167831 tag

2024.04.26.
Ervin napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Nekem egy ismer?s ajánlotta az oldalt,és nagyon örülök, hogy idetaláltam Hozzátok!

mkriszta



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Általános » Ez így normális?


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



 
2012. május 27. 09:14
badxgirl



Regisztráció: 2012-05-22
Hozzászólások: 1761
Rang: [altábornagy]

Bocsánat, most látom hogy annyira siettem hogy a diagramot lehagytam. Sebaj, most belinkelem, azóta már legalább több az infó :)

A méhnyak vizsgálatot még mindig csak próbálgatom, tehát az ott feltüntetett adatok egyenlőre nem biztosak, mert nincs viszonyítási alapom.

A diagram: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b618e4d613ea92255bcac21f0d25a471_120511_120527_1338076800_.png

Szerkesztve: badxgirl által, ekkor: 2012. május 27. 09:15


2012. május 23. 15:01
badxgirl



Regisztráció: 2012-05-22
Hozzászólások: 1761
Rang: [altábornagy]

Szerintetek a mellékelt ciklusdiagram alapján van peteérésem? Lehetek terhes, vagy egyenlőre nem valószínű? 20 éves vagyok, fogamzásgátlót szedtem majdnem 5 évig tehát nagyon fiatalon kezdtem. Május 17.én kellett volna kezdenem a következő levéllel de nem tettem, gyermeket szeretnénk. Sajnos még csak egy fél diagramom van, természetesen folytatom, csak kezdek megijedni, mert a hőmérséklet adatok alapján máris úgy látom, hogy valami nem úgy működik mint kellene. Néztem sok-sok diagramot, mindegyiknél a hő változását néztem a ciklus 5. és 13. napja közt, hisz nekem még csak erről vannak adataim, de a sok sok látott diagramból valahogy egy sem hasonlít az enyémre még kicsit sem. Tudom hogy fogamzásgátló elhagyása után változó hogy mennyi idő alatt áll helyre a hormontermelés, peteérés, és úgy egyáltalán a ciklus, van, akinek azonnal, van akinek 1-2 hónap, van, akinek soha, gyógyszeres behatásra van szükség a természetes ciklus "felélesztéséhez". Szerintetek mire számíthatok? Lehetséges lehet a fogantatás jelenleg? Gyűlölök várni, és kétségbeestem, tudom hogy később a diagram alapján is tisztább lesz a kép, de próbálok saccolásokba bocsátkozni és mások véleményére is hagyatkozni. Ui.: A méhnyak állapotát azért nem vizsgáltam, mert nem tudom pontosan hogyan illetve hol kell, mert bár elvben tudom hol a méhnyak, a gyakorlatban, saját magamon nem igen tudom eldönteni. A máhnyaknyák adatainál látható, hogy az utóbbi 4 napban a 'krémes' állagot jelöltem meg. Ebből külsőleg szinte semmi nem látszik, wc papíron ill fehérneműn nem észlelhető, tehát a vizsgált mintát minden nap a hüvelyből 'szereztem',illetve a diagramból nem értelmezhető, de a ciklus 12. napjára beírt tojásfehérje szerű nyákot délután vizsgáltam, délelőtt még nem ilyen volt, inkább kevesebb, krémes, este már szintén, és az aznapi szeretkezés éjszaka volt, tehát nem befolyásolta, a két nappal azelőtti szeretkezés pedig amennyire tudom nem befolyásolja a nyákot, úgy olvastam, hogy az ottmaradó ondó kb 24 óra alatt már kiürül. Javítsatok ki ha tévedek. Kérlek nyugtassatok meg, vagy készítsetek fel rá mire számíthatok. A segítséget, véleményeket előre is köszönöm, és elnézést hogy ilyen hosszú, és néhol túlságosan is részletekbe menő voltam.



 



Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek