167800 tag

2024.04.19.
Emma napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Babáznánk nemsokára; ebben sokat segítenek a táblázatok! További jó munkát!

bak



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Általános » A barnási gondok!Írjatok!


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



 
2015. november 21. 19:13
Pinole


Regisztráció: 2015-11-20
Hozzászólások: 2
Rang: [honvéd]

Köszi a hozzászólást.Terveztük mind a kettő terhességet.Szeretnénk már nagyon babát.Jelenleg egy pajzsmirigy vizsgálaton gondolkozom.Ma sokat olvastam róla és elég hozzá a háziorvos elvileg.Az eredménnyel pedig elmegyek egy endokrinológushoz.Remélem ő többet tud majd segíteni nekem.És fel szeretnék keresni egy meddőségi központot a következő próbálkozás előtt.Valakinek van tapasztalata ilyen fronton?Hozzánk közel van egy Kaáli intézet valakinek van véleménye róluk?


2015. november 21. 12:18
DDenisa



Regisztráció: 2015-09-30
Hozzászólások: 261
Rang: [százados]

Szerintem sürgősen váltsál nőgyógyászt, keress egy jó dokit helyette. Ez nagyon nem normális. Igen, okozhatta, különösen ha védekezés nélkül próbálkoztatok. De a barnázás hormonprobléma jele is lehet, ha több napig tart. Mindenképp menj el egy másik dokihoz ezzel, ezt kezelni kell valahogy.

Szerkesztve: DDenisa által, ekkor: 2015. november 21. 12:19


2015. november 20. 23:05
Pinole


Regisztráció: 2015-11-20
Hozzászólások: 2
Rang: [honvéd]

Sziasztok! Új vagyok régi problémával.Ciklusaim egy-egy szélsőséget leszámítva 26-28 naposak.Barnázok menzesz előtt 6-4 nappal majd 2-3 nap erős piros de darabos vérzés és közepes görcsök aztán 6-9 nap ismét barnázás.Amikor pedig éppen nem ez van akkor elég sok a folyásom.Tenyésztést végeztek nem mutatott fertőzést.Két elhalt terhességem volt már az elmúlt években amit kaparással fejeztek be(persze az okokat nem tudják megmondani) és az első óta van így.A dokikkal nem nagyon van szerencsém mert csak legyintettek mikor kérdeztem mi lehet ez.Hormonvizsgálat egy volt(nagynehezen kiharcoltam) de csak találomra nem volt fontos a ciklusom aktuális állása a dokinak.Az eredményre azt modta megfelelő. Szerintetek nálam ez a normáli? Valakinek van hasonló gondja? Okozhatta ez a terhesség elhalását(üres petezsák)2-szer?



 



Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek