167801 tag

2024.04.19.
Emma napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Az eddig kézzel vezetett, pöttyözött, karikázott stb. naptáram lassan a kukában végzi.:)

Pandika



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Próbálok teherbe esni » Lombikosok,lombikra várók ide :-)


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



<<első  << előző1[2][3][4][5]következő >>  utolsó>>

2024. március 18. 21:18
Antia


Regisztráció: 2016-01-28
Hozzászólások: 427
Rang: [őrnagy]

Sziasztok

Sajnos nem lesz több stimu, anyagilag totál kimerültünk és a kisfiam rá is gondolni kell hogy ő ebből ne érezzen semmit. Ez a lombik közelítette a másfél milliót,azért mert a fiam fizetős lombikból született így nem támogatott a második baba. Csak azt bánom hogy hagytam magam lebeszélni a külföldi lombikról.....🙄

Nem volt könnyű megoldani hogy ne vegyem föl amikor kéri, talán ez volt a legnehezebb az egészben főleg hogy téli szünet volt az oviban.

Kitartást mindenkinek, a csoda elöbb vagy utóbb mindenkit elér🥰


2024. március 01. 11:52
Csatina



Regisztráció: 2015-11-04
Hozzászólások: 625
Rang: [alezredes]

Sziasztok Lányok!

Azta mindenkinél zajlik az élet:

Antia: nagyon sajnálom, hogy a 7. stimu sem sikerült, pedig nagyon misztikus szám a 7-es. Lelkileg, hogy viseled??? Mennyivel nehezebb a stimu, hogy van már egy kis lurkó. Ilyenekre gondolok, hogy nem emelhetsz, pihenj sokat stb???
Illetve van még erőtök próbálkozni??? Mennyi stimut terveztek még???
Teljes mértékben egyetértek, hogy már egyszer megadatott a csodátok, de sikerülhet még és összejöhet a kis tesó.
Sok sikert kívánok.

golyahir85: Dorka baba jobban van már. A tápszerrel minden oké illetve, hogy sikerül a hozzátáplálás??? Bújnak szépen sorban a kis fogacskái????
Vigyázzatok magatokra.

RaisinBug: Sikerült elkezdeni a lakás felújítást??? Panel lakásban is van mit cserélni -javítani. Persze számít, hogy mennyi m2, na meg, hogy milyen környéken van főleg, már így családosan. Az nagyon szupi, hogy anyukád, tesód is a közelben lakik, így többször tudtok talizi illetve gyerek felügyeletet is vállalhatnak stb.
Hajrá-hajrá.

Nomen: direkt téged hagytalak utoljára, hogy GRATULÁLHASSAK nektek. Ez fantasztikus, hogy 10-év után sikerült. Azt megkérdezhetem, hogy természetes utón vagy esetleg orvosi segítséggel sikerült???
Minden rendben van a várandóságoddal???
Jó egészséget kívánok nektek.


Nálunk minden OK. Igaz sikerek most csak a melóban érnek: elismerés, fizetés emelés stb. Férjemnek is hasonló jó a munkahelye. Már tervezzük a nyaralást...
November óta nem kerestek minket a TGYSZ-ből (örökbefogadás). Szóval várunk...

De a családban bátyámék bejelentették, hogy érkezik hozzájuk a második gyermek.
Persze gratuláltam nekik és örülök is, hogy nekik természetes utón sikerült (fogalmuk sincs arról, hogy mi miken mentünk keresztül és, hogy ők milyen szerencsések), de azért egy picit még is elszontyolodok, hogy nekünk miért nem adatik/ adattot meg ez a csodád/boldogság...

Hát kinek mit ad a sors...
Igaz múlt héten szombaton egész nap én vigyáztam nővérem gyerkőcére. (de ez teljesen mást)

Ja és még egy apróság: már meséltem, hogy a kutyusunk nem akar barátkozni más kutyákkal. Mindenkit megugat. A lakótelepen lett egy kis jorky kutya aki a barátja lett.
Oda vannak egymásért pedig mindketten fiúk, igaz fajta béli...


Szép hétvégét kívánok nektek.
Amit lesz időtök írjatok.
Sziasztok.


2024. február 20. 19:52
Antia


Regisztráció: 2016-01-28
Hozzászólások: 427
Rang: [őrnagy]

Sziasztok

Nomen hatalmas gratula🩷🥰, persze hogy emlékszem....én is el tűntem egy jó hosszú időre😁. A kistesó projekt sajnos nem sikerült, de úgy fogjuk fel hogy már van 1 kis csodánk és Ő valóban egy csoda, ugyan úgy mint ahogy a ti picikétek is az😊


2024. február 15. 12:51
RaisinBug



Regisztráció: 2010-08-20
Hozzászólások: 741
Rang: [alezredes]

Sziasztok, Nomen, én emlékszem Rád és fantasztikus hírt hoztál🥰🥰 Gratulálok a pici lánykához és drukkolok ☺️🤞🏻 Van már választott nevetek? Nem kertes házat vettünk, panellakást, de a közelben lakik apósom, anyukám és testvérem a családjával, így többet fogunk velük találkozni 🥳😍 Meg hát szerintünk sokkal jobb környék, mint ez, ahol most lakunk. Örököltük ezt a lakást, magunktól sosem jöttünk volna ide 😅 Meg nagyobb is és így kistesóval jobban elférnek majd 😊 Írjatok majd Csajok! Sziasztok

Szerkesztve: RaisinBug által, ekkor: 2024. február 15. 12:52


2024. február 10. 21:53
nomen


Regisztráció: 2015-02-23
Hozzászólások: 330
Rang: [őrnagy]

Sziasztok Lányok!
Régen jelentkeztem, talán nem is emlékeztek rám. Anita, örülök hogy belevágtatok a kistesó projektbe. A decemberi kis túlélőnek sikerült megkapaszkodnia? De jó lenne ha igen!
Csatina én sem vállaltam volna egy ilyen súlyos elváltozással született kisbabát, nem hinném hogy bárki elítélne. Egy ismerősöm tavaly lombik miatt visszautasítottak egy babát, aztrán a lombik sem sikerült. Ami a gyógyszeredet illeti szerintem fogamzásgátló hatása tuti van, ha megszűnteti a ciklusokat. 😕
Vento ti hogy álltok?
Gólyahí örülök hogy végre te is Anya lehetsz, gratulálok Dorkához, szerintem még nem tettem.
Raisinbug mozgalmas időszak előtt álltok, de a kertes ház szerintem nagyon jó lesz.
Nekünk 10 év várakozás után végre megadatott a csoda, 21. hétben járunk, egy pici lányka választott anyukájának ♥️.


2024. február 07. 17:34
RaisinBug



Regisztráció: 2010-08-20
Hozzászólások: 741
Rang: [alezredes]

Sziasztok,

Csatina teljesen megértem a döntéseteket!
Remélem, hogy azóta kaptatok újabb ajánlást

Gólyahír, durva, hogy min mentetek keresztül Sajnálom, hogy ennyire nem törődöm orvosok vannak De remélem, hogy az új tàpi tényleg bevált Dorkának. Hú azok a fránya fogfájások Mi nem nagyon hallgattunk senkire és kentük a Dentinoxot, ha már nagyon sírás felé közeledett, akkor meg Nurofent. Bár szerencsénk volt, mert nem igazán kellett sokáig használni.
Most egy ideig (augusztusban bújt ki a 8. foga) nem is nőtt és most egyszerre 4 isb Tényleg mázli, h nem viseli meg.

Mi közben eladtuk a lakást, még tavaly és idén találtunk egy felújítandót tök jó áron Újpesten. Pont pénteken megyünk majd a bankba Csok pluszt igényelni.
Alig várjuk, h költözzünk, de még vár ránk egy jó kis felújítás.

Írjatok majd!
Puszi csajok


2024. január 03. 17:59
golyahir85


Regisztráció: 2014-07-08
Hozzászólások: 108
Rang: [százados]

Sziasztok lányok!

Először is boldog új évet kívánok nektek, kívánom, hogy mindenkinek hozza el 2024 azt, amire vágyik :-)

Nem haragudjatok, hogy ezer éve nem jelentkeztem, de volt itt minden. Hasfájós lett Dorka, éjjel nappal ordítva, vigasztalhatatlanul sírt szegény, lehetett hallani, hogy valami nincs rendben, fáj neki. A háziorvos hülyének nézett kB, lepattintott, hogy nyugodjak meg, első baba, túlaggódom. Szinte már naponta jártunk a védőnőhöz, illetve az orvoshoz. Állandóan csak annyit csinalt a doki, hogy meghallgatta, majd közölte, hogy adjak neki kevesebbet enni. Erősen búkos baba volt, kisebb súllyal is született, és ugyan elismerte, hogy jó mennyiséget kap enni, mégis a vége az lett, adjak kevesebbet neki enni. De a gyerek egyre rosszabbul volt, mondtam, hogy cserélni kéne a tápszert, mert lehet nem jó neki, de nem volt hajlandó. Nagy unszolasra felirt egyet, amitől iszonyú székrekedése lett, nagyon szenvedett. Orvost váltottunk. Ő a tüneteket meghallgatta, nem nézett hülyének és felirta a 4. Tápszert, ami végül bevalt. Valószínűleg tejfehérje allergiája van, mert ez a tápszer azoknak jó, ki van belőle vonva a tehentej. Még hipo allergén tápszert is kapott a gyerek ügyeleten, de attól is rosszul volt. Vegulis ez 3 és fél honapunkba került, mire kiderult és enyhulni kezdtek a tünetek. A hasfajasa elmúlt, széklet rendeződött. Volt kB 3 jó kedvű nap majd megint a nagy sirasok. Gyanakodni kezdtem a fogara, és mint kiderult, igazam volt, 4 hónapos korára 2 fogacska bukkant fel. Nagyon megszenvedte. Karácsonykor bújt ki. Most jó sokat itthon volt a férjem velünk, sokfele elmentunk, nagyon jó volt. Decemberben elkezdtuk a hozzataplalast, kisasszony kedvence eddig a sutotok.

Csatina: megertem a döntéseteket. Nagyon nehéz lehetett, de kívánom, hogy mielőbb hozzátok kerüljön egy egészséges csöppség.

RaisinBug: veletek mi újság?

Írjátok ha lesz időtök,

Golyahir


2023. december 23. 08:29
Antia


Regisztráció: 2016-01-28
Hozzászólások: 427
Rang: [őrnagy]

Sziasztok

Így én sem mertem volna bevállalni a picit..... meghát valljuk be mindenki egy egészséges babára vágyik

Nekünk abból az egy tüszőből lett 1 petesejtünk akit vissza is kaptunk 18-án.
Remélem igazi harcos lesz és velünk is marad.

Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek


2023. december 18. 10:37
Csatina



Regisztráció: 2015-11-04
Hozzászólások: 625
Rang: [alezredes]

Sziasztok Lányok!

Tényleg régóta nem jelentkezik senki.

Antia: Szia! Azta már 7. stimunál jársz????? Na és hogy sikeredet???? Az az egy tüsző is elegendő egy gyermekhez. Kitartást. Nagyon-nagyon szorítok, hogy mihamarabb jöjjön a kis tesó! Ha gondolod és van kedved részletesebben is beavathatsz minket.

Azért, ha lesz időtök írjatok csajok, mert érdekel, hogy kivel mi történt ennyi idő alatt.

Én már a 112. ciklusnapon járok és már nincs semmi barnázás, nagyon furcsa, hogy ilyen hosszú ideje nincs mensim.
Már több mint egy éve, hogy elindítottak az örökbefogadást. Jelentkeztek is nálunk egy újabb környezettanulmányra, hogy történt-e változás stb.
A találkozó után egy hónap sem telt el és hívtak minket, hogy egy 9 hónapos (anyai részről roma, de nem mutat raszt jegyeket) kis fiú örökbefogadás miatt aminek tényleg nagyon megörültünk, de sajnos a babának az agyában van egy ciszta és mivel ilyen pici még MRI vizsgálatot sem tudtak végrehajtania rajta így nem is tudtak semmilyen felvilágosítást adni az állapotáról. Sokat gondolkodtunk és persze egyből kezdtünk utána olvasni statisztikáknak és
várható legrosszabb forgatókönyvről. (ami akár vakulás, bénulás stb is lehet) Nagyon nehéz döntés volt, de így nem mertük vállalni az örökbefogadását.
Megviselet minket ez a döntést, de reméljük, hogy jövőre jön egy újabb telefonhívás ami egy egészséges gyermekről szól.

Remélem, hogy ti sem ítélték el minket a döntésünk miatt.
Persze az örökbefogadás után is bármikor kiderülhetnek egészségügyi problémák ( saját gyermeknél is), de egy ilyen súlyos agyban lévő cisztát nem mertünk megkockáztatni.

A karácsonyi készülődés is zajlik rendes ajándékok, sütés-főzés stb.
Ahol gyermek van és ez lesz az első karácsonya gondolom ott sokkal nagyobb az izgalom.

Így szeretnék: Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Eredményekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánni, valamint érkezzenek azok a várva várt Baby-k.



Sziasztok.


2023. december 07. 09:29
Antia


Regisztráció: 2016-01-28
Hozzászólások: 427
Rang: [őrnagy]

Sziasztok

Ahogy nézem eléggé kihalt a fórum, és szomorúan látom Csatina és Raising még mindig itt vagytok.
Én jelenleg a 7. Stimut nyomom, gondoltuk jó lenne egy kis tesó, de a sok szuri ellenére is csak 1 tüszőt kezdtem el nevelni.....
Ez így elég elkeserítő, de igazából talán ez is csoda hiszen 0,3 AMH- val vágtunk bele 43 évesen.


2023. október 02. 15:40
Csatina



Regisztráció: 2015-11-04
Hozzászólások: 625
Rang: [alezredes]

Sziasztok Lányok!

Gólyahír: Hogy vagytok??? Dorka Zoé milyen baba??? Ilyen szép időben voltatok már kint sétálni??? Család, barátok már meglátogattak benneteket???
Már van napi rutinotok???

RaisinBug: Azta nagyon ügyes már Bence. Szépen fejlődik. A pocakját szereti???
Nem akkarlak még én is stresszelni, de a magyar közlönyben megjelent, hogy jövőre a babaváró hitelnél a nő 40 éves kórhatárt leviszik 30- évesre... A CSOK feltételei egyenlőre maradnak.
Persze, hogy szorítok, hogy végül össze jöjjön a költözés.
Azt meg nem is értem, hogy a munkahelyeden nem tudnak vissza fogadni, kötelesek hiszen gyes-en vagy. Mert ha nem is család barát azaz 4 vagy 6 órás munka idővel kezdesz, hanem egyből 8 órás azt még valahogy elfogadja az ember, na de hogy nem tudnak megfelelő pozíciót adn?????!!!!!! Nálunk is a család nő tagjai a gyerkőc 2-éves korában már vissza mentek dolgozni.
A hivatal pedig nagyon rugalmas van lehetőség 6-órás munkaidővel kezdeni a bőlcsis időszakban.
Ja igen mi is érezzük, hogy mennyire gyorsan mennek a napok, teljesen igazad van mindjárt karácsony.
Szóval igen is előre kell gondolni a jövőre, munka, költözés, bölcsőde stb.
Milyen érdekes sokszor abban reménykedtél, hogy ne jöjjön a mensi, most meg öröm, hogy újra beindult a szervezetted. Persze kell egy kis idő, de majd írj, hogy mi lett az ovu teszt eredménye.

Ja a kérdésedre válaszolva: TUBANIS nevű gyógyszert szedem:A Tubanis az endometriózis (a méh belső felszínét borító szövet, a méhnyálkahártya elvándorlása következtében kialakuló, fájdalmas tünetegyüttes) kezelésére szolgáló készítmény. A Tubanis egy progesztogén típusú hormont, dienogesztet tartalmaz.
Azt sehol nem olvastam, hogy ez fogamzásgátló tabletta lenne.
Most már a 35. ciklus napon járok és elvileg az lenne a cél, hogy ne legyen mensi, de volt többször barnázás illetve vérfolt, ez a mellékhatásoknál is fel van tüntetve. A normál ciklusom 26-28 nap szokott lenni szóval kíváncsi vagyok ezek a tűnetek mikor szűnnek meg, hogy tényleg hatásos legyen a gyógyszeres kezelés.
Ja és Bp-en voltam az immunológiai vizsgálaton éves kontrollon, vérvétel stb. Október 10-én megyek vissza az eredmények kiértékelés miatt. (az alacsony IGA hiány miatt).
Fogászatra járok egy gyökér kezelés miatt illetve a töméseimet kell kicserélni. Eddig is nagy figyelmet fordítottam a száj higiéniára, mert a baba projekt miatt is nagyon fontos volt. A fogorvosnőm is lombikozik ők Tapolcára járnak. Ma tudta meg, hogy az első lombikúk sikeres lett. Nagyon örülök az ő sikerűknek is és persze gratuláltam, de utánna még is elszotyolodtam, hogy nekünk miért nem?!
Nem tudom, hogy ezek az érzések mikor múlnak el....
Tényleg nem irigylem más boldogságát, de ezek az érzések, gondolatok még motoszkálnak bennem és nem tudom kontrollálni...
Majd az idő ezt is megoldja...
Nagyon szép hetet kívánok nektek.
Ha lesz időtök írjatok.

Kiskutyink jól van. Úgy döntöttünk, hogy legyen társa egy kislány yorkit keresünk mellé.
Ha már gyermekünk nem lesz, legyen még egy kutyánk.
Ja és képzeljétek vettem kutya nyíró szettet és már én fodrászoltam meg otthon.
Programok, elfoglaltságok vannak dögivel.



2023. szeptember 24. 11:26
RaisinBug



Regisztráció: 2010-08-20
Hozzászólások: 741
Rang: [alezredes]

Sziasztok,

Hú jó rég jártam itt én is.

Csatina, mizujs Veletek? Milyen hormonkészítményt kell szedned? Fogamzásgátlót? Hogy van a kiskutyátok?

Gólyahír, remélem, hogy minden rendben van? Tudom, h az első pár hónap totál fárasztó, de azért majd írj 😊💗

Mi voltunk neurológusnál a mozgásfejlődés lassabb haladása miatt. Viszont nem találtak eltérést, ami indokolná, h tovább menjünk más vizsgálatra.. A fejlesztésre továbbra is járnunk kell, amit nem bánok, mert hihetetlen jó fej a mozgásterapeutánk 🤩❤️ Amúgy meg már tud kúszni, mászni, ülni és kapaszkodva felállni, ez utóbbit előbb is tudta, mint a mászást.😍 Többnyire már azt kér enni, amit mi eszünk és azt is kap. Napokban mértem és 9050 gramm.🥰🥰 Centit nem tudok, mert lehetetlen számomra lemérni.😄
A költözéssel még mindig egyhelyben toporgunk.😔😭 Félő, h lekéssük a CSOKot és úgy még nehezebb lesz találni is, nemcsak eladni ezt a szart (már bocsi, de tényleg gyűlölök itt lakni).
Nekem ebben kellene egy drukk.🥺
A másik, ami aggaszt a munkahelyem. Totál káosz van és lehet, h nem tudnak adni semmi pozit. Mondjuk még ugye ráérek ezzel, mert ameddig nem költözünk, addig nem megyek vissza. Kivéve, ha jövő augusztusig sem oldódik meg, akkor viszont muszáj lesz itt bölcsibe adni Bencét és visszamenni, mert akkor telik le a 2 év. Tök messzinek tűnik, de az az igazság, h repülnek a hetek. Mindjárt karácsony!😱
Hú és képzeljétek, túl vagyok az első mensin. Fura volt ennyi idő után újra. No, de vettem teszteket, mert érdekel, h vajon van-e ovulációm vagy mizu van.

Ennyi történt mostanában velünk.

Írjatok, ha van kedvetek, időtök.😊
Szebb hétvégét, mint ez az idő!😃


2023. augusztus 28. 14:26
Csatina



Regisztráció: 2015-11-04
Hozzászólások: 625
Rang: [alezredes]

Sziasztok Lányok!

Vento: Hogy vagytok??? Saját magatokról nem írtál, ti most hol tartótok a babaprojekttel???
Köszönöm szépen a biztató szavakat és a történeteket. Én még mennék tovább, de a férjemnek ez már túl sok volt és nekem is be kell látnom... Nehéz, de ez a mi sorsunk...

RaisinBug: Ez tényleg szuper, hogy a nyaralásotok jól sikerült: feltöltődéssel és új élményekkel. Bár ezekre Bence még nem fog emlékezni, de ha készítettek fényképeket akkor örök emlék lesz és majd meséltek neki. És úristen már egy éves lett azta mindenit. Gratulálok.


Gólyahír85: Végre a gólya hozzátok is megérkezett. Őszintén szívből GRATULÁLOK. Jó egészséget és sok boldogságot kívánok nektek. Dorka Zoé egy kis oroszlán (horoszkóp szerint) baby. Szóval egy nagyon önálló és tudatos gyerkőc lesz.
Persze csak ismerkedjetek, szokjátok meg egymást. Most ez a legfontosabb.

Aztán majd írj, hogy milyen a kis csöppség.

Nálam most csak annyi, hogy mivel nem folytatjuk a lombikot így az endometrózisomat kell majd elkezdeni kezelni, ahhoz az kell, hogy megjöjjön a mensi és hormon készítményt kell szednem minimum egy évig, addig nem is lesz menstruációm. Érdekes helyzet lesz.

Ahogy RaisinBug is írta, hogy sok más öröm van még az életben és igazándiból jó életünk van, csak amit a legjobban szeretnénk az nem teljesülhet.

Azért élvezem a testvéreim gyermekeivel töltött időt.
Nagyon aranyosak.

Szép napot.
Sziasztok.


2023. augusztus 24. 18:25
RaisinBug



Regisztráció: 2010-08-20
Hozzászólások: 741
Rang: [alezredes]

Sziasztok,

Gólyahír, de jó, hogy írtál!!!😊 Gratulálok 😍🥰 Bence akkor csak kicsit volt nagyobb (2830 gr és 53 cm). Igaza van a védőnőnek, mert kórházban másképp mérik. Nem húzzák ki a lábukat egyenesre (hál' Istennek, mert azért az nem olyan jó Nekik akkor még), viszont minden hajlatba is bemérnek. Nálunk is ezért volt a születési hossz 53 cm, de 6 nappal később doki néni csak 51 cm-t mért. Ott ugye már rendesen sarokig, kinyújtott lábbal nézték.
Jól éreztem, hogy vmi van és azért nem írsz. Sajnálom, hogy a terhesség vége ilyen bonyodalmakat tartogatott, de a lényeg, Dorka Zoé baba megérkezett és egészséges ☺️💞🙏🏻

Az első 3 hét nekem baromi nehéz volt. Utána könnyebb lett picit. Aztán 6 hétnél megint könnyebb lett vmivel. Mikor betöltötte a 3 hónapot, na, az tényleg megváltás volt és csak úgy pörögtek a napok.
Hüvelyi úton vagy császárral született végül? A tej miatt ne aggódj! Beindul, ha esetleg nem indult, csak tedd cicire minél többet ❤️ Illetve amit nekünk késve mondták el; tedd hasra majd minél többet.

Kitartást!!! Remélem, hogy van, aki segítsen 🤗❤️

Írj majd.

Szép hetet mindenkinek 🌷


2023. augusztus 20. 13:28
golyahir85


Regisztráció: 2014-07-08
Hozzászólások: 108
Rang: [százados]

Sziasztok!

Nem tudom mi történt, de nem jelent meg az üzenetem amit írtam nektek. Most megprobalok újra.

Szóval. Köszönjük szépen a ránk gondolast. Végül nem úgy alakult a terhesség vége, mint ahogy terveztem. Augusztus 7en 185s vernyomassal kerültem be a kórházba. Preclamsias lettem, odemaval és fehérje vizeléssel. Végül meg kellett indítani a szülést, így 39.hetre augusztus 14-én született meg a kislányunk, Dorka Zoé, 48cmel (bár a védőnő azt mondta hogy elmertek mert ő 46cmt mért) és 2820g súllyal. Kis apró csöppség. Már haza is johettunk a kórházból, itthon szokjuk egymást és az új helyzetet.

Remélem veletek is minden rendben van.
Amint lesz egy kis időm vissza olvasok mindent, és jövök majd.

Sziasztok
Golyahir



<<első  << előző1[2][3][4][5]következő >>  utolsó>>




Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek