167827 tag

2024.04.25.
Márk napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

A regisztrációm után rögtön bementettem az oldalt a kedvenceim közé.

KisMea



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Próbálok teherbe esni » A férjem nem akar babát!!


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



<<első  << előző1[2][3][4][5]következő >>  utolsó>>

2010. június 29. 13:09
bolenn


Regisztráció: 2010-04-29
Hozzászólások: 3708
Rang: [tábornagy]

Szia Zsuzsi! Hű mekkora pocak!

Ó, összefoglalni, hogy mi van velem? Na az nehéz lesz. Szerelmi téren én magam se vagyok tisztában a jelenlegi állással. Elköltöztem ugye több, mint 3 hónapja, utána próbáltuk rendezni a sorokat, és végül abban maradtunk, hogy folytatjuk. TAlán egy nyaralás, de idén házasság és gyerek téma szóba sem jöhet. De nem fog úgy csinálni, mintha a korábbi dolgok (mármint a pozitívak, együttélés, eljegyzés) meg sem történtek volna. Ehhez képest csak randzizgattunk, néha nálam aludt, de ez is nehezen indult be. Én meg szerettem volna újra összeköltözni, mert majd' 2 év után ez szerintem tök normális. NA, erre ő nem volt hajlandó. Akkor ismét szakítottam vele, ennek több, mint egy hónapja. Később telefonon veszekedtem még vele egyet, amikor is elmondtam mindennek, meg érveltem, meg sírtam, meg minden volt. Utána nagy nehezen némileg ismét "újjáéledt" a kapcsoaltunk, épp tegnap este aludt itt először azóta, de még csak az sincs kimondva, hogy most akkor együtt lennénk. Kb. hetente egyszer, max. kétszer látom, néha beszélünk telefonon, és ennyi. Nagy semmi. Nem tudom mi lesz, rá fogok kérdezni megint, hogy most mit akar, és ha továbbra sem tudja eldönteni, akkor most már tényleg véget vetek ennek, mert ezt az állapotot nem bírom elviselni.
Közben akadt egy új hódolóm is, egy kolléga, aki aranyos, kedves, és bár még Szsz-nél is fitalabb (tőlem 3 évvel fiatalabb a sarác), már évek óta akarna gyereket. Bár most leginkább engem akarna, én meg nem tudom, mert még mindig azt a hülyét szeretem...
Egészségileg sem vagyok okéban, bár a legutóbbi, április végi hormoneredményem már majdnem jó volt, alig a határéréték felett, de szinte folyamatosan tejcsorgásom lenne nyomásra legalábbis, és egy 1,5 hónapja úgy bedurrant a bal mellem, hogy antibiotikumot és gyulladáscsökkentőt kellett szednem rá. 13 évesen volt mátr ilyenem, akkor a sebészeten a kórházban kötöttem ki vele, és majdnem vágtak. Most is be voltam tojva, de most időben elkaptuk. Közben a ciklusommal is szenvedek, egyre rövidebb, mostanában 23-24 napos volt, a jelenlegit attól tartok 22 nappal fogom zárni.
Közben még a melóban is változások vanank, és kapta egy fél munkakört pluszban, igazi nemszeretm hülye adminisztratív munkát, utálom. Hát ennyi. Semmi jó.
Te hogy vagy? Hogy viseled a terhességet? Könnyen, vagy szenvedsz a "mellékhatásoktól"?


2010. június 29. 12:56
zsuzsimark



Regisztráció: 2009-06-16
Hozzászólások: 4134
Rang: [tábornagy]

Adrikám, beugrottam megnézni,hogy mi van veled. Azt látom hogy más néven irogatsz. Rájöttem ám a rövidítésre.
De nem olvastam vissza. Ùgyhogy összefoglalnád nekem,hogy van-e valami pozitív változás. Egészséged, párod?


2010. június 14. 16:13
Ciccuci



Regisztráció: 2010-06-02
Hozzászólások: 239
Rang: [százados]

Csatlakozni szeretnék ehhez a témához! Nekem ugyan még nem férjem a párom, de 2 hónap múlva már az! És eddig még nem akar babát! Viszont nem védekezünk, így bármikor teherbe eshetek! Azt nem értem, hogy ha annyira nem akar babát, akkor miért is nem védekezik ellene?


2013. július 17. 12:51
Cornelia


Regisztráció: 2013-05-28
Hozzászólások: 70
Rang: [zászlós]

Csatlakozni szeretnék ehhez a témához! Nekem ugyan még nem férjem a párom, de 2 hónap múlva már az! És eddig még nem akar babát! Viszont nem védekezünk, így bármikor teherbe eshetek! Azt nem értem, hogy ha annyira nem akar babát, akkor miért is nem védekezik ellene?


Ez egy nagyon jó kérdés, hasonló cipőben járok, és én se tudom a választ
nálatok hogy alakult?

Szerkesztve: Cornelia által, ekkor: 2013. július 17. 12:52


2010. május 20. 10:56
sonja83



Regisztráció: 2008-04-11
Hozzászólások: 65
Rang: [zászlós]

Szia!

Ezen az oldalon a pontjaidat kell gyűjtögetni minden nap,nem is olyan nehéz és a pontokat be válthatod értékes dolgokra,ez 1 ft-ba sem kerül,csak regisztrálnod kell itt:

http://pontpark.eu/b_regisztracio/4a1b6676af9392845ae527f7690727ff

Próbáld ki veszÍteni nem vesztesz vele semmit!

Üdv.:Sonja83


2010. április 02. 13:34
DW



Regisztráció: 2009-10-29
Hozzászólások: 2422
Rang: [vezérezredes]

Helló!

Hajni, köszi a cikket! Érdekes, kár, hogy az én hülye pasimat ezzel se lehetne meggyőzni. Épp azokat nem érdekelné, akiket sürgetni kellene.

Nagyon sajnálom a veled történteket, de jó döntést hoztál. Ha ezért elhagyott a párod, ne engedj neki újra, lépj túl rajta, és keress olyat, aki megérdemel téged, és örülne a babának! Szurkolok nagyon!


2010. április 01. 17:39
EditB1


Regisztráció: 2010-03-19
Hozzászólások: 705
Rang: [alezredes]

Hajniiiiiiiii! Nagyon sajnálom!


2010. április 01. 11:37
Aktucs



Regisztráció: 2009-06-26
Hozzászólások: 2991
Rang: [vezérezredes]

Szia Hajni!
Nagyon rég nem hallottam rólad, épp pár napja kérdeztem a lányokat, hogy valaki tud-e rólad valamit!

Sajnálom a babát!

A volt párod nem annyira


2010. április 01. 11:33
Hajni.Sz


Regisztráció: 2008-08-15
Hozzászólások: 6236
Rang: [vezérezredes]

Sziasztok Érintettek/Sorstársak!

Egy érdekes cikk:

http://www.babasmamas.hu/hir.php?hir=a_ferfiak_biologiai_oraja_is_ketyeg-1360

Legszívesebben minden pasi orra alá tenném, aki olyan gondolkodású, mint a volt párom (aki 35 lesz idén), és még nem akarta elkapkodni (3.5 év után) ezt az egészet...

Mindemellett, mint a mézesmadzag, úgy játszott velem meg ezzel a baba témával. Aztán, volt egy véletlen becsúszott babó, aki sajnos nem sokáig maradt velem... Elment, ahogy a volt párom is...
Most meg jönne vissza, ismételten. Ahogy tette ezt már nem egyszer...
Azt hiszem, most erős leszek.
Normális kapcsolat kell, normális pasival, akinek nem kell könyörögni majd egy babáért, amikor időszerű lesz/lenne...


2010. március 24. 21:42
stikone


Regisztráció: 2009-01-14
Hozzászólások: 1
Rang: [honvéd]

Sziasztok!

Új vagyok itt az oldalon, de nekem sem szeretne a férjem 2. babát. Pedig minden adott ,egészségesek vagyunk mindketten , jónak mondható munkahelyünk van, a kisfiam 6 éves! Nem tud igazából indokot mondani, csakhogy nem szeretne, én pedig el vagyok keseredve!


2010. március 16. 11:07
DW



Regisztráció: 2009-10-29
Hozzászólások: 2422
Rang: [vezérezredes]

Szia Zsuzsi! Gondoltam beszámolok a legfrissebb fejleményekről. Hétvégén elköltözöztem, vissza a lakásomba. Vittem mindent. De elég érdekesen alakult, mert költözés után is együtt voltunk még 2 napig, nálam volt, és javítgatott. Van egy gyakorlatilag szétrohadt ablakom, azt újítgatja, hogy ne ázzon be, javító festéseket csinált, DVD és számítógépet üzemelt be, stb. Azt mondja nem akarja, hogy úgy érezzem, hogy ezzel magamramaradtam és nincs kihez fordulnom, ha bármi van. Meg hogy ő még szeret, és nem tekinti lezártnak még ezt a kapcsolatot. Csak neki most gondolkodnia kell, hogy mit is akar pontosan. Értsd: Hajlandó-e a gyerekvállalásra. És egyedül kell lennie ehhez kicsit. Meg hogy annyi rossz dolgo történt köztünk mostanában, az ő lakásához csak a veszekedés fűződik, hogy azt akarta, inkább költözzek el, mielőtt végképp meggyűlölnénk egymást. Szóval érdekes a szitu. Többször sírt, a nyakmaba borult, stb. És olyanokról beszél, hogy majd meglátjuk mit hoz nekünk még a jövő, meg hogy ha van még folytatás, akkor abban gondolkozna, hogy közösen vegyünk lakást vagy házat. Meg azt is megkérdezte, hogy ha úgy alakulna, hajlandó lennék-e újra hordani ezt a karika- és jegygyűrűt, amit most visszaadtam.
Szóval egy nagy káosz van, de nekem nagyon az az érzésem, hogy valójában folytatni akarja. Én nem is tudom, mit akarok. Egyrészt egész jó a saját lakásomban, másrészt sért, hogy most ki lettem paterolva, mert úgy gondolta, hogy neki most ez jó, és azt hiszi, hogy majd ha úgy dönt, akkor csak jönnie kell, és megint együtt leszünk. Meg az is idegesít, hogy neki ezen gondolkodnia kell. Hogy kellek-e neki annyira, hogy felnőtt döntést hozzon, és vállalja a felelősséget az én helyzetemeért is. Nem tudom mi lesz, kíváncsi leszek nagyon.


2010. február 19. 17:08
zsuzsimark



Regisztráció: 2009-06-16
Hozzászólások: 4134
Rang: [tábornagy]


Nahát, nem gondoltam volna,hogy ilyen hamar észhez tér!
Vagy legalábbis pozitív irányba változik. Ez jó. Örülök.


2010. február 19. 13:07
DW



Regisztráció: 2009-10-29
Hozzászólások: 2422
Rang: [vezérezredes]

Köszi szépen! Egyenlőre még itt vagyok, néha ki kell dohogni magam. Plusz nem megy az egész olyan könynen, mert a lakásom ki van adva, és van 1 hónapos felmondási idő az albérlő felé. Addig meg kénytelen vagyok maradni. És hát érdekesen alakul a dolog. Most úgy tűnik van némi remény. Nagyon töri a fejét, hogy mit csináljon, próbál valami megoldást találni. És képzeld, spermavizsgálatra akar menni! Na erre varrj gombot! Nem is egészen értem, hogy miért, nem is hajlandó elárulni, de azért kissé bíztatónak érzem. Kiderül, mi fog ebből kisülni, de per pillanat egy hangyányit jobbnak látszik a helyzet.


2010. február 18. 18:28
zsuzsimark



Regisztráció: 2009-06-16
Hozzászólások: 4134
Rang: [tábornagy]

Na szóval.....
Nagyon sajnálom,hogy elmész innen de megértem. A pároddal kapcsolatos döntésed biztos nehéz volt meghoznod. De szerintem jól döntöttél. Tudom, nem ismerem teljesen az egész szitut és a párodat sem. De az elmeséléseid alapján ezt kellett tenned. Ès most biztosan fáj, és hiányozni fog. Mégiscsak sokáig éltetek együtt. Ès a tudat, hogy 30 évesen a "kályhától" kezdeni mindent.... De hidd el hogy így lesz jobb. Megfogod ismerni azt, aki szeretné,hogy szülj neki egy gyereket, szeretni fog téged is és támogat a betegségedben. Csak legyél nyitott a világra!
Sosem tudhatod melyik sarkon futsz bele a nagy Ö-be. Addig is te szépen felkészíted a tested a terhességre. Hogy mire itt lesz az idö, ne legyen semmi akadálya.
Még az is lehet, hogy a párod egy kis külön töltött idö után, fogja felfogni, hogy mekkora barom (bocsi), és megpróbál visszahódítani. De egyenlöre hagy forrják ki magukat a dolgok. Te pedig gyógyulgassál és járj nyitott szemmel.
Ha itt nem is , de iwiw-en adhatnál néha életjelet magadról. Nem szeretném, ha innentöl nem tudnék rólad semmit. Jó???????
Sok kitartást és eröt kívánok neked. Ès mihamarabbi gyógyulást! Várom a jó híreket!


2010. február 18. 14:39
zsuzsimark



Regisztráció: 2009-06-16
Hozzászólások: 4134
Rang: [tábornagy]

Jajj DW!
Este írok neked, de most rohannom kell. Addig nehogy töröld magad!!!!!!!!!!!



<<első  << előző1[2][3][4][5]következő >>  utolsó>>




Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek