167802 tag

2024.04.19.
Emma napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Nagyon tetszik amit csináltok és így legalább megismerhetem a saját "m?ködésem"!

denise



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Nem jött meg és PÁNIKOLOK! :( » nem is tudom,..pánik vagy nem pánik?


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



 
2009. július 16. 01:10
Fekete Párduc


Regisztráció: 2008-05-18
Hozzászólások: 2
Rang: [honvéd]

Sziasztok!
Köszönöm hogy írtatok.Vettem tesztet 2 napja és negatív lett. Valahol űrölük és valahol nem,.. furcsa érzés. már kezdtem beleélni magam( ha fogalmazhatok így 1 életről.) de sajnos nem nem vagyok terhes,..és láss csodát ma megjött a menszeszem is,..nem tudom mi történhetett. De okvetlenül el kell majd mennem orvoshoz,mert ez így nagyon nem stimmelt. Szoktunk védekezni,persze. de tudjátok az a 0,01% is százalék!
Most h így ketten is pánikoltunk (párommal) egésszen feltörtek az anyai és apai ösztönök,..olyan kellemes volt azt hinni h terhes vagyok,..azt a sok odafigyelést amit 1 férfitól kapnak a nők ilyenkor,..hát hú,..
Szegénykém,.nagyon szomorú volt mikor negatív lett! Ott csücsült mellette és csak azt nézte mikor jelenik meg a függőleges csík.
Lehet h a közeljövőben baba projektünk lesz
De ez majd kiderül!
És még egyszer köszönöm h írtatok!
Puszillak benneteket!
Liza


2009. július 13. 13:35
dontworry



Regisztráció: 2008-11-14
Hozzászólások: 5641
Rang: [honvéd]

Csatlakozozm Liza. Menj és vegyél gyógyszertárban otthoni terhességi tesztet, és a csomagoláson vgy a tájékoztatóban leírtak alapján csináld meg. Ha betartod a leírtakat, eléggé megbízható eredményt ad. Én sem jegyeztem fel mindig rendesen a mensim dátumát, de ez tényleg fontos. A legegyszerűbb talán ha a telefonod naptárába jegyzed be, az csak nálad van mindig. És védekezzetek, ha nem akartok babát!!


2009. július 13. 07:39
figi



Regisztráció: 2009-03-01
Hozzászólások: 1021
Rang: [ezredes]

Szia Liza
Ne szeretnélek ki oktatni de igazad van jobban kellene a mensidre figyelned.Védekeztek valahogy?Mert én nagyon úgy gondolom az írásod alapján,hogy baba van.Szaladj vegyél tesztet és írd meg mi lett az eredmény


2009. július 11. 22:27
Fekete Párduc


Regisztráció: 2008-05-18
Hozzászólások: 2
Rang: [honvéd]

Sziasztok! Gyorsan felvázolom ki vagyok és mi: Én 20 éves nő vagyok,tartós kapcsolatban élek 1,5 éve külföldön! Hogy őszinte legyek, nem mindég szakitok időt h feljegyezzem a menstruációim pontos dátumait! és elég gyakran utolag irom be,..mert vagy 1 cetlire irtam fel,.vagy -biztos nem felejtem el,mert pont az nap,.. mikor a tescoban a néni fellökte a kosaram,..stb-hez kapcsolom,..de sajnos azokat is elfelejtem 1 idő után! És tudom h figyelnem kellene!!! :( Az itt bejelölt utolso menstruáciom kezdete junius 2-6-ig ,..(átlagban rendszeres a vérzésem)a következöt julius 2.-ára josolták meg nekem,..és vártam is,..de nem jött! Elentétben az érzéssekkel,..hogy áá most megjön,..vagy most?,..és a melleim is nagyon fájtak,..ritkán feszülnek meg ennyire,..allig gyömöszöltem bele őket a melltartomba nagyon érzékenyek voltak,.. A lényeg,..már 10 napot késik,.. valószínű h terhes vagyok? mert nem tudom összerakni az egészet!! a jelek megvannak ahhoz h megjöjjön de ahhoz is h terhes vagyok? Szóval,.tudna valaki segítséget adni ilyen téren,.. került valaki ilyen szituációba? Várom a válaszokat! És előre is köszönöm! üdv: Liza



 



Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek