167733 tag

2024.03.29.
Aguszta napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Végre nem érzem magamat marslakónak az össze-vissza ciklusom miatt.

kkatka



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Próbálok teherbe esni » BABÁRA VÁROK


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



<<első  << előző1[2][3]következő >>  utolsó>>

2012. január 08. 17:13
Lohre



Regisztráció: 2008-05-17
Hozzászólások: 436
Rang: [őrnagy]

Sziasztok lányok!!

Azoknak üzenem, akik szoktak hozzám látogatóba jönni, hogy a régi oldal mellett egy új oldal üzemel mától! Ugyanúgy van chat és fórumozási lehetőség csak egy kicsit komolyabb formában!Ha kiakarjátok próbálni, akkor gyertek bátran! Ha elnyeri tetszéseteket, akkor az új oldal lesz az élő oldal!!!
www.pocaklako.sokoldal.hu


2011. december 07. 09:19
Lohre



Regisztráció: 2008-05-17
Hozzászólások: 436
Rang: [őrnagy]

Kedves lányok, kedves ismerősök, kedves idegenek!

Megírtam a történetem, hogy aki esetleg hasonló helyzetbe kerül mint én, tudja mire kell figyelni, mikor kell egy terhesség esetén aggódni, s ha egy cipőben járna velem akkor mire számíthat!Lehet, hogy egy kicsit hosszúra sikeredett,de próbáltam minél részletesebben leírni a történteket, hogy mindenki megértse és tisztán lássa mi történt, s min kellett keresztül mennem. Természetesen, ahogy korábban megígértem mellékeltem, az összes orvosi leletet bizonyítékként a hitetlenkedők számára. A neveket természetesen a személyi szabadságjog védelmében töröltem, s persze nem akartam senkit megsérteni, mert történ ahogy történt, ezen már változtatni nem lehet!S nekem az egésznek a leírása felért egy lelki terápiával, hisz kiírhattam magamból mindent! A történetet a következő linken találjátok:

http://www.babaravarok.megnezem.hu/index.php?pageid=17384

Ui.: Negatív kommenteket nem kérek, ha van mindenki tartsa meg magának!!!!!


2011. november 26. 17:11
Lohre



Regisztráció: 2008-05-17
Hozzászólások: 436
Rang: [őrnagy]

Kedves ismerőseim!

Most jelentkezem itt utoljára, akik ismernek tudják, hogy hol keressenek ezután is. Szerintem egy ilyen oldalnak nem a gyűlölködésről, egymás kiutálásról, hitetlenkedésről, bántásról, sárbatiprásról, gyanúsítgatásról kellene szólnia, hanem arról, hogy segítjük, támogatjuk, vigasztaljuk egymást, erőt adunk a másiknak egy kudarc után, hogy könnyebb legyen talpra állni. De sajnos nem egyszer, s nem egy esetben tapasztaltam, hogy sok olyan megkeseredett ember van itt, aki a saját keserűségét másokra vetíti ki bántással, ércelődéssel, s ezzel rengeteg kellemetlenséget szomorúságot okoz mind önmagának, mind másoknak. Az én honlapomon ilyen soha nem fordult elő, s nem is hagynám, hogy megtörténhessen. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy hol érzi,jól magát, s én úgy gondolom az én életembe már nem fér bele több keserűség, több fájdalom, ezért arra az elhatározásra jutottam, hogy a továbbiakban nem kívánok itt semmilyen vitában, semmilyen hozzászólásban részt venni, főleg meg úgy hogy még akkor is engem bántanak amikor én nem is írtam ide semmit.Amikor majd elég erős leszek ahhoz, hogy egyedül is ellássam a mindennapi feladatokat, majd hazamegyek s a saját honlapomon,mindent megírok a velem történtekről,ha majd érdekli az esetleges kételkedőket, ott majd megtalálnak mindent orvosi zárójelentéssel együtt. Én nem fogok itt magyarázkodni, sem igazságot tenni, hisz ne ítélj, hogy ne ítéltessél. Aki rám kíváncsi tudja hol talál, tudja mikor keressen.Szeretettel várok mindenkit akinek tényleg az a legfontosabb, hogy életet adhasson egy piciny emberi lénynek. A többieknek, pedig akikkel nem találkozok erőt, kitartást, s szerencsét kívánok a mielőbbi babásodáshoz, s egy kicsit boldogabb s örömtelibb életet!!!!
Üdvözlettel: Lohre
www.babaravarok.megnezem.hu


2011. november 25. 19:29
Sznate


Regisztráció: 2011-11-25
Hozzászólások: 8
Rang: [honvéd]

Bocsi Viking, te is a Thani csoportját erősíted, téged is becsüllek!


2011. november 25. 19:20
Sznate


Regisztráció: 2011-11-25
Hozzászólások: 8
Rang: [honvéd]

Sziasztok! Natália vagyok, s csak azért regisztráltam ide a ciklus.hu-ra hogy reagáljak ide: először is, 12 éve barátnőm a Helga: Mademoiselle, s bátran állíthatom, hogy ismerem őt, minden tulajdonságával együtt. Egy nagyon kedves, megbízható, tiszta szívű, jólelkű lány, aki ha megkedvel valakit azért tűzön-vízen kiáll. Tegnap reggel felhívott engem, hogy mit tegyen, mert van egy lány aki egyébként szimpatikus neki, de valahol azt olvasta róla... stb... ÉN javasoltam neki /több ember mellett/, hogy nyugodtan kérdezzen rá, mert egyrészt ő maga megnyugszik , hisz valóban azokért a lányokért aggódott akik most dobálják kővel (Helga : sajnálom, hogy ilyen emberekért aggódtál, s hogy őket féltetted, nem érdemelték meg! ). Egyrészt: Helga is és Aktucs is , sőt Thani is bocsánatot kért, akkor miért dobáljátok még? Ez benneteket minősít! Itt jegyezném meg, hogy Thani és Aktucs ti ketten bizonyítottátok be, hogy valóban emberségesek vagytok, s képesek a megbocsátásra. A többiek szégyellhetik magukat, nem csak itt hanem a másik fórumban is.Ezt oda is másolom majd! Mégpedig ezért: Többen javasoltátok Helgának /persze volt aki nem, mert ő féltette, őt puszilom :D / hogy nyugodtan kérdezzen rá, ő is kíváncsi stb... részleteket azért nem említek, mert nem tűz szítás miatt jöttem!/ Na nekik üzenem: szégyelljétek magatokat nyuszik, nem érdemlitek meg Helga barátságát!!! Könnyű a másik topikban kiállni, hogy veled vagyunk, de hogy ide is beírjatok, és megvédjétek azt már nem! Na köszi...Helga ebből nyugodtan levonhatod a következtetést! amit én leszűrtem: Thani és Aktucs, illetve akik féltettek, a többiek, meg csak akkor, ha szembenéztek az olyan nagy és tökéletes tükörképükkel! Fel vagyok háborodva! Helga direkt név nélkül kérdezte itt, hogy ne szégyenítse meg a Thanit, s a "kedves" tüzet szító másolja a beírásait! Tényleg nem volt jogod! Nem ezzel kell a vélt igazságodat bizonygatnod, hisz azért bizonygatod, mert tudod, hogy sz..t kavartál, hisz Helga név nélküli kérdésre várta a választ, s utána döntötte volna el, mit is gondoljon a dologról! Egyébként, szeretlek Helga, s tisztelem a bátorságod, hogy te nem Thani háta mögött kérdezted,meg vádaskodtál, hanem megkérdezted őt, hogy mit gondol az adott helyzetről! Tehát megkérdezted őt magát! A többiek meg nézzenek magukba akik csak bujkálni képesek! Vagy követ dobálni! Ne szégyeld Helga az őszinteséged! Hisz pont ettől vagy te, hogy nagy az igazságérzeted, s az őszinteséged! Ne haragudj, de nem kell neked az ilyen emberek szeretete, vagy elfogadása, akik csak akkor képesek kedvelni, ha nekik nem esik bántódásuk! A követ dobálóknak: nézzetek magatokba, vegyétek ki a gerendát, mert attól látjátok nagynak más szemében a szálkát! Nati voltam!!! Uí: nyugodtan lehet utálni, vagy követ dobálni, én bírom :)


2011. november 25. 12:10
pataharang



Regisztráció: 2011-09-19
Hozzászólások: 1748
Rang: [altábornagy]

Lohre én meséltem ebben a topicban a lányoknak akik aggódtak érted..Kirike, Krebsi, Anita, Gabcsika.
Nagyon sajnálom ha ezzel rosszat tettem, de mivel a másik honlapon is kiírtad a fórumra gondoltam nem titok.


2011. november 25. 12:07
Lohre



Regisztráció: 2008-05-17
Hozzászólások: 436
Rang: [őrnagy]

Helga!
1. Én itt a cikluson nem írtam meg, hogy mi történt velem, csak a saját honlapomon. Akkor te honnan tudod?
2. Ha nem én írom, akkor miért engem bántasz, rúgsz belém. Én kétségbe vontam valaha a te vetéléseidet? Pedig megtehettem volna.
3. Közted meg köztem az a nagy óriási különbség, hogy én sohasem alkotok úgy véleményt másokról, hogy azt nem ismerem, főleg meg mások véleménye alapján nem.
4. Rólam senki semmi rosszat nem írt még itt, csak annyit kértek tőlem, hogy ne írogassam ki a honlap címemet, de ez is csak azért volt mert azt hitték valami gép generálja, de utána mikor látták, hogy ember is van mögötte, és sokan akkor is a védelmemre keltek akkor már szintén jött az elnézést kérés.
5. Szerintem mindenkinek szíve joga, hogy meghallgassa mások véleményét, aztán hogy mit fogad meg belőle, az az ő egyéni döntése.
6.Szerintem itt felelősségteljes felnőtt emberek vannak, akik miatt igazán nem kell aggódnod neked.Úgy hogy részemről ez gyenge kifogás, hogy mások miatti aggódásból írogatsz másokról negatív véleményt.
7.Én senkinek sem kívánok semmi rosszat, se nem vonom kétségbe az átélt fájdalmát, sőt szívből kívánom, hogy soha senki ne élje át azt a lelki és testi megpróbáltatást amit én átéltem, még ha idézőjelesen valamilyen szinten szerencsésen is.
8. Egy jó tanács: máskor csak akkor alkoss egy témában véleményt, ha elég információval rendelkezel a történtekről, illetve az adott témáról.S elhiheted ELÉG NAGY FÁJDALMAT OKOZTÁL AZZAL AMIKET ÍRTÁL RÓLAM, S A NEM LÉTEZŐ KITALÁLT TERHESSÉGEMRŐL, VETÉLÉSEMRŐL, MŰTÉTEMRŐL,DE TUDOD MIT TALÁN JOBB IS LETT VOLNA HA IGAZ SE LETT VOLNA, AKKOR MOST NEM FÁJNA ÚGY SEM A LELKEM, SEM A SEBEK, S NEM SÍRNÉK MIKOR EZEKET A SOROKAT ÍROM!!!!!


2011. november 25. 12:06
mademoiselle



Regisztráció: 2010-12-04
Hozzászólások: 2812
Rang: [vezérezredes]

Remelem, hogy most mar lehiggadtak a kedelyek
Nagyon rossz tenyleg ilyeneket olvasni, es borzasztoan SAJNALOM, hogy en is ilyeneket olvastattam veletek!!!

Amikor a kitalalt betegsegekrol irtam, ott Thanira gondoltam, ugyanis olvastam meg regebben teljesen veletlenul a terhes vagyok forumon belul a 2009-ben szulunk topikban amit ott Thanirol irnak, es ott az is volt, hogy allitolag egy csomo betegseget kitalalt maganak.
Bemasolni nem fogom senki irasat sem, hiszen azt csak az engedelyevel szabad, de akit erdekel meg tudja nezni mirol beszelek.
Jo, persze azota Thani is megvaltozhatott, azota sok ido eltelt!
Sot, a lanyok a "nehezen telnek...-bol" nagyon is szeretik, ok jobban ismerik mint en, tenyleg nem volt jogom ilyeneket irni errol a ket lanyrol, akiket meg csak nem is ismerek!!!
Most magamra vagyok merges!!!
Sajnalom, megbantam, es szegyenlem magamat!!!
Mar bocsanatot kertem a masik forumban is, nem csak Thanitol es Lohretol, de az osszes lanytol (akiket vedtem amugy) akiket megbantottam es megbotrankoztattam a beirasommal!
Emberek vagyunk, tevedunk, neha olyat mondunk amit kesobb megbanunk. Az okos a masik hibajabol tanul, en meg a sajatombol
De tobbet ilyet nem fogok csinalni, elhihetitek hogy ebbol en is tanultam. Ezentul zippzar a szamon (bilincs a kezemen) es ha valakirol hallok valamit, addig nem irom meg nyilvanosan amig az illetot meg nem kerdeztem levelben.
BOCSANAT!

A tea az jo otlet, en is csinalok valami nyugtatot es pozitivat magmnak
Sajnalom, hogy masokat is belevontam ebbe, tenyleg privat levelet kellett volna irnom, es figyelni a stilusomra, nem engedni az erzelmeknek.


2011. november 25. 11:42
Aktucs



Regisztráció: 2009-06-26
Hozzászólások: 2991
Rang: [vezérezredes]

Én még az elnézéskérés előtt írtam. Mivel dolgozom kicsit lassan haladok az írással.

Valóban nincs jogod kitiltani, de okod sem. Nem téged bántottalak, mást védtem. Nem azt kicsinyeltem le, amin te, vagy ti átmentetek, és nem kérdőjeleztem meg egyikőtök szenvedését sem. De azért mert te szenvedtél, nem kell és nem szabad belerúgni a másikba. Ez nem jószándék. Inkább hebehurgyaság. De becsülöm az elnézéskérést és a beismerést.

Hogy én mit éltem át, azt te nem tudod, mert nem mondtam. Könnyebb a lelkednek ha elárulom? Volt vetélésem, voltak műtéteim, amiket azért vállaltam, hogy gyerekem lehessen. Nem fogom átélni, amit te átéltél, én megszülném a down-kóros babát is, ha egyáltalán lehetne. De nekem ez nem fog megadatni, mert még a lombikot sem vállalhatom. Örökbefogadásra várunk.

Nem a vetélést degradáltam. Valaki azt írta, hogy egy bizonyos lány kitalált mindenféle betegségeket magának. Az a lány betegségről egy szót sem szól. Idézőjelek között csak egy csomószor elvetélt. De azt sem kitalálta, valóság volt. Idézőjelet pedig azért használtam, mert egyáltalán nem úgy gondolom, hogy a vetélés semmiség lenne!

Mielőtt felháborodsz, légyszíves értelmezd a másik szavait.
Egyébként nem szoktam ide írni, a jövőben sem fogok. Megnyugodhatsz.


2011. november 25. 11:34
Viking


Regisztráció: 2010-09-03
Hozzászólások: 1087
Rang: [ezredes]

Tobbi Babara varok forumozonak tajekoztatasul az elozo hozzaszolasomert.

Megertem, hogy egy felreertesbol sebek szarmazhatnak. Megertem es sajnalom Lohre tapasztalatat. Megertem, hogy Aktucs vedeni akarja.

De Helga bocsanatot kert.

Az viszont a legalja, hogy Aktucs benez hozzank, anelkul, hogy ismerne a torteneteinket, ugyanis nalunk is van 25 hetesen kenyszerszult, 23 hetesen halva szult, 7-szer vetelt es nem folytatom.

Aktucs ezt irta, amit en nem tudok szo nelkul hagyni. Amit nem turnek a barataimmal szemben sem, de nem am egy idegentol, aki alneven, fotonelkul gazol bele moralapostolkodva 20 masik ember lelkebe, meggyalazva az elvesztett babjuk feletti gyaszukat.

A reszemrol nem fogok idejonni es ezzel a temaval kapcsolatban nem olvasom el a hozzaszolasokat, mert fizikailag erzem, mennyire rosszat tesz. De az osszes gyermeket elvesztett no miatt - fuggetlenul a baba koratol - nem hagyhattam ekkora egbekialto faragatlansagot szo nelkul.

Ime Aktucs mondata:
"Nem voltak itt mindenféle betegségek, "csak" egy csomó vetélés. "

Mindenkinek sikeres babprojektet kivanok, rossz tapasztalatok szerzese nelkul.

Bekevel,
Viking a Veteles forumrol.


2011. november 25. 11:17
Viking


Regisztráció: 2010-09-03
Hozzászólások: 1087
Rang: [ezredes]

Aktucsnak idemasolom a szamara kuldott uzenetemet a "csak" veteles forumrol:

Aktucs!

Szegyelld magad! Idejossz es felteped a forum osszes lanyanak sebet!
Honna veszed a jogot, hogy ide, ilyeneket irjal.

Helga elnezest kert a felreertesert es a joszandeka tette ot szkeptikussa.

Az pedig, hogy ledegradalod a vetelteket azzal, hogy itt nem voltak betegsegek kikerem magamnak es ha bunko lennek ugyanazt kivannam Neked, amin en mentem keresztul... De nem vagyok taplo!

Info, engem 2-alkalommal mutottek, egyenkent 3 oras mutet kereteben a mehemmel, 4 evet vartam babara, amikoris sikerult teherbeesnem egy down-koros kisbabaval, akinek a halalos itelete 2010.08.07-en szombaton irtam ala, hogy elvehetik tolem 2010.08.09-en.
Utana 10 honapon keresztul probalkoztunk az ujjal.

Szegyelld magad!!!!!

Nem tehetem, hogy kitiltsalak, de ha van valamifele szegyenerzeted, erre a forumra tobbet nem jossz.

...es ez csak az en sztorim volt a "csak" veteltek kozul......


2011. november 25. 11:04
mademoiselle



Regisztráció: 2010-12-04
Hozzászólások: 2812
Rang: [vezérezredes]

Igazan sajnalom Lohre, de mostmar visszacsinalni nem tudom!
Az a baj, hogy az informaciobol nekem az informaciobol nem igy jott le, de akkor elhiszem neked. Igazabol nem is tudok nagyon mit irni, csak azt hogy sajnalom!

Lanyok: nem azert voltam duhos, mert felek, hanem azert mert ugy ereztem (de komolyan) hogy ez egyszeruen nem lehet igaz, es az illeto biztosan kitalalta.
En meg nem szeretem a hazugsagokat, foleg nem ebben a temaban.
A kihasznalst pedig arra irtam, hogy Lohre hiv lanyokat chat-elni, es igazabol oket, koztuk titeket is, feltettem.
Szoval ezt nem azert irtam, hogy ot a foldbe dongoljem, hiszen meg voltam gyozodve hogy a tortenet nem lehet igaz, hanem azert, mert attol tartottam, hogy majd esetleg rossz tanacsokat ad a lanyoknak.
Szoval pusztan vedelembol feletek, es a tobbiek fele.

De ha igaz, azt nem tudtam hogy 5 hetes babarol van szo, akkor hat nem is tudom mivel tehetnem jova...


2011. november 24. 20:43
Aktucs



Regisztráció: 2009-06-26
Hozzászólások: 2991
Rang: [vezérezredes]

Pataharang, talán semmi más ez mint félelem. Bár csak félinformációim vannak, de én így gondolom.
Amikor az ember fél, akkor dühös lesz. Valaki olyanra, akivel megtörtént az, amitől ő is fél.


2011. november 24. 20:27
pataharang



Regisztráció: 2011-09-19
Hozzászólások: 1748
Rang: [altábornagy]

De azért rúgjunk bele még abba aki a földön van...akinek szar...pont azért, amiért a másiknak. Félinformációkból következtetni, konspirálni, kitalálni dolgokat az megy...


2011. november 24. 20:17
Aktucs



Regisztráció: 2009-06-26
Hozzászólások: 2991
Rang: [vezérezredes]

Mademosielle, szerinted meddig tud "szépen nőni" a baba a petevezetőben, mielőtt az eldurran? Elárulom, 1-2 hétig. Meglehetősen kicsi és kevéssé tágulékony szervről van ugyanis szó. Ellenben kiváló a vérellátása (ezért is tud fejlődésnek indulni a petesejt), tehát alapos belső vérzést tud okozni. Néha ebbe bele is szoktak halni, de mindenképp közvetlen életveszélyként kezelendő.
Ez a történet simán igaz, bár óriási tragédia. Akivel megtörtént, nem bántást érdemel ezért.

De nem is értem, egy ilyen történet hogy lehet visszaélés mások kedvességével és jóindulatával?

Egyébként 1 hónapja vizsgáztam anatómiából és klinikumokból, még némi fogalmam is van a témáról.



<<első  << előző1[2][3]következő >>  utolsó>>




Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek