167731 tag

2024.03.28.
Gedeon, Johanna napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Végre nem érzem magamat marslakónak az össze-vissza ciklusom miatt.

kkatka



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Nem jött meg és PÁNIKOLOK! :( » Tud valaki segíteni?


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



 
2009. október 20. 14:27
Thani



Regisztráció: 2008-07-25
Hozzászólások: 19943
Rang: []

Kriszta! Azt ajánlom szedj másik gyógyszert. nem tudom, szeretél-e babát(még), wagy sem, de a Rigewidon az egyik legerősebb, és legmaradibb fogamzásgátló. Édesanyám is azt szedte még előttem, és őt is áttették másik bogyóra, mikor kijöttek a modernebbek. Szówal, ha esetleg szeretnél még babát, ennek a melléhatásai rosszabbak, mint a moderneké Illetwe, ha nem, akkor se szükséges, hogy ilyen erőssel mérgezd magad


2009. október 08. 22:10
psyche


Regisztráció: 2008-04-30
Hozzászólások: 28
Rang: [tizedes]

Szia, Kriszta!
A stressz nagyon komolyan "bele tud nyúlni" a menstruációs ciklusba, össze tudja zavarni, és okozhat kimaradást. Ha tényleg ilyen lelkiismeretesen szedted a fogamzásgátlót, kizártnak tartom, hogy babás legyél, különösen, hogy a teszted is negatív lett - az biztosan kimutatná már. Ugyanakkor nem tudom, milyen gyógyszert szedsz, de a legtöbb fogamzásgátló esetében a szünetek idején megvonásos vérzés jelentkezik a hormonszint hirtelen csökkenésétől, amire elvileg kisebb hatással kéne lennie olyan tényezőknek, mint a stressz (ellentétben azokkal, akik gyógyszert nem szednek). Miután pedig volt nemrég fertőzésed, biztos, ami biztos, javasolnám, hogy mutasd meg Magad orvosnak, ne legyen semmi komolyabb probléma.
Sok sikert!
psyche


2009. október 09. 09:50
Kriszta179


Regisztráció: 2009-10-06
Hozzászólások: 2
Rang: [honvéd]

Kedves psyche!
Mindenképpen elmegyek az orvosomhoz, csak a jövő héttől fog dolgozni és addig is kellett valami megnyugtató válasz.
Rigevidont szedek és eddig soha nem volt semmilyen problémám. Nem volt semmi mellékhatása és a szünetekben is volt mindig vérzésem. Igaz, egyik hónapban több a másikban kevesebb. De ez volt az első amikor semmi.
Köszönöm szépen a válaszod, örök hálám!
Kriszta


2009. október 07. 12:10
Kriszta179


Regisztráció: 2009-10-06
Hozzászólások: 2
Rang: [honvéd]

30 éves vagyok, közel 2 éve szedek fogamzásgátló tablettát szünet nélkül. Eddig soha nem hagytam ki egy szemet sem, és még az időpontot is betartottam mindig. Most a legutóbbi menstruációm kimaradt és elég nagy pánikba estem. Megcsináltam a terhességi tesztet és negatív lett. A teszt szerint nem vagyok állapotos. Igaz, hogy az elmúlt hónapban sok stressz ért, és volt egy enyhe lefolyású hüvelygombám is. Lehet ezeknek köze a vérzés kimaradásához? Vagy a gyógyszer okozott valami kárt? Tanácstalan vagyok. Jó lenne ha valaki tudna tanácsot adni. Előre is köszönöm



 



Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek