167801 tag

2024.04.19.
Emma napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Végre nem kell mindenhová felirogatnom a dolgaimat, amit aztán kés?bb úgysem találok.

vagi80



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Próbálok teherbe esni » 4 év.. és most nem tudom...


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



 
2014. április 22. 20:14
Felidae


Regisztráció: 2014-04-15
Hozzászólások: 2
Rang: [honvéd]

Köszönet a drukkért ;) Másnap reggeli teszt is negatívra sikerült. Tegnap eljutottam orvoshoz, mert gondoltam az erős szurkálgatások jöhetnek cisztából kifolyólag. Nem látott se cisztát, se terhességet. (Bár ha van babó, akkor is max 4 hetes a legutolsó ciklusomtól számolva, ami megint csak furcsa lenne, ha tüneteket okozna...) Nadeviszont... Aztat mondotta vala , hogy a sárgatestem nagy, illetve nem szívódott fel időben. Valakinek volt hasonló? Okozhat ez szédelgést, gyengeségét és az alhas puffadását(meg az összes többi nyavaját..), vagy nagyobb bajom is lehet és jobb, ha másodvéleményt kérek egy másik orvostól?

Szerkesztve: Felidae által, ekkor: 2014. április 22. 20:15


2014. április 15. 19:40
szasza2583



Regisztráció: 2013-04-22
Hozzászólások: 3424
Rang: [tábornagy]

Reggeli első pisi! megy a drukk. remélhetőleg baba és nem csak vmi vírust szedtél össze.


2014. április 15. 17:29
Felidae


Regisztráció: 2014-04-15
Hozzászólások: 2
Rang: [honvéd]

Sziasztok, Remélem van közöttetek olyan, aki hasonló tapasztalatok után sikeresen babás és tud egy kevés reményt adni. Picit az előtörténetről: 32 éves vagyok, körülbelül 12 éve nem védekezem és 4 éve próbálkozunk tudatosan a babával. Fogamzásgátlót soha nem szedtem. Termékenységi központ legutóbbi (tavalyi) vizsgálatai alapján fizikailag tökéletes állapotban vagyok. Hormonszint rendben, hysteriopingo... áh.. "petefészek átjárhatósági vizsgálat" tökéletes. Ciklusom kicsit rövid, azaz 24 napos. Igazából feladtam. Soha nem voltam baba közelében mostanáig, mivel a közeli családomban nincs picur, viszont 6 hete megszületett párom testvérének az első csöppség. Jelenleg a ciklusom 27. napján vagyok. Körülbelül egy/ másfél hete szédelgek, forog a gyomrom, folyamatosan álmos vagyok, pisiinger gyakori és depressziós rohamok törnek rám, ami hol sírógörccsel, hol boldogsággal jön. Alhasam szurkált erősebben és gyengébben is. 4-5 napja a megszokott mindjárt megjön hasfájás menetrendszerűen érkezett, csak sokkal kevésbé fájdalmasan. A menstruáció viszont nem jött időre.. 1 napos késéssel elkezdtem nagyon gyengén barnázni, ami még most is tart csak már görcsölés/hasfájás nélkül. Teszteltem egyet déli pisiből, negatív lett. Tudom.. korai és nem déliből kellene.. Még nem tartom időszerűnek a dokit a számlálhatatlan csalódás után. Esetleg van esélyem szerintetek?



 



Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek