167800 tag

2024.04.19.
Emma napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Babáznánk nemsokára; ebben sokat segítenek a táblázatok! További jó munkát!

bak



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » TERHES VAGYOK!!! :))) » 2011. őszi-téli babáink


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



<<első  << előző1[2][3][4][5]következő >>  utolsó>>

2016. január 30. 22:22
mademoiselle



Regisztráció: 2010-12-04
Hozzászólások: 2812
Rang: [vezérezredes]

Koszi Mesi!
Gratulalok a kislanyodhoz!
Aronnak is lesz kishuga, junius 14 korulje varjuk Emmat

renikrsjak, gratulalok a babahoz!
Beleolvastam az idei forumotokba, oda ir pzsofia is, aki ugyanitt kezdte az elso forumot velem egyutt
Kicsi a vilag!
Szoval ismeros volt a neved, es most mar tudom, hogy innen

Helga 20+4

Rita, az en Aronom es Emma kozott 3 ev es 8 honap lesz Latom nalatok 2 ev es 8 honap a korkulonbseg


2015. május 16. 08:25
renikrsjak



Regisztráció: 2010-10-05
Hozzászólások: 150
Rang: [százados]

sziasztok nagyon behalt ez a topic.Gondoltam megosztom veletek rajta vagyunk a tesóügyön 2 hónapja és úgy néz ki sikerült is.tegnap meg kellett volna jöjjön.Már 1 hete elég furán érzem magam hányinger, hasszurka ezerrel.Teszteltem ma egyet elég halovány lett de ott van szoval elvileg megvan a bébi de persze még nem tuti!Csak nektek írom még le nem akarom elkiabálni!Jó lenne nem végighányni az egészet de úgy látom ez sem lesz különb mint Danival.Vele 6 hónap gyötrelem volt.Jó lenne szeptemberig dolgozni is...dehát majd kiderül.sziasztok


2014. október 17. 17:50
b.mesi



Regisztráció: 2012-04-17
Hozzászólások: 100
Rang: [százados]

Szia renikrsjak! Rámentem a linkre, de hibaüzit kapok. Ha esetleg te fel tudsz venni, akkor Balogh Emese vagyok. Fekete-fehér a képem és munkahely: verlag dashöfer.


2014. október 16. 16:05
b.mesi



Regisztráció: 2012-04-17
Hozzászólások: 100
Rang: [százados]

Sziasztok! Október 13-án 9:09-kor megszületett Zsófi, 3750 g és 52 cm Gyönyörű és egészséges! Ma jöttünk haza. Hasam egész jól van, tejem mára megindult durvàn, öröm boldogság.


2014. október 13. 16:23
renikrsjak



Regisztráció: 2010-10-05
Hozzászólások: 150
Rang: [százados]

sziasztok huh ezer éve nem voltam fenn.nagyjából visszaolvastam de most is rohanok.kismamiknak gratula sztem már mesi is a kezében tartja a babócát gratula
Nekünk jövöre van kilátásban a kistesó Dani ovizik nagyon könnyen ment a beszoktatás de sajna sokat beteg most is itthon van korházban is voltunk nemrég még mindíg bekruppol ha kicsit megfázik
Jó lenne szerintem is a facebookon egy csoport mit szóltok ha csinálok is egyet ha van kedvetek csatlakozzatok https://www.facebook.com/groups/534080356723616/ gyertek


2014. október 10. 07:48
b.mesi



Regisztráció: 2012-04-17
Hozzászólások: 100
Rang: [százados]

Kedves csajok! Kitartóan írok még nektek Fogalmam sincs olvastok-e még? Hétfő reggel fog megszületni a dinnyécskénk. Ő is13-i lesz mint az anyja, csak én májusi vagyok. Reggel 7-re megyünk szülőszobára, papìrozás, beötés, zuhany és ha nincs sűrgős császár, megyünk Gondolhattok rám egy pillanatra, hogy a 3. műtétet is éljem túl és kívánom magamnak, hogy ne legyen rosszabb mint a 2. volt!
Múlhét pénteken volt az első CTG, nem lett jó a szívtevékenysége a kisasszonynak, így leküldtek UH-ra, ott minden ok volt. Emiatt 2 naponta CTG, azóta rendben van. Ma is megyek és vasárnap is, ennek annyira nem örülök úgy puhiznék.
A fiúk jól vannak, remélem vàrják húgicát Jók legyetek!


2014. szeptember 22. 22:18
b.mesi



Regisztráció: 2012-04-17
Hozzászólások: 100
Rang: [százados]

Sziasztok! Ismét írok. Most voltunk este 8-kor még utoljára babamozizni egyet Bár csak becsülés, de Zsófi csöppet nagynak készül, 2869 gramm a súlya. Ma 35 hetes, de a mérések alapjá 36 és pl. fejkörfogat és haskörfogat több mint 37 hetesnek felel meg tudjátok, hogy a fiúk is nagyok lettek, ő sem lesz úgy tűnik törékeny hercegnő Nagyon kerek az arca, nagy haja van, gyönyörű orra és szája... tudom-tudom, nekem szép. Alig várom a nagy találkozást!
Ti hogy vagytok? Zita???


2014. szeptember 17. 14:19
b.mesi



Regisztráció: 2012-04-17
Hozzászólások: 100
Rang: [százados]

Sziasztok lányok! Rita, ezer éve nem jöttél, örülök, hogy alapvetően jól vagytok! Gondolom már a betegségnek vége. Már oviban a csajszid, Áron januárban kezd. Apa lesz a beszoktató, én babázok majd Nálunk a fiúk hol el vannak együtt, hol megy a balhé, sajnos Nimród rosszalkodik, dönt-borít, tépi Áront Persze ez is normális, de ott kell lennem résen, mert csibész a kicsi.
Ági mi volt a dokinál? Együttérzek veled, a hányás kicsinált teljesen Ez pl nem fog hiànyozni! No lányok, elkezdődött a visszaszámlálás, 3,5 hét múlva 3 szoros anya leszek Október 2-án beszéljük meg a műtét időpontjàt, rá 2 hét múlva a 13-i héten veszik ki Zsófit. Cuccom bepakolva, neki is, ruhák a helyükön. Azért tartsa csak az ütemet, nem ér hamarabb jönni. Kezdek ismét brutàlisan fáradni, álmos vagyok, most azért nehezebb 2 gyerek mellett. Zita te már babàzol... jöhet egy szüléstörténet!
Jövök még, írjatok néha!


2014. szeptember 15. 00:33
angelical



Regisztráció: 2010-08-01
Hozzászólások: 62
Rang: [zászlós]

Ő Noémi, nem a legfrissebb kép, de ezt teszi úgy be, h látszódjon a pofija rendesen és nem rémlik h tettünk be hsz-ba képeket, mert akkor tudnék Liáról is.. v keverem az anyatanyával


2014. szeptember 15. 00:14
angelical



Regisztráció: 2010-08-01
Hozzászólások: 62
Rang: [zászlós]

Sziasztok!
Rita vagyok, jelszócserével végre elfogadta (de csak ezt a régebbi nevemet) a rendszer, h bejelentkezzek.. nem is értem miért vacakol mindig. Olvasgatni tudtam néha (még korábban), de írni sehová és regelni nem lehetett többet, mert ismeri az emailcímeimet.
Mi az 1ik csoporttal áttértünk facere, ami fent is maradt, naponta írunk meg mosható pelus csopim is lett.
Nagyon örülök mindenkinek, le a kalappal! (L)
Még kedvet kapok :D .. ááá nem, nem tervezünk több babát, ez így nekünk tökély, befejeztük, párom is full elégedett, de szívesen gondolok vissza a pocakos időszakomra és szép emlékként őrzöm. :D
Emilia aug. 9-én betöltötte a 3 évet, szept. 1-el kezdte az ovit, szeret járni, imádják, annyi, h nehezebben érvényesülnek mellette a többiek, mert csacsog és nehezebben ül meg a fenekén, de állítólag szuper ügyi, eszeget, alszik, öltözik, barátkozik ezerrel, segít, semmi hiszti se mikor viszem, sem mikor megyek. Szerdán sajna úgy fogadtak, h tiszta takony.. 2,5 éves koráig nem is tudta mi az, h betegség, onnantól is csak 1 hányós vírus, 1 megkérdőjelezhető himlő és most ez. Már nekem is fáj a torkom és Noémi is 2. napja taknyol, köhög. 8 hónapos (30-án lesz 9 hós) hosszú, vidám kiscsaj, örökmozgóbb és céltudatosabb, mint Lia annó. Imádják egymást, teljesen összenőttek már most, hihetetlenek a védőnő szerint is. Mindenhová megyünk velük, úgy tudnak viselkedni, bezzeg nekem itthon mostanában..huh :D
Hát csajok.. kitartást, minden szépet és jót mindenkinek! Majd igyekszem akkor ide is felnézegetni.


2014. szeptember 01. 09:12
Ági81


Regisztráció: 2011-10-01
Hozzászólások: 215
Rang: [százados]

Sziasztok!

Igen, a tesztek bizonysága szerint terhes vagyok, de orvoshoz még nem jutottam el! Ami nagyon durva, mert már a netes kalkulátorok szerint elmúltam 7 hetes!
Sajnos nagyon rosszul viselem. Hányinger éjjel-nappal. Úgy emlékszek, a lányokkal nem volt ennyire durva. Alig tudom elvégezni a feladataimat és mindezt még nehezíti az is, hogy belekezdtünk egy ház átalakításba (ablakcsere, padlócsre, festés, sőt, még falaztunk is). Most kb. a felével vagyunk meg, ha nagyon durva a munka, akkor néhány napra átköltözünk anyósomékhoz, de a hányinger miatt horror a 2 órás autóút...

Lányok jól vannak, Szófia ma kezdet az ovit. (Apukája szoktatja, nem tudtam menni, nem akartam ott is rókázni...)

Zita, de jó, már a célegyensben vagy, sőt, talán már ki is bújt a kislányod! Nagyon szép nevet választottatok, a Hanna nálunk is esélyes volt, talán még mindig az.
Szófiának is volt székletvisszatartása, most kezdünk kijönni belőle. Nagyon gyorsan változnak a gyerekek, biztos ti is hamar túl lesztek rajta.

Mesi, jobbulást Áronnak. Hű, tényleg korán érkezett Bianka, de szerencsére már nagyon jó a koraszülöttgondozás, szuper, hogy ilyen szépen fejlődik!
Szép nevet választottatok ti is! Nekünk is Zsófiánk van, ha úgy vesszük, csak mi a bolgár változatát adtuk. (Férjemnek van bolgár kötődése) Ha megmarad a babánk és fiú lesz, akkor bolgár nevet kap majd. Lány nevünk még nincsen, sok tetszik, de még nem döntöttünk. Talán még korai is lenne, hisz még orvosi "papírom" sincs az élő magzatról, na de reméljük, az is meglesz hamarosan.

Facebook-on lenne kedvetek folytatni a beszélgetést? Készíthetnék egy titkos csoportot, azt csak mi látnánk, meg ott több képet is tudnánk megosztani.


2014. augusztus 31. 21:56
b.mesi



Regisztráció: 2012-04-17
Hozzászólások: 100
Rang: [százados]

Szia Zita! De jó, hogy írtál! Màr lehet a kezedben tartod Hannát... Azért írj majd legalább annyit, hogy kibújt Holnap megyek Uh-ra, túl nagy izgalmakra nem számítok, kórhàzban ledarálják az embert, a monitort sem fordítják àltalában oda mindegy, a babamozik kárpótolnak.
Sajnos Áron nincs rendben, holnap viszem fül-orr gégészhez, a torka gennyes, az orra bedurranva, de takony nincs. Láz sem és ami durva, hogy nem fájlalja a torkàt, eszik rendesen stb. pedig rondán be van gyulladva a mandulàja
Azt még elmesélem nektek, hogy a nővérem lánya koraszülött lett. 3 héttel volt idősebb terhes mint én, korábban írtam, hogy ismét együtt voltunk terhesek. Sajnos július 13-án megszületett Bianka, másnap töltötte volna be a 28. hetet!!! Előzmények: állandó vérezgetés, majd folyamatos magzatvíz szivárgás. 11 napig tudták úgy egyben tartani őket, hogy drasztikusan kevés volt a vìz. Aztán azon a vasárnap délutàn levàlt a lepény. Azonnal műtét. Szerencsére jól van a pici làny, 970 grammal született meg és mára elérte a 2 kilót Végre nincs inkubátorban és pár napja egyedül lélegzik. Elkezdett szopni, bàr nagyon elfárad még, így max. 10 percig cicizhet 3 óránként. 15-20 millit tud enni, a többit szondán kapja és elkezdik próbàlni cumisüvegből etetni, hogy a szonda menjen a búsba Ha a cumis etetés megy, lehet mehetnek haza 2 hét múlva, bár ez nagyon képlékeny. Képeken làthatjuk, személyesen csak otthon nézhetjük majd meg, a koraszülött intenzívre csak anya, apa mehetnek be. Nem baj, csak jól legyen! Ennyi, ezt még meg szerettem volna írni. Most pihizek, ezek a frontok a frászt hozzák rám. Zsófi maradjon még bent a 38. hétig Zita, amennyiben még egyben vagytok, szeretnék probléma mentes, gyors szülést kívánni, csak ügyesen! Puszi!


2014. augusztus 28. 17:39
majorzita



Regisztráció: 2007-06-11
Hozzászólások: 82
Rang: [hadnagy]

Sziasztok! :)

Ne haragudjatok, én csak simán lusta voltam... a telefonomról nézegettem a fórumot leginkább, és nem tudtam belépni onnan, mert a jelszavam nem tudom, csak a gépen van elmentve :D De most itt... vasárnapra (augusztus 31.) vagyok kiírva, és a kisasszony két napja gyakorlatozik, legalább is olyan érzés, de egyelőre még egyszer sem éreztem azt, hogy hű, mindjárt menni kell. Úgyhogy ő kicsit tovább húzza idebenn, mint Aron, aki négy nappal előbb érkezett annak idején :)

Mondjuk nem bánom, mert energiám az nulla, aludnék egész nap. A ruhákat is csak tegnap vasaltam ki, és Hanna szobája még ki sincs takarítva. Ja igen, Hanna lesz, a második név pedig nagy valószínűség szerint Gréta, mert az összes többi (2) lehetőség valamiért kiesett :)

Mesi, a Zsófi nekem is nagyon tetszik, de nekünk eleve valami olyan névben kellett gondolkoznunk, amit az izlandiak is ki tudnak mondani, és a Z és Zs betűsök nincsenek ebben a kategóriában :D (az izlandi ABC-ben nincs is Z betű, engem is mindenki Szitának hív :D)

Én már 14 kilónál járok. Aronnal 15-öt híztam, ezért mondjuk nem aggódom, mert így is két kilóval kevesebbről indultam, mint akkor. A hasam sokkal kisebb, el is küldtek pár hete egy soron kívüli ultrahangra, mert nem voltak benne biztosak, hogy a babó elég nagy, de aztán mindent rendben találtak, azt mondta a védőnő, hogy csak rejtegetem valahogy biztosan :) (elég rövid a felső testem, gondolom azért nem nőtt nagyobbra a hasam, így is alig kaptam már levegőt vasárnapig, amikor is a szülinapom volt, és a kicsilány azzal ajándékozott meg, hogy lejjebb vándorolt, így azóta sokkal jobban érzem magam).

Aron is elkezdett már bilizni a nyári szünetben, de sajna egyszer becsúszott a kaka, és onnantól kezdve elkezdte visszatartani a kakálást, így visszavettük a pelenkát, és majd újra próbálkozunk, amikor kicsit rendbe jön ez a dolog. Mert pillanatnyilag állva kakál, keresztbe tett lábakkal, iszonyatos erőfeszítéssel, épphogy bogyókat. Na de majd biztosan alakul ez is. Már nagyon várja a tesót, mindent neki is akar adni, iszonyatosan cuki. Minden baba nagyon érdekli, meg akarja őket simogatni mindenhol (múltkor mondta, hogy akkor ő odamegy és megkérdezi, hogy meg szabad-e simogatni, mint a kutyákat, hehe :D akkorát röhögtem)

Amúgy is nagy dumás mondjuk, szóvicceket gyárt, énekel, be nem áll a szája, és lassan talán izlandiul is megered a nyelve, bár az oviban még mindig elég szégyenlős. Elég kis érzékeny kölök.

Ági, jól látom, hogy gratulálhatunk neked is újra? Mesélj! :)

Puszi mindenkinek, ha nem jövök mostanában, előre is bocsánat, de fogalmam sincs, két gyerekkel mennyire leszek aktív :) Azért majd olvasok, írjatok! És drukkoljatok, hogy ugyanolyan jól menjen minden, mint Aron születésekor ;)

Aron 2 éves és 8 hónapos, Hanna a pocakban 39+4 hetes.


2014. augusztus 25. 09:36
b.mesi



Regisztráció: 2012-04-17
Hozzászólások: 100
Rang: [százados]

Lemaradt
Áron 33 hónapos, Nimród csütörtökön lesz 19 hónapos és a húgi 31. hetes


2014. augusztus 25. 09:33
b.mesi



Regisztráció: 2012-04-17
Hozzászólások: 100
Rang: [százados]

Sziasztok lányok! Először is kedves Helga, kedves, hogy benéztél! Emlékszem rád, én meg beolvastam a ti fórumotokba anno, pont miattad Hatalmas lett a fiad, jöhet neki is a tesó
Beleolvastam a 2015-ös fórumba is és megláttalak Ági... halk gratuláció, bocsi, hogy lelövöm helyetted az örömhírt! Hogy vagy, mi újság veled, a csajokkal?
Nem írtam, mert behalt a fórum Szóval infok rólunk: ma töltöttem be a 31. hetet, jól vagyok/vagyunk, egyenlőre úgy néz ki, hogy Zsófi lesz a picilányom. Pont egy hét múlva megyek genetikai Uh-ra, annak az eredményével lesz jelenésem csütörtökön a dokimnál. Ezen kívül már csak a 36. héten talizunk (ezt mondta) és akkor megbeszéljük a császár időpontját. Az október 18-i héten nézek majd napot Bizony, az már csak 7 hét!!! Kezdek betojni az izgalomtól. Remélem tartjuk az ütemet, mostanában kezdem majd mosni a rucikat, magamnak még nem is vettem semmit. Amúgy 8,5 kilót híztam, szinte csak hasra, mostanra kínoz csúnyána sav délutánra. Vége az aktívabb korszakomnak is, meg kell állnom pihenni, aludni, mert fáradok.
Áron végre majdnem szobatiszta, csak este kell pelus. Júniusban kezdett bilizni, van hogy a wc-be akar munkálkodni, rábízom mi jó neki. Képzeljétek el, Nimród utánozza Áront, 5-6 alkalommal pisilt bele a bilibe, volt öröm Nála nem kezdtem el a szoktatást, levette magáról a pelust és ráült a bilire. Most úgy vagyok vele, ha érdeklődik, mondja, hogy kaka, akkor hagyom, hogy levegye a pelust. Kaki a pisi Dumagép lett Áron, mindent magyaráz, kérdez, sokat dölünk a nevetéstől, mdgunhatatlan
Jövök még hírekkel, írjatok mi újság veletek? Zita egyben még? Hogy vagy? Mindenki írjon!



<<első  << előző1[2][3][4][5]következő >>  utolsó>>




Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek