167827 tag

2024.04.25.
Márk napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Az eddig kézzel vezetett, pöttyözött, karikázott stb. naptáram lassan a kukában végzi.:)

Pandika



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » TERHES VAGYOK!!! :))) » 2019. őszi babák


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



<<első  << előző1[2][3][4][5]következő >>  utolsó>>

2019. szeptember 08. 17:38
katoooka



Regisztráció: 2017-10-18
Hozzászólások: 145
Rang: [százados]

Ha valaki megnyomja a lábam végem, úgyhpgy a maszírozás nem segít. Hideg víz meg sok pihentetés, de hát ez nem mindig megvalósítható.
Aniballról most tőled hallod előszőr. Megnéztem mi az, nem használok nrm is ajánlották. Így, hogy szinte biztos császátos leszek nem is szükséges.
Én még vacilálok az 1-2 ágyas szobán, hogy kérjem-e. Akkor apuka bejöhet meglátogatni a babyt.
Az 5 ágyasban csak üvegen keresztül láthatja. Bár ezt a 3 napot ki lehet bírni így is úgy is, aztán úgyis itthon lesz velünk 1 hetet 😊
Bízom benne, hogy legalább a szoptatással nem kínlódunk majd.
Hogy vagytok? Hogy viselkedik a pici? 😊


2019. szeptember 01. 15:41
Norhyka


Regisztráció: 2017-07-20
Hozzászólások: 101
Rang: [százados]

Konzultáltam az eneszteziológussal (anyukámat is ő altatta amikor engemet szult :) ), ,,osztottunk szoroztunk,, és arra jutottunk hogy nekem is altatás lesz. Csak az én kérésemre, semmilôyen orvosi probléma nem játszott kozbe ami miatt kellett volna altatás. A papíromba is be volt írva hogy én szeretném az altatást. A hasam fertotlenítéseig voltam fel, de kozben az aneszteziológus a fejemnél beszélt velem hogy meleget fogok érezni a nyakamnál és utána szepen elalszok. Hát így is lett. Egyébként nem tudom hanyan voltak bent, de nagyon sokam surogtek forogtak korulottem, mivel aláírtam hogy tanulók is reszt vehetnek a császár alatt. Maga a császár utáni 24 óra nem volt fájdalmas, igaz morfint meg még valamilyen fájdalomcsillapítót kaptam, úgyhogy KO voltam-nem éreztem semmit. másfél nap után felállítottak az kellemetlen volt/fájt. DE, a tejem míg beindult, no hát az volt az igazi fájdalom és kuzdelem, potyogtak a konnyeim a fájdalomtól ahogy masszírozta a mellemet a nővérke meg a férjem felváltva. Hol lámpával kellett melegíteni a mellem hol le kellezz szívni a tejet de non-stop. A rosz még az volt, hogy meleg vízzel nem zuhanyozhattam a sebem miatt, de a mellekre viszont a meleg víz kellett.úgyhogy avval is manőverezni kellett. :)
A kórház maga kellemes élmény, mivel magán kórházba szultem, és a férjem ott aludhatott velem mert 1 ágyas szobám volt. A picuri velunk volt végig ahogy elkerultem a szobára, csak furdetésre vitték el, vagy csak kivizsgálásra. Elég fárasztó volt, ha férjem nem lett volna ott éjjel akkor nem biztos hogy bírtam volna ellátni a picurit császár után.
Nekem lábdagadás nem nagyon volt a terhesség alatt, a de a császár után 2-3 nap megvolt dagadva a bokám, de azt mondták ez természetes.
Ha a párod massiozza a lábad akkor nem jobb? Aniball-t használsz?


2019. augusztus 28. 06:12
katoooka



Regisztráció: 2017-10-18
Hozzászólások: 145
Rang: [százados]

Gratulálok a picihez
Miért kellett altatásban császározni?
Szupi, hogy beindult rendesen a tejed. Nekem hetek óta folydogál, muszáj melltartóban betéttel felszerelkeznem itthon is. Remélem ez annak a jele, hogy lesz tejem. Sajnos a családban nem volt hosszúéletű a szoptatás senkinél sem
Milyen a császárból lábadozni? Nagyon megvisel? Milyenek voltak veled a kórházban?
A meleggel nem sok bajom van, a lábdagadás nem múlik, már szivárog a víz belőle és eléggé fáj.
Hogy teltek az első napok a picivel? Apuka otthon van/volt veletek?


2019. augusztus 25. 09:17
Norhyka


Regisztráció: 2017-07-20
Hozzászólások: 101
Rang: [százados]

Szia Katoooka, Mi 1 hete tervezett császárral gyarapodtunk egy kis cukisággal. 4ik napon hazaengednek minket. Hát az első egy-két nap szoptatás ezerszer fájdalmasabb volt mint a császár 😢😰😵 , de most már kezdünk belejönni. Nekem a császár altatás alatt volt. Lassan neked is eljön a várva várt Nagy nap. Drukolok hogy minden rendben legyen veled és a picurival. Hogy viseled ezt a meleget?

Szerkesztve: Norhyka által, ekkor: 2019. augusztus 25. 09:19


2019. augusztus 20. 08:58
katoooka



Regisztráció: 2017-10-18
Hozzászólások: 145
Rang: [százados]

Hello lányok.
Ki hogy van?
Én 1-je óta nem dolgozom, de a felújítás teljesen leszívja az energiám így nem sok időm marad ráeszmélni, hogy már a 34.hétben járok
Aludni már nem nagyon tudok, vagy mocorgás van, vagy fáj a lábam/derekam, vagy ráfordulok a pocakomra.
A lábam eddig csak érzéssel volt vizes, na ez pár napja már szinte folyamatos elefántlábakat jelent. Már nem is tudok vele mit csinálni és piszkosul fáj.
Még nem fordult meg a babó a legutóbbi vizsgálatra, így lehet tervezett császáros lesz sokat beszélek neki és mindenféle pózban próbálok többbhelyet csinálni neki a pocakomban, hogy megforduljon. Na majd jövőhéten kiderül mire jutott a kisherceg.
Puszi nektek


2019. július 23. 14:52
katoooka



Regisztráció: 2017-10-18
Hozzászólások: 145
Rang: [százados]

Majd aug. 1jén van időpontom a dokihoz.

Végre elköltöztünk, mondjuk a munka nagy része csak most jön. Én hamar elfáradok még attól a kis lightos dologtól is amit csinálhatok. Meg még mindig keményedik a pocak, egyre gyakrabban.
A fiatalember itt a cukorta pörög be, de arra nagyon. Rettentő vicces. Na meg most már előfordul, hogy kellemetlen.
Lassan én is kezdem majd összepakolni a táskámat sose lehet tudni. És tui eszembe jut mindig majd valami még.

Norhyka, te most vágsz bele az utolsó hónapba, ugye?
Hogy bírod?

Én most kezdek nyűgösebb lenni.:S


2019. július 15. 09:03
Norhyka


Regisztráció: 2017-07-20
Hozzászólások: 101
Rang: [százados]

Szia Katoooka,

hát a haskeményedés állatlában kellemetlen, de mostanába inkább megy át fájdalmasabba. Vagy 2-3 hétig alig voltak keményedések, de tegnap eléggé intenzívek voltak. Lehet a meleg front érkezése csinálja, vagy nem tudom, mert most hogy hidegebb idojára¶ volt a kezem sem volt megpuffadva, de tegnap viszont már igen.
Mozgás-fészkelodés van még mindég.. Néha kirímeszt amikor koncentrálok délelott hogy mozog-e,és nem akar. Olyankor iszok jéghideget, eszek gyulomcsot, meg mindent ami szembe jut hogy csak mozogjon már... aztután persze durván felpörög. De leginkóabb aktív akkor amikor ebédelek vagy este lefekszem.
Babakelengyéket mi fokozatosan vásárolgatjuk, de ami még szükséges az a légzésfigyelő, babaszobába a butort megrendeltuk, már csak várjuk hogy érkezzen meg.
Már multhéten elkezdtem összepakolni a kórházi táskámat, lehet hamar, de nem szeretném a véletlenre bízni... főleg nem a férjemre, mert voltunk hasonló szituációban, és teljesen bestresszelt hogy mit pakoljon nekem mert idegességébe nem talált semmit, én persze a kórházból próbátam őt navigáni hogy mi melyik fiókban van, de igy is volt hogy mást hozott mint amit mondtam

30.heti UHra mikor készülsz?


2019. július 15. 07:45
katoooka



Regisztráció: 2017-10-18
Hozzászólások: 145
Rang: [százados]

Szia Norhyka
Neked mennyire keményedik be a pocak? Fáj is? Sokat mocorog még a bébi? Hogy álltok a babaszobával kelengyevásárlással?
Én a 29.et taposom. A tempóból nekem is vissza kellett venni. A pocakkeményedésre már nem csak magnéziumot hanem vérnyomáscsökkentőt is szedek nekem fájni nem fáj, csak sziklakemény és "nehezebb".
Már a kutyaséta se megy feszülés nélkül sajnos. Hamarabb fáradok és hamarabb bosszantanak fel még mindig sokat mozog a kis herceg. Igazán amorf tud lenni a pocakom ha úgy tartja kedve a fiatalemberbek. Imádom. Úgy érzem lassan a doki már nem csak ajánlani fogja a fekvést. A méhszájam még mindig picit nyitva. Pedig a kollégák is kímélnek és én sr pattogok nehogy baj legyen.
A legutóbbi frontot megint megéreztük. 30 perces jóslófájásaim voltak, úgyhogy ment a magnézium meg a fekvés 1000rel.
A kelengye nagy része már otthon van, tŕnyleg sak pár apróságot kell még megvenni. Aztán indul a babaszobaújítás már a jövőhéten


2019. július 09. 19:15
Norhyka


Regisztráció: 2017-07-20
Hozzászólások: 101
Rang: [százados]

Sziasztok... Mi most vagyunk a 33ik hétben. A vérnyomásom most már teljesen jó, még dolgozok, de kedzem csökkenteni a tempót. Meg el is fáradok délután, mivel az estéket nem tudom már jó ideje végigaludni és az energiám szinte nulla délutánra.
Vasat illetve magnéziumot szedek pluszba a terhesvitaminom mellé. Magnéziumot a hakeményedésekre már vagy 2 honapja, vasat meg a vér eredményeim miatt kezdtem el pár hete.
Kivel mi újság? Hanyadik hétben jártok?


2019. június 19. 12:45
katoooka



Regisztráció: 2017-10-18
Hozzászólások: 145
Rang: [százados]

Hellohello.
Kissrácunk nagyon virgonc. Sokat bukfencel, főleg fürdés után fekvésnél
1-jén megyünk megint babamozira, alig várom. Az előző is egy hatalmas élmény volt, most már jobban fog látszódni a kia pofija.
Norhyka, hogy bírod most a meleget? Vérnyomásod?
Engem letiltott a doktorbácsi a lépcsőzésről legutóbb. Picit megnyílt a méhszájam. Kicsit ráparáztam, de csak annyit mondott nem erőltessem meg magam. Tegyük hozzá a munkám miatt eddig napi szinten a 20.000 lépés alaphangon megvolt ennek 70%-a lépcsőn.
Mi megéreztük ezt a tegnapi frontot, azóta húzódik rendesen a pocakom.
Kelengyevásárlás előkészületekkel bibelődök, mert ugyan sokmindent megörököltem pár dolgot így is kel vennünk


2019. június 05. 18:39
szofi.smith


Regisztráció: 2017-01-26
Hozzászólások: 872
Rang: [alezredes]

Köszi csajok.[:)

Csaszaros mert vegig faros- harànt fekvésü maradt a draga. De nekem nagyon jó elmeny volt a szules. Apuka vegig benn volt a fejemnel. Elvaghatta a koldokzsinort. Volt aranyoram, ratettek egybol a mellemre. Hamar fel is gyogyultam. Mar este setaltam.


2019. június 05. 15:12
Norhyka


Regisztráció: 2017-07-20
Hozzászólások: 101
Rang: [százados]

Ninagergo... elso babuci, vagy már a kistesó lesz?

Katooka- hogy viselkedik a kissrác odabent? Cukorterhelésen voltál?


2019. június 11. 15:28
Ninagergo


Regisztráció: 2018-08-30
Hozzászólások: 42
Rang: [őrmester]

Harmadik baba, de elég nagy lesz a korkülönbség köztük,úgyhogy olyan mintha az elsőt várnám :D teljesen más a terhesség is, jobban megvisel. Nem vagyok már mai csirke xD

Ninagergo... elso babuci, vagy már a kistesó lesz?

Katooka- hogy viselkedik a kissrác odabent? Cukorterhelésen voltál?


2019. június 05. 15:01
Norhyka


Regisztráció: 2017-07-20
Hozzászólások: 101
Rang: [százados]

Sziasztok lányok...

Szofi nagy nagy gratulaaa!!!... császárral lett vagy természetesen?

Udvozlom az újakat! , és persze a régieket is

Mi a 28ik hetet tapossuk. Nagyon vártam már a meleg frontot, de ahogy megérkezett úgy mehetne vissza... Csak egy kicsit voltam kint a kertbe zoldségért hétfon, és mire felértem az emeletre addig felkúszott 140re a vérnyomásom. Hát most eloszor remélem hideg lesz ez a nyár

Vigyázzatok magatokra.. Puszi


2019. június 05. 11:23
Ninagergo


Regisztráció: 2018-08-30
Hozzászólások: 42
Rang: [őrmester]

Sziasztok. Én a 16.hétben járok, november 15-re vagyok kiírva. Nagyon jó egészséget kívánok mindenkinek :)



<<első  << előző1[2][3][4][5]következő >>  utolsó>>




Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek