167827 tag

2024.04.25.
Márk napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Nekem egy ismer?s ajánlotta az oldalt,és nagyon örülök, hogy idetaláltam Hozzátok!

mkriszta



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Próbálok teherbe esni » Kistesò lombikkal- ùjra lombikozunk ?!


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



 
2019. február 04. 05:09
barnet


Regisztráció: 2016-01-08
Hozzászólások: 220
Rang: [százados]

Szia,

Szerelmes voltam a moses basket-be, hogy az mennyire kiràly...hàt nem ( vèkony a matrac benne, szerintem), egy hònap utàn ment a levesbe, itt nèpszerű a next to me termèk, ami az àgyhoz szerelhető, összenyithatò, s làtod a babàt/ Ő Tèged, nah ez nekünk nagyon bejött. (6 hònapos koràra ki fogja nőni, mivel magas), ùgyhogy cot( otthoni kisàgy lesz utàna), nekem sleeping bag-be alszik, 2,5 tog-os az okos fajtàba ahol derèkmagassàgba is van egy cipzàr hogy csak az alja lenyithatò, èjszakai peluscserènèl ìgy nem kell kibontani az egèsz gyereket, gyorsabban visszaalszik. Nekem tipegőbe meg alatta a talàn rugdalòdzònak mondjàk( rövid ujju ) alszik, de fàzòs, sok babàn itt nincs tipegő csak a rugdalòdzò rövid ujjus, meg a màsik vàltozat ami hosszù ujjus. Igen, ez a wrappolàs a kòrhàzban ùgy volt, szerintem a mienk utàlta. Viszont mivel èn sose csinàltam, ìgy hamar szembe talàltam magam a karmolàs problèmakörèvel, de az kiskesztyűvel vagy sok tipegő kihajthatòs itt s a vègèn az extra anyag kesztyűvè formàlòdik, nah ezzel oldottam meg.
Mi ott tartunk hogy 3 èv tàrolàst most fizettünk ki, nem kèrdeztünk semmi ilyesmit mèg, csàszàr utàn itt min. 6 hònapot ajànlatos vàrni aztàn ajànljàk pròbàlkozni ès visszamenni. Mivel sosem kapom vissza az èveket ìgy, nekünk 2 de az màr nagyon max 3 èvünk van ( -6 hònap amikor regeneràlòdàs van) elvileg, ha tesòt szeretnènk.A fèrjem azt mondta, hogy màsfèl èv max(+ ki is kell hordani), mivel Ő 40 lesz idèn, szeretnè làtni, hogy felnő/ felnőnnek a gyerek(ek). Ùgyhogy meglàtjuk. A babànk lassan 4 hònapos, de őszintèn szòlva a 6 hònap utàn pròbàlkozas ìgy durvànak tűnik nekem, de franc se tudja. Mindenesetre mennem kell majd kivizsgàlàsra hamarosan, ràkszűrèsen voltam eddig,meg 8 hetes alapkontrollon, aztàn meglàtjuk, hogy mi a helyzet, egy biztos van egy csodàs babànk s ez a lènyeg.


2019. február 02. 07:48
szofi.smith


Regisztráció: 2017-01-26
Hozzászólások: 872
Rang: [alezredes]

Hát mi tervezzük a tesót de még az első hátra van májusban. Igy babonából a tervezésről még nem annyira tudok nyilatkozni.
Max az érdekelne hogy neked mit mondtak mikor lehet visszakérni leghamarább a fagyit szülés után?

Engem olyan érdekelne hogy ti mit vettetek a babának bassinet, cirb, vagy cot-ot? Azért irom angolul mert te is angol nyelvterületen vagy.

Illetve miben altatjátok a csecsemőt éjszaka? Itt nagyon megy ez a wrappolás de nekem olyan mintha leszoritanák vele a babát.


2019. január 05. 13:50
barnet


Regisztráció: 2016-01-08
Hozzászólások: 220
Rang: [százados]

Sziasztok! Kistesòt szeretnènk lombikkal - avagy ùjra lombikozunk ?! tèmàban olyan hozzàm hasonlò èdesanyàkat vàrok a csoportba, akik ìgy pròbàlkoznak, szeretnènek idővel pròbàlkozni vagy pròbàlkoztak. Boldogsàg, elfogadàs, öröm, vàgyakozàs, sikertelensèg, ùjrakezdès, feladàs, siker, bàrmi ami a tèmàhoz tartozik, amiről beszèlni szeretnètek. S ugyanakkor örömködès a gyermekünk/ gyermekeink fejlődèsènek.



 



Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek