas/cikkek/10_kerdes_a_sportrol_csak_lustaknak
Tudja, hogy mozognia kellene, talán már a háziorvosa is mondogatja, hogy leadhatna néhány kilót és az ismerősei is mindig hívják kocogni? Mégis bizonytalan, hogyan is kezdje el az edzés? Segítünk! ... Bővebben >>

Mielőtt kidobná röntgen- vagy CT-felvételeit, ezt nézze meg!   - http://www.hazipatika.com/napi_egeszseg/orvosnal/cikkek/mielott_kidobna_rontgen_vagy_ct-felveteleit_ezt_nezze_meg
Nem kell, hogy a régi mammogrammok, röntgenek, MRI- vagy CT-felvételek a kukában végezzék, fel lehet például használni őket eg