165396 tag

2022.08.14.
Marcell napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Az eddig kézzel vezetett, pöttyözött, karikázott stb. naptáram lassan a kukában végzi.:)

PandikaRólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
PartnereinkTisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Próbálok teherbe esni » Lombikosok,lombikra várók ide :-)


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben<<első  << előző1[2][3][4][5]következő >>  utolsó>>

2022. augusztus 13. 16:36
RaisinBugRegisztráció: 2010-08-20
Hozzászólások: 724
Rang: [alezredes]

Sziasztok,

Én nem tudom, hogy miért emlékeztem úgy hogy már írtam 🤦🏻‍♀️

Szóval múlt héten szombaton szuper gyorsasággal megszületett Bence baba 🥰 Röviden: 7:30kor keltem fel a fájásokra,de én nem gondoltam, h aznap szülni fogunk, sőt férjemnek mondtam is, h ha esetleg szülünk is, nem kell sietni, mert első baba 10-12 óra.. 9:26-ra értünk a kórházba és 11:23-kor született meg a superboy-unk, mert az egyik kezét a feje mellé tette, tudjátok, mint ahogy Superman repül 😄 És ugyan volt gátmetszés, de így tovább repedtem. Utólag örülök is, h volt gátmetszés, mert különben kérdés, h merre repedtem volna, így meg azért nem lett baj. Sokáig varrtak és a főorvost kellett hozzá hívni. Viszont ahogy kibújt, mellkasomra tették, itt az is a protokoll, h nem viszik még mérni sem, hanem egyből odaadták. Varrás után pedig nem 1, hanem 2 óránk volt 3asban 🥰💖 Aztán vitték mérni; 2830 grammnak és 53 cm-nek mérték. (Tegnap már voltunk gyerekdokinál és ott amúgy csak 51 cm volt, de így már értem, h miért nagy rá még most is az 56-os ruha ☺️❤️)

A kórházban a 2 nap helyett 3-at kellett bent lennem, mert a szoptatás nem megy. Baromi csalódott voltam, mert azt hittem, h a férjem szülinapján (8—án volt) hazamehetünk, de nem. És aznap még látogatási idő sem volt 😔 Egyébként a kórházban mindenki nagyon kedves volt, kivéve egy csecsemős nővért, akinek azért az orra alá dugnám, h hiába volt 2690 gramm a hazajövős súlya, pénteken már 2810 gramm volt, tehát 3 nap alatt behozta majdnem a vesztett súlyt, amire amúgy 2 hét van..

Szóval kedden jöhettünk haza. Azóta voltak jobb és rosszabb éjszakáink, még mindig a szoptatással küzdök, már pótlásban kap néha tápszert.
A másik meg, h nagyon fáj a varrás is. Alig merek mosdóba menni 😔

Köszönöm, h érdeklődtetek felőlünk ☺️🌷

Szépséges hétvégét 🌞


2022. augusztus 12. 10:41
golyahir85


Regisztráció: 2014-07-08
Hozzászólások: 91
Rang: [hadnagy]

Szia Csatina!

Nekem microbiomos méhűri vizsgálat lesz, ezt a nőgyógyászom fogja csinálni maganban. Kb 200eft. Ezen kívül már megvan minden vizsgálat, csak a hematologust kellene már végre elérni hogy küldje át az eredményeket a kiértékeléssel együtt. De Szabin van, majd a 15-i héten jön vissza. A hormon első fele megvan, majd megyek a második felére is, és így meglesz minden 5-re, mire az endomukihoz megyek.

Lassan halad minden, de talán már látszik a fény az alagút végén. RaisinBug veletek mi újság? Hogy vagytok?

Majd ha ráértek írjatok
Gólyahír


2022. augusztus 09. 14:25
CsatinaRegisztráció: 2015-11-04
Hozzászólások: 596
Rang: [alezredes]

Sziasztok lányok!

RaisinBug: sokat gondolok rád. Már nemsokára karodban tarthatod a baby-d kis Bencét. Írj, ha lesz időd.


Gólyahír: Igen- igen tudom mennyire macera időpontokat egyeztetni főleg most a nyári szabadságok miatt is.
Az a lényeg, hogy legalább haladtok...
A méh űr vizsgálatot, hol csináltatod???????????
Mert nekem méh és hastükrözés illetve obrosió szövettant kellen csináltatnom (van beutalóm), de a környékünk nincs olyan orvos aki elvégezné, pesten találtam egy helyet, de csak a vizsgálat egyik felét tudják elvégezni magán úton ami azt jelenti, hogy konzultáció 30.000ft, majd a műtét 550.000ft-tól-ki tudja mennyi a vége.... Az elég durva.
Igy még keresgél más intézményt.
A válaszodat előre is köszönöm.

Eddig úgy gondoltam, hogy talán ősszel folytathatjuk a következő lombikot, most úgy gondolom, örülhetünk, ha idén még lesz valami...
Jövőhéten megyek vissza hematológiára, megjöttek az eredmények és ezt beszéljük meg.
Immunológiára pedig múlt hétre volt időpontom, de elmaradt a rendelés így kaptam szeptemberi időpontot.
Szóval mi is csak döcögünk....
Hát ez van, de nálunk elvileg testi hiba/betegség nincs, szóval még akár természetes úton is érkezhet a gólya (a remény hal meg utoljára).Szurkolók neked, hogy a hormonokkal is minden rendben legyen. Illetve, hogy zöld utat kapjatok és ti is haladjatok tovább.
Ha bármi fejlemény van. Írj.

Sziasztok.


2022. augusztus 05. 09:59
golyahir85


Regisztráció: 2014-07-08
Hozzászólások: 91
Rang: [hadnagy]

Sziasztok!

RaisinBug mi újság veletek?

Csatina: hát ezek a kivizsgalasok nagyon sok erőmbe és kitartásomba kerültek, tudnék mesélni min mentem keresztül ezek során az elmúlt hónapokban, de gondolom te is hasonló tapasztalatokat szereztél az eu-el kapcsolatban. Lassan lekopogom végzünk mindennel. A laborok megvannak, minden, csak meg a hematologus nem adta ki a leiden meg egyéb genetikai vizsgálatok eredményét. A többi megvan, immunológia is, hema is, egyéb spec vizsgálatok is. A karyotipizalas nálunk is rendben van, megjött az eredmény. A DNS fregmentacio pár napon belül lesz meg. Ami még hátravan, az nekem egy méhűri vizsgálat, arra aug végén megyek, illetve megyek az endomukihoz, most lesz a vetélés utáni 2.ciklusom, ebben kell a hormonokat levezetni és szept elején megyek hozzá. Remélem most már hamar túl leszünk ezen, mert nagyon nyögvenyelős volt.

Nálunk is ezer dolog volt, voltunk Szabin, lesz házassági évfordulónk a 10. Aug végén, szeptemberben esküvőre megyünk, aztán egy pár napra elutazunk. Van program. Sok helyen voltunk, kihasználtuk az időt, sokat utaztunk. Ti mikor kezditek a lombikot? Nálatok megvan már minden eredmény?

Szép napot,

Gólyahír


2022. július 25. 09:38
CsatinaRegisztráció: 2015-11-04
Hozzászólások: 596
Rang: [alezredes]

Sziasztok Lányok!

Jaj bocsi, hogy ilyen sokáig nem írtam, de annyi- annyi minden volt. Még most sem tudom hol ál a fejem...

RaisinBug: az oltással kapcsolatban teljesen egyet értek veled mi sem akarunk oltakozni. Ez miatt már éreztem magam hátrányban. Arról nem is beszélve, hogy a lombikhoz is már többször kellett vinnem a nugáti PCR tesztet (19.500.-) sőt most az immunológushoz is csak úgy mehetek, hogy viszem a teszt eredményét, mert a doktornő nem szereti az oltatlanokat.
Mennyire durva...
Te mint kismami nem tapasztaltál hasonló diszkriminálást az oltatlanságod miatt???
De az fontosabb, hogy vagytok?????
Mikor érkezik a baby????
Milyen otthon??? Készen van már minden a Bence érkezésére????
Sikerült a babaváró hitel???
Férjed, hogy van (fizioterápia)???
Írj, minden fejlemény érdekel.

Gólyahír85: Tényleg le a kalappal előtettek, hogy egymás után kétszer is át kellett élnetek a vetélést és van bennetek erő és kitartást. Ezt csak az tudja értékelni aki hasonló cipőben jár. A lombik sikertelenségeit is nagyon nehéz feldolgozni...
Ahogy olvasom a vizsgálataidat szinte nekünk is ugyanazok vannak.
A géndiagnosztikai (kariotipizálás) eredményünk normál értéket mutat.
Endokrinológián kértek olyan vérvizsgálatokat amik még eddig nem voltak. Azok eredményei is jók.
Hematológiára vittem a synlabos trombozis panel eredményeimet és pluszba 19 féle vérvizsgálatot kért. Holnap megyek rá és ha meglesz az eredmény akkor kontroll a doktornőhőz.
Az immunológiára augusztusi időpontom van, de tuti ott is tovább kell menni más vizsgálatokra.
A hastükrözés, méhtükrözésre még időpontot sem kaptam, a szabadságolások miatt...
Férjem volt andragógián és dns fragmentáción a covid miatt rosszabbak lettek az eredményei így 3 hónapos vitamin kúra és meg kell ismételni az egészet.
Szóval nagyon lassan haladunk a vizsgálatokkal....
Remélem nálad jobb a helyzet! Vagy ezért mész magán dokihoz??? Majd írj, hogy milyen eredményeitek lettek.

Ja és meg volt az unokahúgom lánybúcsúja. Jól sikerült.
Az esküvőjük is volt már. Nekünk évfordulónk. Járunk moziba, kirándulni stb. Sógornőmnek kutyájára vigyáztunk a miénk féltékeny volt. Közben lakás felújítás is volt.
Szóval vannak magán programjaink amiből lehet feltöltődni. Próbáljuk jól érezni magunkat, de megteszünk mindent a sikeres baba projektért.
Igaz egyre többször beszélünk az örökbefogadásról is...

Remélem a nyár nektek is jól telik.
Ha lesz időtök írjatok.
Hatalmas ölellés.
Sziasztok.


2022. július 04. 09:54
golyahir85


Regisztráció: 2014-07-08
Hozzászólások: 91
Rang: [hadnagy]

Szia RaisinBug!

Örülök hogy írtál. Sokáig én sem akartam a harmadik oltást beadatni, de mivel a kivizsgálásoknal kb mindenhol ezzel indítanak, hogy kérik és amúgy is várnom kell most ugye őszig így időben is belefért.de meg tudom érteni azt is, aki nem akarja.

Vannak már elkészült vizsgálataim, de érteni sajnos nem értek kb belőle semmit. Amit eddig láttam azt én jónak látom, a lupus is megvan, rendben van,mármint hogy nincs. Vannak, amiket érthetetlen módon 3 hét várakozás után írták meg,hogy ismétlést kérnek. Nem is értettem hogy lehet ilyen mire kiderült hogy valószínűleg nem vették le elegendő vért a vizsgálathoz. No comment. Még hátra van a hematologus pénteken, jovo héten genetikus, utána majd még egy andrologia. De pénteken már látni fogom miket nem vették le és nem szórakozok tovább levetetem maganban. Nagyon nehéz bármit is elintézni.

Aranyos vagy, hogy írtad büszke vagy hogy nem adjuk fel. Nem tudom megmagyarázni de valahogy úgy érzem hogy ha eddig nem, most már nem adhatjuk fel. Bízom benne, hogy ebből az ezer vizsgálatból ha probléma van kiderül. Ha meg nincs, akkor azért örülök. Csak lehetne már egy kis szerencsénk is. Valahogy úgy érzem hogy nem szabad feladnom és hogy lesz babám de nem tudom megmagyarázni hogy miért.

Te mikorra vagy kiírva a picurral?
Nagyon izgalmas, már a vége felé jarhatsz kb ha jól tippelek.

Nagyon szorítok a babavaro miatt, biztos rendben lesz!

Szép napot
Gólyahír


2022. július 03. 07:12
RaisinBugRegisztráció: 2010-08-20
Hozzászólások: 724
Rang: [alezredes]

Sziasztok,

Csatina, sajnálom, hogy elkaptátok a covidot és emiatt megint csúszásban vagytok. Tudom, hogy nem vigasztal, de mindennek oka van, talán ennek is
Én sem vagyok beoltva és nem vita indítónak szánom, de nem is vagyok hajlandó rá. Túl sok rosszat olvastam ezzel kapcsolatban és tudom hogy aki meg oltat, az pont az ellenkezőjéről tud felsorakoztatni érveket. Lett volna lehetőségünk elkapni, de szerencsére nem így történt (és most le is kopogtam gyorsan ).
Azért biztos jól esett egy kis kikapcsolódás 💖 még ha nem is volt olyan hosszú.

Gólyahír, tök büszke vagyok Rád is, hogy nem adjátok fel, hogy mentek tovább. Vannak esetleg eredmények már? Igen, én is így voltam és vagyok is, hogy amit lehet, inkább TB alapon csináltatok. Pl ezért megyek a kötelező uh-kra is a Honvédba, megbízom bennük és azt a pénzt, amit magánba fizetnék inkább babamozira költjük, ahova eleinte bejöhetett a férjem is (míg magán dokinál nem mindenhova engedték volna be), az utolsó 2 alkalommal pedig apósom is jöhetett.

Mi jól vagyunk. Épp a babaváró hitellel foglaljuk le magunkat, már harmadszor futunk neki (idén másodszor). Férjem pedig a munkahelyi balesete miatt fog majd fizioterápiára járni munka mellett. Visszatérve a TB-re, hát mennie kell ENG/EMG idegsebesség mérésre, több, mint 2 hete hívtuk őket, annyit tudtak mondani, h felírják nevét, telefonszámát és maaajd hívják, ha látják már mikorra lesz időpont.. Aztán mikor bent voltunk, akkor azt az infót kaptuk, hogy nyári szabik, stb miatt kb 1-2 hónap múlva hívnak. Gondolom, akkor majd megmondják, hogy évvégén lehet menni Szóval még megpróbáljuk a helyi SZTKban, hát ha előbb bejut..
Nekem hivatalosan 24-én volt az utolsó munkanapom, de nem akartam a zárás közepén eljönni, így maradtam és 29-én dolgoztam utoljára. Most rendes szabin vagyok 26-ig és utána kérem majd a Csedet.

Drukkoljatok, hogy végre sikerüljön a babaváró hitel 🍀🤞 Köszi ❤️

Szépséges vasárnapot 🌞🌷


2022. június 22. 18:07
golyahir85


Regisztráció: 2014-07-08
Hozzászólások: 91
Rang: [hadnagy]

Sziasztok!

Csatina, a helyzethez képest tényleg viszonylag jól vagyok. Továbbra is járunk pszichológushoz, talán ez is segít. Azt mondja, hogy sokat fejlődtünk mindketten a férjemmel,lehet hogy ezért is másabb most, mint az első. Illetve nyilván benne volt a pakliban, bár nem gondoltam, hogy ez lesz. Illetve szerintem most ez azért is másabb, mert nem jutott el a terhesség a szivhangig, persze, nyilván így is megvisel és erőpróba a javából, de mégis csak más. Illetve bízom benne, hogy kiderül,mi lehet a probléma. És hogy segítenek rajta és ez nem ismétlődik meg újra. A családban soha nem volt vetélés. Főleg nem egymás után kettő. A vizsgálatok megkezdődtek, az NK funkció, Th1/Th2 elkészült, ami tb labor volt, abból még mindig van kb 6 ami még folyamatban van a lelet szerint. Illetve egy csomó minden van még hátra. De eddig kb azért küzdöttem és harcoltam, hogy beutalokat szerezzek, hogy ne kelljen 600eftot kifizetni. Amit csak tudok próbálok tbre. Az az nk-s 65eft volt maganban. Most ott tartunk, hogy megvannak a beutalok mindenhova, várjuk az időpontokat. Immunológia, genetika, andrologia. Úgy szeretném,hogy mire letelik a 3 hónap legyen kész minden,hogy vissza tudjak menni a nőgyógyászhoz kiértékelésre. Ha nem írják ki tbre akkor most már nem küzdök tovább,elmegyek maganba. Van valami méh vizsgálat, az eleve magán, de ahhoz ragaszkodom, hogy a dokim csinálja, az is nagyon drága. De már nem érdekel csak legyünk túl rajta. Addig is próbálunk kikapcsolni, sokat utazunk. Ja oltás ügyben: remélem meggyógyultatok. Még jó hogy úgy döntöttem hogy beadatom a harmadikat, úgy is várni kell annyit az eredményekre, meg ugye a vetélés miatt. A kórház úgy kezdte, amikor telefonáltam idopontert, hogy megvan e a 3 oltás. Amúgy szóba se állna velem. Nagyon durva. Akkor egy hónap múlva kezdtek. Vagy ezek még vizsgálatok neked?

RaisinBug veletek mi újság? Hogy vagytok?

Írjatok

Gólyahír


2022. június 20. 16:27
CsatinaRegisztráció: 2015-11-04
Hozzászólások: 596
Rang: [alezredes]

Sziasztok Lányok!

Gólyahír85: az írásodból úgy veszem ki, hogy a helyzethez képest jól vagy. Ennek igazán örülök, hogy az alapos vizsgálatoknak így állsz hozzá. Ezek mind a te/ ti érdekeid. Ha TB-re intézed a vizsgálatokat csomó időt kell várni mindenre. Ez saját tapasztalatom...
De ne add fel. Lélekben veled vagyok.

Hát képzeljétek el mi ugye nem oltakoztunk és most pünkösdi hosszú hétvégén a férjem beteg lett (Covid) karanténba kerültünk. (Érdekes, hogy te pedig most adattad be a 3. oltásodat) Persze így én is elkaptam. Szerencsére enyhébb megfázásos tünetekkel (köhögés és szaglás elvesztése), de így csomó időpontot le kellett mondanom és így megint egy hónap csúszással kaptam másik időpontokat... Hát ez a mi formánk.
Az egy hetes Balatoni nyaralásunk is lecsökkent 5 napra, mert meg kellett várni, hogy negatív legyen a tesztem...
Azért jól éreztük magunkat, meleg volt strandoltunk (a víz hideg volt), csavarogtunk: Balatonfüred, Tihany, Hegyestű geológiai látványoság stb csak rövid volt...

Szóval lassan haladunk a vizsgálatokkal, mert kezdődnek a nyári szabadságolások stb, de már nem idegeskedem ezen. Lesz ami lesz...

RaisinBug: te is írj magatokról. Nagyon kíváncsiak vagyunk rátok, hogy vagytok stb.

Sziasztok.


2022. június 09. 17:51
golyahir85


Regisztráció: 2014-07-08
Hozzászólások: 91
Rang: [hadnagy]

Sziasztok lányok!

Csatina: teljesen érthető, hogy nem tudtál jönni, igazából erre már egyáltalán nem számítottunk mi sem, hogy a korábbiak megismétlődnek. Túl kell tennem magamat ezen is,nincs más út. Legalább műteni megint nem kellett, megúsztam most is. A kivizsgálások utáni hajsza elkezdődött, van ami már meg is van, de van még bőven hátra. Én nagyon hosszú listát kaptam a dokitol, hogy mit kellene első körben megnezetni, amiből láthat már valamit, ha van ok. Rengeteg vizsgálat, de nem is bánom, szeretem,hogy ilyen alapos. Pro bálok minél több vizsgálatot tbre elintézni, hát jó nagy kihívás. De nem adom fel. Viszont addig nem próbálkozunk semmiképp újra, míg meg nem lesznek a vizsgálatok és az orvos ki nem értékeli. Jó lenne, ha kiderülne, mi okozza ezt. Valami oka csak van. Ha ennyi mindenből nem, nem is tudom. Mivel úgyis várni kell 3 hónapot, így beadattam a 3.oltast is, legalább ezen is túl vagyok, a doki is nagyon ajánlotta, hogy adassam be mindenképp. Ezek a leletek amúgy olyanok, hogy semmit nem lehet belőlük érteni, meg a neten se nagyon találok semmit, úgyhogy legalább nem kombinalok.

Veletek mi újság? RaisinBug veletek is mi újság? Jó lenne jó híreket is olvasni. Csatina neked most hogy áll a dolog? Vizsgálatok lementek? Mikor kezdődtek? Vagy elkezdtetek már?

Írjatok,
Sziasztok
Gólyahír


2022. május 23. 15:19
CsatinaRegisztráció: 2015-11-04
Hozzászólások: 596
Rang: [alezredes]

Sziasztok Lányok!

Gólyahír: Ne haragudj, hogy csak most írok, de saját magammal voltam elfoglalva és a legrosszabb rémálmomban sem gondoltam volna, hogy újra át kell ezt élned. Őszinte részvétem. Annyira nagyon sajnálom.
Ahogy RaisinBug is írta a mélyvénás trombózis panelt nézesd meg. Synlab-ban 25.200ft- fizettem a vizsgálatért ez azt nézi, hogy miért nem ágyazóik be illetve miért nem marad meg a baba.
Tudom most egyáltalán nem vagy kíváncsi az okoskodásokra, de ha majd egy kicsit lecsillapodik a lelked akkor neked is ajánlóm a lelki okok miatt késik a gólya című könyvet.
Sok mindenben én is magamra ismertem amit rendben kell tennem a tudatalattimban.
Található benne egy olyan fejezet/ rész: hogy, ha valaki sorra elvetél akkor annak az lehet az oka, hogy a saját anyukájával nem rendezte a kapcsolatot.
Persze sokkal részletesebben taglalja a könyv én most csak egy kis részt emeltem ki.
Hatalmas ölelést küldök neked.
Ha úgy érzed, hogy már van erőd írni nekünk akkor tedd meg és próbálunk lelki támaszt nyújtani.RaisinBug: Legalább nálad jó híreket olvashatunk. Örülök a jó eredményeidnek illetve június 3-már mindjárt itt van és mehetsz a 30 hetes genetikai vizsgálatra. Olyan izgalmas. Mindenképpen írj az eredményekről.
7.7 kg. hízás tényleg nem sok/ nem vészes nővérem 12gk-ot hízott. Persze számít a kiindulási súly is.

Amit az előbb is írtam, most befelé fordulók az önismeretbe és a tudatalatti gátak feloldásában.
Azért az is megfordult a fejembe, hogy azért ütközünk állandóan ilyen akadályokba, hogy vegyük már észre, hogy nem ez a mi utunk/sorsunk, csak nehéz ezt beismerni. Néha egy kívülálló ezt jobban meg tudja ítélni. Persze szeretnénk saját gyermeket, de lehet, hogy ez nekünk nem adatik meg és ez a mi keresztünk...

Mindegyikötöknek küldöm a pozitív gondolatokat.

Sziasztok.2022. május 19. 12:35
RaisinBugRegisztráció: 2010-08-20
Hozzászólások: 724
Rang: [alezredes]

Sziasztok,

Úristen, sajnálom Gólyahír Nem is tudok mit mondani.
Nagyon sok erőt kívánok Nektek 😔😔
Nem tudom, hogy ilyen trombózis panelt néztek-e már Nálad, de gyakran a vérhígító tud segíteni. A progeszteronod jó volt. Szóval hirtelen csak ez jutott eszembe.


2022. május 17. 18:05
golyahir85


Regisztráció: 2014-07-08
Hozzászólások: 91
Rang: [hadnagy]

Sziasztok!

Na hát gyors leszek: missed ab a második. Most jöttem a dokitol. Rettentoen el vagyok keseredve, nem tudom hogy mi lesz. Megint várnom kell hogy magától kitisztul e vagy műtét és utána mivel ez a második vetélés ezer vizsgálat. Komolyan nem találom a szavakat.

Csatina megértem a csalódottságod teljes mértékben. Sok erőt kívánok neked.

Neked pedig boldog babavarast RaisinBug, nemsokára ki is bújik :-)

Sziasztok
Gólyahír


2022. május 16. 10:38
RaisinBugRegisztráció: 2010-08-20
Hozzászólások: 724
Rang: [alezredes]

Sziasztok,

Gólyahír, holnap már kedd végre ☺️ Nagyon drukkolok 💞 Írj majd, hogy mi újság 😊

Csatina, hmm.. Érdekes, hogy nem egyből küldtek el a vizsgálatokra mikor kiderült, hogy sikertelen volt az újabb lombik. Azt tudom, hogy a Sote-n és a Forgácsban is 2 sikertelen után további vizsgálatok vannak már rég. Ez nem új szabály lehet..
Illetve, hogy azért nem az elején csináltatják, mert van köztük drága és olykor egyáltalán nem szükséges, mert csupán némi hormonpótlás és/vagy jó időzítés kell a babához. Meg a laparoszkópia azért egy hasi műtét és nem mindenkinek kell, szóval valahol értem, hogy nem az elején végzik el mindenkinél. De most lett volna már időtök elkezdeni, ahelyett, hogy megváratott a doki 😔

Mindamellett megértem, hogy csalódott vagy és nem biztos, hogy szeretnéd az újabb tortúrát. De lehet, hogy ezek segítenek majd abban, hogy a következő lombik sikeres legyen. Vagy mondjuk én még mindig bízom abban, hogy ez az akupunktúrás kezelés annyira jó legyen, hogy elhozza a babát is Nektek 😊💞

A cukorterhelésre a doki azt mondta, hogy teljesen rendben van 🥳☺️ A vaspótlás szerinte nem kell, de én azért elkezdtem szedni 2 naponta a Vitafer szirupot. Mivel folyékony, ezért talán jobb a felszívódása is. Lényegében meg volt elégedve a leletemmel. Ami még megnyugtató volt, hogy akkor voltam a 26. héten, ahogy Ő számol úgy a 27. héten és 7.7 kg-t híztam, ami szerinte teljesen jó. Múltkor aggódtam, mert furán nézett a 6.6kg-s hízásra, de lehet, hogy csak félre értelmeztem 😄

Következő vizsgálat már a 30 hetes "genetikai" ultrahang lesz, június 3-án. El sem hiszem, hogy már itt tartunk 😳☺️

Szépséges hetet 🌞🌷


2022. május 13. 12:30
CsatinaRegisztráció: 2015-11-04
Hozzászólások: 596
Rang: [alezredes]

Sziasztok Lányok!

RaisinBug: volt családi összejövetel a szülinapodon??? Na és milyen diagnózist kaptál a cukrod elemzésére??? Na meg a vaspótlás??? Én a maltofer rágótablettát szedtem.
Tök szupi, hogy tesódékkal együtt babázhattok még akkor is, ha ott csak csajok vannak.
Hogy bíród ezt az időjárás változást??? Egyik nap nyári kánikula másik nap őszi időjárás.
Ha lesz időd írj.

Gólyahír: már mindjárt itt a kedd. Minden rendben lesz. Erős szívhanggal. Jó előjel a fáradékonyság, dolgozik a szervezeted. Dolgozol???
Alig várom, hogy vizsgálat után írj.

Nekem múlt héten pénteken megjött a mensi, hétfőn már mentem is a meddőségi kp. Arra készültem, hogy UH és kezdődik a stimu stb. Erre azzal fogadott az főorvos, hogy új jogszabályok változtak és a 3. sikertelen lombik után különféle speciális vizsgálatokat kell megcsináltatni. (ami több hónap + eredmények, aztán ők is elmennek nyári szabira szóval max ősszel kezdhetnénk). De ami nagyon durva, hogy olyan vizsgálatokat ( laporoszkópia, méhtükrözés, dns vizsgálat géndiagnosztika stb) kérnek amit szerintem a legelején kellett volna, akkor rengetek időt és pénzt spóroltunk volna meg. A férjemnek nem fűlik a foga az újabb tortúrához, de azt mondta döntsek én.
Nagyon csalódott vagyok és még nem tudom mi legyen...
Hisz már csak 2 lombikunk van és vállalni a plusz megterhelést itt a laparoszkópiára gondolok.
Hát ez van mindig váratlan akadályokba ütközünk.
Nagyon nehéz...

Ja amúgy cuki yorkink van. Hétvégén minden napra volt programunk és mindig visszük magunkkal.


Szép hévtétégét és nektek boldog babavárást kívánok.<<első  << előző1[2][3][4][5]következő >>  utolsó>>
Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek