167733 tag

2024.03.29.
Aguszta napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Az eddig kézzel vezetett, pöttyözött, karikázott stb. naptáram lassan a kukában végzi.:)

Pandika



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Általános csevej » Tapasztalat,tanács...


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



 
2014. július 11. 10:34
Lia :)


Regisztráció: 2014-03-26
Hozzászólások: 2
Rang: [honvéd]

sziasztok.biztos hogy van köztetek tapasztaltabb aki tudna nekem informáciot adni.az elsö terhességemet sajnos megkellett szakitanom és most nagyon aggodom hogy ez miatt nemtudok teherbe esni.ha valakivel még megtörtént ijen dolog kérem irjon nekem.sokat hallottam arrol ha megszakitod a legelsö terhességet akkor többet nembirx teherbe esni.reménykedek benne hogy ez csak egy rossz mende-monda.elöre is köszönöm nektek


2011. február 04. 16:08
Pindur90


Regisztráció: 2010-11-08
Hozzászólások: 2
Rang: [honvéd]

Köszi a választ de ismerem az orvost, anyumat is ő mentette meg szülés közbe. Igazából ezek a tünetek polycisztás szindrómához hasonlítanak amik nekem vannak, mivel hogy kivizsgáltak és mégse ez a bajom ezért adott fogamzásgátlót mert ez beállítja a menzeszt. Lényegébe a hormonháztartásomat szeretné picit megváltoztatni. Ezért is adta a leggyengébb fog.gátlót. 21éves vagyok és kb évente 1x max2x volt menzeszem. Tehát ez nagyon nem normális dolog. Az ezelőtti orvos akihez jártam az elküldött belgyógyászatra, ott csináltak vércukorterhelést ami jó lett és igy is szedetni akart velem cukorra gyógyszert, meg erős hormon gyógyszert. Ez a 3. orvos már. És az orvos lányának is ez volt a baja, és most meg babája van ugyhogy csak meggyógyít. Am. meg pánik beteg vagyok.


2011. február 04. 14:10
Moonlight shadow



Regisztráció: 2010-08-12
Hozzászólások: 3431
Rang: [tábornagy]

Szia!
Érdekes, hogy a fogamzásgátló meggyógyítana épp, hogy az elnyomja a peteérést, nem serkenti. Én a helyedben orvost váltanék, és inkább peteérést serkentő gyógyszert kérnék. Vagy először abbahagyod a fogamzásgátlót, és vársz, hogy mikor jön meg magától. Írtad, hogy nincs mensesed nélküle. Mennyi ideig vártál, hogy megjöjjön?
(Nekem miután abbahagytam, volt hogy 80 napig nem jött meg, aztán magától igen)
A pszichiáter tanácsát egyébként is érdemes megkérdezni. Gyógyszer ügyben is. Meg, hogy mit gondol a gyerekvállalásodról. Nem tudom, mi a betegséged, de pl. ha depresszió, akkor elég veszélyes lehet a szülés utáni depresszió stb.


2011. február 04. 13:54
Pindur90


Regisztráció: 2010-11-08
Hozzászólások: 2
Rang: [honvéd]

Sziasztok! Az lenne a problémám, hátha van valaki köztetek aki hasonló cipő járt. 21éves lány vagyok és úgy döntöttünk a párommal, hogy lassan szeretnénk egy babát. Igen ám csak,hogy nekem fogamzásgátlót kell szednem most, mivel nincs menstruációm anélkül.Viszont ha nincs, akkor nincs peteérésem és terhes se lehetek. A nőgyógyászom abba bízik, hogy 6hónap vagy esetleg 9hónapig kell szednem és rendbe jövök.Ez még talán nem is olyan nagy gond... Viszont járok pszichiáterhez és szedek napi 2paroxátot plusz napi 2 0,25xanaxot. Szerintetek, ha elmondanám a pszichiáteremnek, hogy babát szeretnénk akkor tud olyan gyógyszert adni vagy valami mást ami nem károsítja a picit??? Vagy ki kell várjam az éveket amíg meggyógyulok??:(



 



Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek