165161 tag

2022.07.01.
Tihamér, Annamária napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Babáznánk nemsokára; ebben sokat segítenek a táblázatok! További jó munkát!

bakRólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
PartnereinkTisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Próbálok teherbe esni » petefészek ciszta


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben 
2011. szeptember 29. 19:58
akrucipRegisztráció: 2009-09-14
Hozzászólások: 700
Rang: [alezredes]

Szia!
Nekem januárban volt műtétem ciszta miatt, igaz a doki biztosabbnak látta a laparotómiát, vagyis nem tükrözéssel, hanem vágással műtöttek. Kb. fél év kellett, mire úgy éreztem magam, mint a műtét előtt, de a ciklusom még mindig nem állt be teljesen és egy évet kaptunk a babára, mivel csokiciszta volt a bal petefészkemen.
Persze minden ember más, szóval neked lehet rögtön a műtét után jönni fog a baba és lehet, hogy ennyi idő sem kell a teljes regenerálódáshoz. Ilyenkor talán ez az egyik legnagyobb őrültség, mások tapasztalatait olvasgatni, mert mindenféle megfordul ennek hatására az ember fejében.


2011. szeptember 22. 14:38
aszaboRegisztráció: 2011-03-29
Hozzászólások: 1155
Rang: [ezredes]

Sziasztok, a napokban jártam nődokinál és a jobb petefészkem mögött egy 52mm .es cisztát talált. Azt javasolta ,hogy" tükrözés" módszerrel műttessük meg. Persze elindultak a vizsgálatok a köv. mensi után lesz a műtét. Az lenne a kérdésem,hogy volt-e már valakinek hasonló műtéte? Illetve,hogy mik a tapasztalatok. Előre is köszi. Mindent megteszek egy babáért, mert sajnos ez miatt nem tudok teherbe esni ,lassan 1 éve. Nagyon Köszi Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek