167733 tag

2024.03.29.
Aguszta napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Az eddig kézzel vezetett, pöttyözött, karikázott stb. naptáram lassan a kukában végzi.:)

Pandika



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » TERHES VAGYOK!!! :))) » Fogyjunk együtt!


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



<<első  << előző1[2][3][4]következő >>  utolsó>>

2010. március 16. 23:31
vera82



Regisztráció: 2008-02-07
Hozzászólások: 2632
Rang: [vezérezredes]

Sziasztok!

Rien:szerintem is tedd azt, ami jól esik. BAbó úgyis jelez, ha neki nem tetszik valami!

Katuska:gratulálok az eddigi 12 kilóhoz is! Nagyon ügyes vagy! Néha kell egy kis bűnözés is, hogy adjon egy újabb löketet, és kitartást. Nekem sajnos nem megy ilyen gyorsan, de őszinte leszek, nem is tartok olyan hihetetlen nagy diétát. Most úgy néz ki, ez bevált, amit csinálok. Igaz, eddig így csak -3 kilóval büszkélkedhetek, de már be tudom simán gombolni az egyik nadrágom gombját, amit eddig csak zipzár felhúzással hordtam. És idegbajos sem vagyok. Sokáig fog így tartani a fogyás, de a bőröm nem sínyli meg, mint eddig, mert szépen húzódik vissza, nem fogy a kitartásom, mint eddig, és nem vagyok tiszta ideg.
És most már, ha időm engedi heti 5-ször tornázom.Igaz, csak 20 percet, de ez elég erős torna. Bár most, 2 hónap után már simán végig tudom csinálni, úgyhogy lassan léphetek a 30 perces feéadatsorra.:)
És én is várom a jó időt, már szeretnék bicajozni!!!

Többiek merre vagytok? Régen kaptunk beszámolókat!


2010. március 12. 12:23
katus76



Regisztráció: 2008-06-11
Hozzászólások: 445
Rang: [őrnagy]

Sziasztok!

Rien, gratulálok a tesóhírhez! Hát, bizony nehéz ez az időszak, én pont így voltam, vagyok a bicajozással. Alig várom a jó időt, mióta Ancsim megszületett alig-alig volt lehetőségem tekerni, bár én pocakosan is felültem, úgy hogy Ancsim első kis ülésben. Csak hiányzik már hogy jól beletekerjek....
Szerintem ha figyelsz tested jelzéseire, nyugodtan tedd, ami jólesik!

Rólam: sajna egy kicsit alább hagyott a lendületem és a kitartásom, bűnöztem, ennek az lett az eredménye, hogy megállt a fogyásom 12kg-nál. Próbálom összeszedni magam, új lendületet venni, már csak ezt a hónapot kell kibírni, hátha lemegy még legalább 4-5 kg. Sajna 20kg már elég reménytelen addigra.

Ti hogy álltok? Mennek a kilók? Biztos ügyesebbek vagytok, mint én .

Most hétvégén nagy szülinapi zsúrt tartunk a két csajnak. Jönnek az uncsitesók, mamák, tata. Kittike 5-én, Ancsika 19-én született így egybe tartjuk. Két tortát kell sütnöm, Ancsim kiadta, hogy eper-tortát kér - majd a tetején lesz néhány szem, mert nem is szereti, de nem tudtam lebeszélni. Azt már eldöntöttem, hogy az egyik túrótorta lesz, de a másikat még nem tudom. Esetleg van valami tippetek?
Csokisat most nem akarok, mert mindig az van a családban, allergizálót se gondoltam.
Szijó, Katus


2010. március 02. 13:55
fidofoto


Regisztráció: 2010-02-06
Hozzászólások: 25
Rang: [tizedes]

Sziasztok!
Csak 2 szóra jöttem,remélem nem zavarok: szülések,kisbabák,kismamák,gyerekek és családjuk fotózását vállalom kedvező áron.
Pocakosok fotózását is vállalom!
Érdeklődni: 0630-362-1430 Fleck Sándorné (Gizella)

Munkáimat itt tudjátok meglesni: www.fleckfoto.lapunk.hu

Email: fidofoto@citromail.hu


2010. március 02. 11:40
Rien25



Regisztráció: 2008-02-25
Hozzászólások: 5122
Rang: [tizedes]

Lassan oda jutottam, hogy ha még egyszer meglátok egy kocogót a tóparton, sikítva a földhöz verdesem magam. Annyira hiányzik a futás. Most már pont le tudnám passzolni Elvti anyunak, hogy amíg ő sétáltatja, én futok egyet. Lehet, meg is teszem. Ami jól esik az csak nem árt a gyerkőcnek sem. Másképp megőrülök. Na, az tuti nem jó neki.


2010. március 02. 10:39
Erzsi25



Regisztráció: 2007-11-08
Hozzászólások: 4012
Rang: [tábornagy]

Sziasztok!
Az én súlyom megakadt 66 kg nem mozdul, de nem adom fel bíztos azzal volt a gond, hogy kicsit hanyagoltam a tornát, mert a sok éjszakázástól mindig fáradt vagyok.


2010. február 25. 08:24
meeus



Regisztráció: 2007-08-06
Hozzászólások: 5783
Rang: [tábornagy]

Én is fogytam, 58,6 kg vagyok, lakásprojektelünk, van izgalom bőven. Szóval ennek köszönhető, nem az étkezésen történő módosításnak.


2010. február 24. 17:59
vera82



Regisztráció: 2008-02-07
Hozzászólások: 2632
Rang: [vezérezredes]

Szia Rien! Bizti segít az új jövevény.Mert mire elkezdenél tartalékolni, addigra az elsőszülött fiúcska elindul, és futhatsz utána.


2010. február 24. 10:55
Rien25



Regisztráció: 2008-02-25
Hozzászólások: 5122
Rang: [vezérezredes]

Sziasztok, nekem eddig 2 kg ment le, de még szoptatok. Aztán megtudtam hogy megint babás vagyok... de nem vagyok éhes csak szomjas állandóan... valószínű így is fogyni fogok, és lehet hogy az új jövevény feléli majd a tartalékaimat
Kíváncsi vagyok. Szerintetek?


2010. február 17. 22:33
vera82



Regisztráció: 2008-02-07
Hozzászólások: 2632
Rang: [vezérezredes]

Sziasztok!

Örömmel olvasom, micsoda minusz kilógrammokkal jöttetek vissza!Gratulálok!
Nekem továbbra sem mennek le kilók, hiába tornázom, úgyhogy én felkeresek egy dietetikus, és persze a házidokimat. Valami itt nincs rendben. Most nem éhezem, átcsoportosítottam a kajákat. Reggel megengedek magamnak 1 szelet kenyeret, délben normális kaja, csak a köretnél vigyázok, délután már csak könnyű kaja, vacsira pedig 1-2 szelet abonett. Így sokkal jobban bírom, tudok tornázni is, mégsincs semmi hatás. Máskor ettől már fogytam havi 2 kilót, most semmi.
Köszönöm csajok a bíztatást! Nem adom fel, de így piszok nehéz, hogy tényleg semmi hatás.
Most napi 1.5 órát sétálok a gyerkőccel, és tornázom.

Ti sikeretek erőt ad, úgyhogy gyertek csak, és meséljetek!


2010. február 17. 11:05
Erzsi25



Regisztráció: 2007-11-08
Hozzászólások: 4012
Rang: [tábornagy]

Katus!
Úgy láttom neked is szépen mennek le a kilók 10 kg az nagyon jó.
Nekem is mensi előtt nehezen megy a súly vagy egyáltalán nem.
Már túl vagyok a hetedik gyümölcsnapon és 7,5 kg minusz
Most egy kicsit a tornát kell megnyomnom.
De nagyon jó érzés mikor rá állok a mérlegre és 67,5 kg mutat.
90 napost én is csináltam ott rövid idő alatt lement 5-6 kg. 2 -3 hét alatt.
De az nagyon húzos, azt semmikép nem csinálnám szoptatás mellett.
Mivel Gábor jővőhéten lesz 9 hónapos így még jó pár hónapot szeretném szoptatni, legalábbis 1 éves koráig mindenkép.

Vera!
Nekem az is nagyon jó volt annak idején, mikor csináltam salaktalanító kúrát, az is segített közbe tartottam hogy nincs vacsi.
Kislépesekbe kell kezdeni. Például én már több mint fél éve tornázgatok, de a súly megy a kaja csökkentés csak 2 hónapja kezdtem.
És szerintem ezért is mennek le a heti egy.
Ha véletlen megáll a fogyás ,akkor a tornán keményitek.
Azért is várom a tavaszt, mert imádok biciglizni, és már Gáborral is lehet addigra.
Hajrá Vera, ne add fel. Nem kell egy nap alatt megváltani a világot, szép lassan. Gyors fogyás duplán visszajön.
Kis lépések, például mi nem eszünk kenyeret hanem zsemlét, kiflit, most meg hogy hozzá szoktak a család váltunk rozsra, barna magvas zsömlére. Délután rágcsi helyet alma van a Biankának is.
Húsokat sütőzacskóba sütőm. Sakkal több zöldség van a húsok mellett. Tehát kis váltások, de megéri.


2010. február 14. 19:14
katus76



Regisztráció: 2008-06-11
Hozzászólások: 445
Rang: [őrnagy]

Sziasztok!

Erzsi gratula a kilóidhoz! Irigyellek, hogy már "csak" 5-6kg-ot kell leadnod az ideálishoz!...és mindezt szopi mellett!
Verus ne add fel! Válassz egy olyan fogyikúrát, amit ésszerűen be tudsz tartani, mert az, hogy nem eszel néha, az a legrosszabb. A szervezet elkezd tartalékolni és visszatartja a leadnivalókat!...és bizony erőt kell venned magadon, rávenni magad a napi legalább 1,5liter folyadékra - ez a minimum - , nem tud ürülni a sok méreg, megfogja a sejtek közt felhalmozódott vizet. Ezért lehet, hogy nem akar elindulni lefelé.
Nekem a 90 napos vált be, de tudom ez sok embernek nehéz. Másoktól hallottam, hogy a "Norbi-féle" diéta is hasonlóan hatásos. Szerintem az számodra is betartható lehet - bár én meg azt nem tudnám csinálni, mások vagyunk. Azt hiszem a lényege az időzítés. Az ételtipusokat a nap különböző szakában fogyaszthatjuk. Be vannak sorolva kategóriákba az ételfajták csak arra kell figyelni mit mikor eszel - ha pörkölt, akkor pörkölt, de csak este! Majd jobban utána nézek és küldök linket - nem akarok nagy hülyeséget írni.Bíztatásképpen: a koleganőm 15 kg-ot fogyott vele néhány hónap alatt.....ja és pénzt nem kapok a reklámért...azt hiszem fel kéne csapnom ügynöknek...
Nekem is volt egy kis mélypontom....sikeresen megváltam a 10. kg-tól, aztán másnap már 1kg-mal többet mutatott a mérleg, pedig betartottam mindent, aztán következő nap még egy kg visszajött. Aztán tegnap már úgy gondoltam, ezek jelek most vagy megjön, vagy szeptemberre nagycsaládosok leszünk - ugyanis Ancsikámat éppen így vettem észre annak idején, csak akkor már a végén jártam a kúrának. A gondolatmenet jó volt, de a nagycsaláddal várunk még. Már csak abban bízom, mire lemennek a "piros" napok visszamennek a kilók is.
Szóval Verám kitartás! Ügyes vagy és megcsinálod!!!!!
Pusz mindenkinek! Katus


2010. február 09. 15:06
vera82



Regisztráció: 2008-02-07
Hozzászólások: 2632
Rang: [vezérezredes]

Sziasztok!

Erzsi:hű, micsoda diéta! Na, én ez nem bírnám.:( Nagyon szép teljesítmény! Gratulálok! Főleg így, hogy mellette tudsz szoptatni is! Biztosan sikerül még a maradék 5-6 kiló is! NYárra már szuper formában leszel!

Csajok, bocsi a kirohanásomért.:( CSak annyira elkeserített, hogy ennyi áldozat után sem ment le semmi. Most ugyan nagyon rosszat tettem, de a lelkemnek jót. 7végén ettem csokit, sütöttem fánkot, és abból is ettem. Nagyon jól esett. Ez pedig erőt adott, és újra nekiálltam a fogyinak, csak most mást próbálok meg, máshogyan.
Tegnap meg ma is már diétázom, de azért többet eszem, mint eddig, így nem vagyok ingerült, és kibírom így, hogy 6 után nem eszem, mert nem vagyok éhes.NApi 3 csésze zöld teát iszom, citromosat, nagyon fini. Én képtelen vagyok napi 1.5l-nél többet inni, sajnos.
Én is esténként fogok tornázni, minden nap. Már elmúlt az izomlázam, kiváncsi leszek, holnapra lesz-e megint.
Most megint reményekkel telve indulok neki. És eldugtam a mérleget. Inkább a régebbi ruháimon méricskélem magam.

Többiek, merre vagytok?


2010. február 06. 20:36
Erzsi25



Regisztráció: 2007-11-08
Hozzászólások: 4012
Rang: [tábornagy]

Sziasztok!
Vera ne add fel!
Én már 6 kg-nál járok. Úgy hogy nem éhezek.
Minden hétfőn gyümölcsnap. Többi nap reggeli ebéd, vacsi gyümölcs esténként tornázok. Meg 4- 4,5 l folyadék.
Most lesz a hatodik gyümölcsnap hétfőn. tehát heti 1 kg. és közbe még 5szor szoptatok.
Így átléptem a bűvös számot 70 kg alatt vagyok, igaz még csak 1 kg-mal, de küzdök. még 5-6 kg-ot szeretnék leadni. nekem az lenne az ideális.
Kislányod nagyon aranyos a képen


2010. február 06. 18:21
vera82



Regisztráció: 2008-02-07
Hozzászólások: 2632
Rang: [vezérezredes]

Sziasztok!

Látom mindenki gyűri a kilókat. Én lehet feladom.Nem tudom mit csinálok rosszul, de semmi nem megy le rólam. Így tényleg nincs mi motíváljon. Máskor ennyi ráfordítással hetente fogytam, most meg semmi. Még ami kezdetben lement rólam, az is visszajött.Ha csokit zabálok, akkor is 90 kiló vagyok, ha zöldséget, negyed annyi adag kaját, mint eddig, akkor is. Úgy látszik, nekem már ez marad.


2010. február 06. 10:19
fidofoto


Regisztráció: 2010-02-06
Hozzászólások: 25
Rang: [tizedes]

Sziasztok!
Csak 2 szóra jöttem,remélem nem zavarok: szülések,kisbabák,kismamák,gyerekek és családjuk fotózását vállalom kedvező áron.
Érdeklődni: 0630-362-1430 Fleck Sándorné (Gizella)

Munkáimat itt tudjátok meglesni: www.fleckfoto.lapunk.hu

Email: fidofoto@citromail.hu



<<első  << előző1[2][3][4]következő >>  utolsó>>




Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek