167792 tag

2024.04.17.
Rudolf napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

A regisztrációm után rögtön bementettem az oldalt a kedvenceim közé.

KisMea



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Meddőség kezelése » 8 éve próbálkozás után sem jön a babó..😒😢😢


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



 
2016. október 20. 17:39
melcsi0307


Regisztráció: 2016-09-12
Hozzászólások: 1
Rang: [honvéd]

Sziasztok én új vagyok itt még ..májusban fogadtam egy orvost Miskolcon..elküldött minden féle vizsgálata..párom is sperma vizsgálata Elment...minden jo azt mondta az orvosom a Tsh az 3.845 szerintem mahas..a progeszteronom is magas volt..de azt mondta nem baj..az urologus aut mondta a páromnak hogy egy fiatalabb vérmes nő rögtön terhes lenne töle..igy ajánlották. A petevezeték átjárhatóságit..meg is csinaltak..ami sikeresen zárult..mind 2 átment a kontrakszt anyag..ez utan irt nekem egy hormon gyógyszert.a clostybegyt amit mensi 3 napjától szedjem 5 napog..éreztem szépen hogy a petevezetékembe nyilalt..vettem ovus teszet kimutatta a 2 csíkot ..2 Naponta volta együtt a párommal ..én szedem a gravida vitamint már...most kellene megjönni 23-án..ma vagyok ciklus 27 -ok napján..izgulok..de nem birtam varni..elmentem a kaáli intézetbe..konzultációra..tegnap..és kuderűlt hogy stummám van..higy nagyon magas a tsh..és minden vizsgálatot újra megkell csinálnunk..és a.i a legborzasztobb és egyik orvos sem vette észre hogy a párom spermája mégsem jo😢 30% a mozgás..nagyon lassú..igy az inszeminációt javasolták.😢 vettem egy gyógyszert a párommal ami felgyorsítását segíti..ha meglesznek az eredményeim akkor kell visszamenni..😢 végül is Ennyi a történetem..köszönöm szépen hogy elolvastátok..szeretném ha nem jönne meg Vasárnap... 💖 puszi mindenkiek ..Meli


2016. december 08. 18:58
bniko


Regisztráció: 2016-08-20
Hozzászólások: 91
Rang: [hadnagy]

Szia Meli!

Hogy állnak a vizsgálatok? Kaptál gyógyszert pajzsmirigyre? Teherbeeséshez azt mondják 1-2 közt kell lennie a TSH szintnek. Nekem is alulműködik, Letroxot szedek. Második inszemináción vagyok túl most várokozok hogy sikerült e.

Szép estét.



 



Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek