167801 tag

2024.04.19.
Emma napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Végre nem érzem magamat marslakónak az össze-vissza ciklusom miatt.

kkatka



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Próbálok teherbe esni » Tudnátok ajánlani nőgyógyászt?


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



 
2020. május 10. 12:03
Verocs85


Regisztráció: 2009-12-30
Hozzászólások: 12
Rang: [tizedes]

sziasztok.Elég nehezen találtam ide, pedig már régóta tag vagyok az oldalon..régóta szeretnénk babát, de sajnos még nem jött össze..Jelenleg aktív nőgyógyászt keresek Pilis környékén,aki elvállalna,mert már nagyon depis vagyok,és jó lenne,ha elindulna valami,vagy kimondaná végre valaki az ítéletet.. A hőmérőzést még csak most kezdtem, eddig nem foglalkoztam vele,mivel elég káoszos volt az életünk,munkahely váltások,költözések stb.. Viszont most már nagyjából stabilnak tűnik a dolog,így most már szeretném biztosan tudni mi is a helyzet.. 35 éves vagyok,idén töltöttem, nem szeretnék kicsúszni az időből,és minden hónappal egyre nehezebb elviselni a kudarcot :(


2020. március 05. 13:13
lolita.989


Regisztráció: 2019-10-11
Hozzászólások: 20
Rang: [tizedes]

Rengeteg orvoson túl vagyok! Tudnátok ajánlani xi.keruletben vagy környékén olyan orvost aki hajlandó is tenni valamit? (Closty, progreszteron pótlás,stb) lehetőleg tb alapon, de ez már nem feltétel. A szt Imreében nem fogadnak nincs szakrendelésük csak ambulancia. Oda van valami "taktika" bekerülni? Amit eddig megtudtam: - alacsony progreszteron szint - vékony méhnyálkahartya (Mindezt 2 év alatt) A mensim időben rendben, de csak barnázok. Lh tesztek ritkán pozitívak talán 3 havonta, ellenben az utóbbi 1 évben 4 ciklusban is pozitív terhességi tesztet produkáltam nem várt előtt 1-2-3 nappal majd erősebb vérzés mellett később negatívat. Szóval lehet hogy valamiért nem tapad meg a baba, de hiába megyek segítségért mindenki meddőségibe irányítana és őszintén szólva nincsenek több százezreim magánvizsgalatokra és ami nehezíti a dolgot, hogy férjem úgy van vele, hogy majd jön az a baba amikor kell, de én már nagyon szeretnék. 5 éve vagyunk együtt, kb 2.5 éve próbálkozunk, de ő lazábban fogja fel a dolgot, én meg már egyre görcsösebben.


2020. május 10. 12:07
Verocs85


Regisztráció: 2009-12-30
Hozzászólások: 12
Rang: [tizedes]

Rengeteg orvoson túl vagyok! Tudnátok ajánlani xi.keruletben vagy környékén olyan orvost aki hajlandó is tenni valamit? (Closty, progreszteron pótlás,stb) lehetőleg tb alapon, de ez már nem feltétel. A szt Imreében nem fogadnak nincs szakrendelésük csak ambulancia. Oda van valami "taktika" bekerülni?

Amit eddig megtudtam:
- alacsony progreszteron szint
- vékony méhnyálkahartya

(Mindezt 2 év alatt)

A mensim időben rendben, de csak barnázok. Lh tesztek ritkán pozitívak talán 3 havonta, ellenben az utóbbi 1 évben 4 ciklusban is pozitív terhességi tesztet produkáltam nem várt előtt 1-2-3 nappal majd erősebb vérzés mellett később negatívat. Szóval lehet hogy valamiért nem tapad meg a baba, de hiába megyek segítségért mindenki meddőségibe irányítana és őszintén szólva nincsenek több százezreim magánvizsgalatokra és ami nehezíti a dolgot, hogy férjem úgy van vele, hogy majd jön az a baba amikor kell, de én már nagyon szeretnék. 5 éve vagyunk együtt, kb 2.5 éve próbálkozunk, de ő lazábban fogja fel a dolgot, én meg már egyre görcsösebben.


szia
Hasonló cipőben járok, nálam eddig 8 év... nekem is időnként mintha sikerülne, de csak nem marad meg,,,én is a túl vékony nyálkahártyára tippelek.. most elkezdtem szedni az e vitamint,meg magnéziumot,illetve igyekszem nődokit találni aki a vírus ellenére is rendel...Párom ugyanaz,ő is mindent rózsaszínben lát, nem érti meg,hogy ez nem segít :(



 



Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek