167802 tag

2024.04.20.
Tivadar napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Nagyon tetszik amit csináltok és így legalább megismerhetem a saját "m?ködésem"!

denise



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Próbálok teherbe esni » teherbeesési módszerek


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



<<első  << előző1[2][3]következő >>  utolsó>>

2010. január 22. 18:34
julcsi.n



Regisztráció: 2009-07-22
Hozzászólások: 702
Rang: [alezredes]

Kedves DW! Átmentem arra az oldalra amelyikre hívtál! Leírtam mi volt a dokinál. Várom az elemzést!


2010. január 20. 18:01
dontworry



Regisztráció: 2008-11-14
Hozzászólások: 5641
Rang: [alezredes]

Majd gyere ám, és meséld el, mi volt ma a dokinál!


2010. január 18. 18:40
julcsi.n



Regisztráció: 2009-07-22
Hozzászólások: 702
Rang: [alezredes]

Ok! Köszi és átmegyek.


2010. január 16. 13:38
dontworry



Regisztráció: 2008-11-14
Hozzászólások: 5641
Rang: [alezredes]

Ha szeretnél továbbra is beszélgetni, másokkal is, javaslom gyere át a Babát szeretnénk, de nagyon!!!-ba, ott szoktam lenni inkább. Ide csak azért írtam, mert néha szét szoktam nézni, hova esnek be kétségbeesett új emberek. Szóval ha átjössz oda, ott lesz mit olvagatni, van egy jó kis társaság, a többsége sajnos bőséges tapasztalatokkal bír az ilyen meddőségi kivizsgálások terén, a fél társaság már bőven túl van az egyéves sikertelenségen. Tudnak segíteni, ha kérdésed van, és nagyon jó fejek.


2010. január 15. 16:27
julcsi.n



Regisztráció: 2009-07-22
Hozzászólások: 702
Rang: [alezredes]

Köszi Dw! Jó fej vagy! A hétvégén elutazunk ősökhöz. Ott nincs net, de vasárnap este olvasgatom az itt írottakat ismét. Jó hétvégét mindenkinek!


2010. január 14. 19:36
dontworry



Regisztráció: 2008-11-14
Hozzászólások: 5641
Rang: [alezredes]

Sajnálom, hogy nem sikerült Julcsi, de kedd azért nincs olyan messze. Hát, értem az aggodalmad. Én jártam már így, de az elég szutyok hely volt. De sajnos valóban előfordulhat. A párod katonáit is fel lehet főzni tudtommal. A szaunázás se túl jó, meg a meleg fürdő se, kb 1 hétre "sántul le" a hadsereg, amennyire én tudom. Peteérés utáni időszakban nyugodtan wellnesselhet a párod, előtte inkább ne.


2010. január 14. 19:07
julcsi.n



Regisztráció: 2009-07-22
Hozzászólások: 702
Rang: [alezredes]

Kedves Dw!
A doki szabin van úgy hogy potyára mentem.Ja nála nem kell bejelentkezni. Kedden lesz legközelebb, de elötte csakazértis felhívom.
Hihi tetszett amit írtál az ugrálásról...és hát logikus és igazad lehet. Hát az elutazás nem tuti,hogy összejön de lenne még egy kérdésem. Anyukám gyógyfürdőbe hívna a hétvégén. Én óvatos vagyok a melegvízzel. Szerinted lehet ebből gond? A bacik a melegvízben gyorsan terjednek, na meg a pasiknak sem tesz jót a melegvízben üldögélés, legalábbis ilyenkor. Jól tudom? Köszi, hogy ilyen sokat segítesz. Üdv: Julcsi


2010. január 13. 17:38
dontworry



Regisztráció: 2008-11-14
Hozzászólások: 5641
Rang: [alezredes]

Gólya, tengerpartnál 100%, hogy azért, amit írtam. Az 1000 méternek már esetleg biológiai hatása is lehet.


Bea, márpedig meg kellene győznöd! A pasik jó része ilyen, de basszus hol igazságos az, hogy a nőben egyfolytában turkálnak, szedetnek velük mindenféle gyógyszert, meg stimulálót, meg ki tudja, közben meg lehet, hogy a pasi a hunyó.


2010. január 13. 15:52
Bea74



Regisztráció: 2009-12-04
Hozzászólások: 3
Rang: [honvéd]

Nagyon köszi.Nem is gondoltam,hogy ilyen kimerítő választ kapok!!A jövő héten elmegyek dokihoz és majd megírom mi volt.Remélem nem lesz semmi gond.Tudod,van már egy 16 éves fiam,de nagyon szeretnénk egy közös gyereket a mostani férjemmel.Neki még nincs.Ő is nagyon szeretne,de az a gond,hogy ő,dokihoz nem akar menni.


2010. január 13. 15:29
golyahir03



Regisztráció: 2007-10-30
Hozzászólások: 8464
Rang: [honvéd]

márpedig az köztudott kedves Dontworry, hogy 1000m fölött illetve tengerpartnál, hamarabb fogannak a babák!


2010. január 13. 10:54
dontworry



Regisztráció: 2008-11-14
Hozzászólások: 5641
Rang: [honvéd]

Helló! Rendben, akkor majd várom a bezsámolót. Az ovuteszt ennyibe kerül, kell is minimum 5 db belőle általában. Ha ennél olcsóbbat szeretnél, a vaterán szokott lenni töredékéért is.
Hát a mosakodás kérdést őszintén nem tudom. Elvileg a spermáknak a sebessége akkora, hogy órák alatt is csak centiket haladnak, így akár még az is lehetne, hogy 10 perc után kifolyik az értékes anyag. Viszont ha ez így lenne, akkor gondoljunk csak bele, hogy nem lenne szükség abortuszra, elég lenne egy védtelen akció után valóban azonnal felpattanni, esetleg még picit ugrálni is, és kész. Márpedig tudjuk, hogy ez nem működik. Szóval szerintem nyugodtan mosakodj meg, legfeljebb ha meg akarod nyugtatni a lelkedet, akkor mondjuk várj 10 helyett 15-20 percet. Saját tapasztalatot én erre sajnos nem tudok írni, se a gyertya állásra, mert én még csak nem is projektelek. El vagyok tiltva, több okból is.
A tengeri dolog pedig nem úgy működik, ahogyan te gondolod. Nem a sós víznek van áldásos hatása, hanem annak, hogy a pár nyugodt körülmények között, stressz mentesen tud együtt lenni, akár a szokottnál többször is. LAzítanak, elmúlik a görcsölés, és máris megvan az eredménye. Szóval nem kell feltétlen tengerparta menni, itthon is elmehettek kicsit kettesben valahová, a lényeg, hogy kapcsolódjatok ki, pihenjetek, és ne "babagyártásra" utazzatok el, hanem a kettőtök kedvéért. Biztosan rátok férne a pihenés, és talán meg lesz az eredménye.


2010. január 12. 19:33
julcsi.n



Regisztráció: 2009-07-22
Hozzászólások: 702
Rang: [alezredes]

Szia Dw! Ok! Ez jó ötlet. Csütörtök délután tudok csak eljutni a dokihoz, mert a melóm csak így engedi. Este megírom mit mondott. Izgulok. Amúgy teszem amit tanácsoltatok. Nyugi, két naponta sex vitamin, és bizalom! Néztem ovu tesztet, de még nem vettem meg . Amit nézetm abban 5 teszt volt kb. 2700 ft volt az ára. Ez jó? Vagy nem? Milyet érdemes venni? Ja, eszembe jutott még valami. Ugyan nem is olyan könnyű erről kérdezni, mert hát intim, na de mi nem intim itt. Szóval a kérdés: Sex után én kb. 10 perc múlva ki szoktam menni megmosakodni, mert én így érzem magam jól (tisztán). Szerintetek ezt rosszul csinálom? Kifolyik az értékes "anyag" és csökkentem az esélyeket? Ti hogy oldjátok meg? lehet hogy ez őrület, de már olyat is hallottam, hogy utána gyertya pózba kell állni kis ideig? Van ennek alapja? Ugy tudom a spermák jól megtapadnak és kb. 2-3 napig is életképesek odabent. Másik kérdés: Észrevettem és elmesélésekből kiderült, hogy sok asszony úgy esett teherbe, hogy tengerparton nyaraltak , hogy a sós tengeri víz az jót tett. Tengerre anyagi okokból nem készülünk, de vannak tengeri fürdősók. Szerintetek ez segít? Előre is köszi a válaszokat.


2010. január 12. 16:21
dontworry



Regisztráció: 2008-11-14
Hozzászólások: 5641
Rang: [alezredes]

Nincs mit Julcsi. Majd írd már le, hogy a dokinál mi volt. Mert a dokik megkritizálásában vagyunk még nagyon profik, mindig jobban tudjuk, mit hogyan kellene. Viccen kívül egyébként tényleg én példáu már több mint egy éve vagyok itt, sok babásodni vágyóval beszélgettem már, és az a tapasztalat, hogy a dokik is sokszor össze-vissza csinálják a dolgokat, és vannak olyan területek, amikhez nem nagyon értenek, vagy nem fordítanak rá kellő figyelmet. A régebb óta lévő társaság nagy része így már egymás sztorijaiból egész jól kikupálódott legalaábbis azt illetően, hogy mik a fontos vizsgálatok, és mik lehetnek a leggyakoribb okai a sikertelenségnek. Tehát ha leírod, nálad miket javasolt a doki, abban tudunk esetleg segíteni, hogy adott esetben milyen vizsgálatot kérhetsz még, vagy ne adja isten, de felhívhatju krá a figyelmed, ha a te dokid valamit kihagyott, vagy nagyon csúnyán félrenézett.


2010. január 11. 22:38
julcsi.n



Regisztráció: 2009-07-22
Hozzászólások: 702
Rang: [alezredes]

Sziasztok DW-nek köszönet a sok segítségért. Nem egyszerű az élet senkinek sem. Thani sajnálom. Én sem gondoltam volna. Ennyi tragédiával a hátad mögött igen nehéz lehet újra belevágni a dologba. Remélem a pároddal erősítitek egymást. Valaki azt mondta, hogy a gyerkőcök kiválasztanak minket. Ha még nem jött meg az ideje akkor váratnak magukra, vagy visszafordulnak, mint a te esetedben. Unokanővéremnek most volt a második ilyen esete. Szegénynek azt mondták, hogy ez a terhesség móla terhesség volt. Nem tudom, hogy jól írom-e. Ez valami olyat jelent, hogy a baba nem fejlődik viszont körülötte szövetburjánzás alakul ki. Borzasztó mik vannak. Én nagyon szorítok nektek. Végül is én vettem Aktival max-ot néztem, hogy ebben is van folsav és azt még szedem majd külön is. Én mostanság nem bírok kikeveredni a megfázásból úgyhogy vitaminnal erősítem az immunrendszeremet. Vettünk a párommal ginseng kapszulát. Az is az erőnlétet javítja. Bízom ebben a hónapban. Ja, és én imádkozom, ill. beszélgetek a leendő babámmal. Lehet,hogy hülyeség, de bejöttem abba a szobába ahová őt szeretnénk majd elhelyezni és gyújtottam egy gyertyát. Elmondtam neki, hoy milyen lesz a szobája és hogy mennyire várjuk már őt. Szerintem a lelki dolgok éppen olyan fontosak, mint a tudományosak és a testiek.Bízni kell még akkor is ha nehéz.


2010. január 11. 14:26
dbk



Regisztráció: 2009-08-25
Hozzászólások: 913
Rang: [alezredes]

Köszönöm!
Ez is sokat segített!



<<első  << előző1[2][3]következő >>  utolsó>>




Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek