167801 tag

2024.04.19.
Emma napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Sziasztok! Hihetetlen, hogy rátaláltam erre a fantasztikus oldalra!

ladri6



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Nem jött meg és PÁNIKOLOK! :( » nem biztos de mi van ha mégis...?? nagyon fontos légyszi segítsetek :S


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



 
2012. augusztus 15. 12:51
keisan


Regisztráció: 2011-11-02
Hozzászólások: 1
Rang: [honvéd]

sziasztok.. kicsit bonyolult és hosszú a történet, de jó lenne valakitől tanácsot kapni... 17 leszek, a barátom is ugyanennyi, április óta vagyunk együtt. májusban egy hónapon belül kétszer jött meg, először 6-tól 11.-ig aztán 26-tól 28-ig de nem olyan erősen, ez már furcsa volt, közben együtt voltunk először 27-én. nem is volt semmi gond, júniusban megjött egyszer 15-től 19-ig. június 21-én és 23-án együtt voltunk, mindkétszer óvszerrel védekeztünk, és tudomásunk szerint nem volt semmi "baki" egyetlen alkalommal sem. fogamzásgátló tablettát nem szedtem soha, és most sem szedek. július 14-e körül kellett volna megjönnie a naptár szerint, de nem jött meg, úgyhogy eléggé meg voltam ijedve. vettem két tesztet, különböző fajtát (az egyiknek a nevére nem emlékszem sajnos, a másik azt hiszem xepil márkájú) és mindkettő negatív lett. most augusztusban is 14-én kellett volna megjönnie a naptár szerint de még mindig semmi... nagyon pánikolós vagyok, úgyhogy egyre jobban félek... még egy tesztet fogok csinálni ha most sem jön meg.esetleg tudja valaki, melyik fajta teszt a legmegbízhatóbb? egyébként a terhességnek semmi tünetét nem érzem, nem vagyok rosszul, nem nőtt se a hasam se a mellem, bár néha úgy fáj alhas tájékon mintha mikor meg szokott jönni, fehéres-átlátszó folyásom van folyamatosan ami egyébként is mindig szokott lenni. nőgyógyászhoz elmenni nem merek mert félek, azt se tudom ott mi hogy működik, kell-e hozzá szülői engedély vagy valami hasonló hogy odamehessek? a szüleimnek nem merem elmondani mert nagyon félek hogy mit szólnának. olyan is előfordult már hogy pár hónapig nem volt mensim de akkor még nem éltem nemi életet szóval annyira nem féltem, gondoltam majd megjön, pl most márciusban is kimaradt. létezik valami gyógyszer, amitől megjön? kérlek segítsetek! :S


2012. augusztus 16. 09:52
szmötyus


Regisztráció: 2012-08-14
Hozzászólások: 1
Rang: [honvéd]

Keisan!
Én 18 éves vagyok fogamzásgátlót szedek. Ebből az következne, hogy rendre normálisan mensizek, de nem így van. A ciklusom van hogy 25 napos de van, hogy éppen 35. Előfordult, hogy kimaradt a mensim, és nem vagyok sem terhes, sem anyuka. A védekezés nagyon fontos, ha már gyógyszert nem szedsz, de mindenképpen el kell menned nőgyógyászhoz!!! Ez nagyon fontos most is, és később is. Rendszeresen, de legalább évente egy alkalommal meg kell látogatni az orvost. Ne félj tőle, mert semmi olyan nem történik ott ami rosszul esne. Kicsit kellemetlen, de nem vészes. Egyedül sajnos nem mehetsz amíg nem vagy 18, mert addig nem írhatod alá pl. a leletet. Az is fontos lenne, ha beszélnél erről anyukáddal, a menstruáció kimaradásának több oka is lehet. Lehet egyszerű stressz, de lehet, hogy nincs normális peteérésed. Ez esetben fogamzásgátlót szoktak felírni. A pecsételővérzésnek is több oka lehet. Ezért azt javaslom mindenképpen fordulj orvoshoz, és ne félj beszélni anyukáddal. Fontos, hogy tudjon a dolgaidról, másképp nem lehetsz biztonságban! Remélem segítettem. :)

sziasztok.. kicsit bonyolult és hosszú a
történet, de jó lenne valakitől tanácsot kapni... 17 leszek, a barátom is ugyanennyi, április óta vagyunk együtt. májusban egy hónapon belül kétszer jött meg, először 6-tól 11.-ig aztán 26-tól 28-ig de nem olyan erősen, ez már furcsa volt, közben együtt voltunk először 27-én. nem is volt semmi gond, júniusban megjött egyszer 15-től 19-ig. június 21-én és 23-án együtt voltunk, mindkétszer óvszerrel védekeztünk, és tudomásunk szerint nem volt semmi "baki" egyetlen alkalommal sem. fogamzásgátló tablettát nem szedtem soha, és most sem szedek. július 14-e körül kellett volna megjönnie a naptár szerint, de nem jött meg, úgyhogy eléggé meg voltam ijedve. vettem két tesztet, különböző fajtát (az egyiknek a nevére nem emlékszem sajnos, a másik azt hiszem xepil márkájú) és mindkettő negatív lett. most augusztusban is 14-én kellett volna megjönnie a naptár szerint de még mindig semmi... nagyon pánikolós vagyok, úgyhogy egyre jobban félek... még egy tesztet fogok csinálni ha most sem jön meg.esetleg tudja valaki, melyik fajta teszt a legmegbízhatóbb? egyébként a terhességnek semmi tünetét nem érzem, nem vagyok rosszul, nem nőtt se a hasam se a mellem, bár néha úgy fáj alhas tájékon mintha mikor meg szokott jönni, fehéres-átlátszó folyásom van folyamatosan ami egyébként is mindig szokott lenni. nőgyógyászhoz elmenni nem merek mert félek, azt se tudom ott mi hogy működik, kell-e hozzá szülői engedély vagy valami hasonló hogy odamehessek? a szüleimnek nem merem elmondani mert nagyon félek hogy mit szólnának. olyan is előfordult már hogy pár hónapig nem volt mensim de akkor még nem éltem nemi életet szóval annyira nem féltem, gondoltam majd megjön, pl most márciusban is kimaradt.
létezik valami gyógyszer, amitől megjön?
kérlek segítsetek! :S



 



Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek