167801 tag

2024.04.19.
Emma napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Babáznánk nemsokára; ebben sokat segítenek a táblázatok! További jó munkát!

bak



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Próbálok teherbe esni » Méhsövény műtét


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



 
2015. október 02. 10:03
ombuska


Regisztráció: 2013-11-12
Hozzászólások: 233
Rang: [százados]

Szia! Köszi hogy írtál...
Már túl vagyok rajta. nekem kicsit másképp zajlott a műtét mint neked. Csütörtökön volt a beavatkozás (kb. másfél órát tartott)és pénteken engedtek haza. Előtte nem volt semmilyen gyógyszer vagy kúp, egyszerűen éhgyomorral kellett mennem a műtét reggelén (éjféltől se ivás, se evés)Megnézett a doki a műtét előtt méh hasi és hüvelyi uh-n. Nekem is fájt egy kicsit a beavatkozás után mikor felébredtem, de hamar elmúlt. Remélem a kényelmes kis "kuckóba"hamarosan baba költözik


2015. szeptember 30. 21:48
Husimusi01


Regisztráció: 2009-12-17
Hozzászólások: 1707
Rang: [altábornagy]

Szia

Nem tudom aktuális e még. Voltam ilyenen... Mindenképp menjen veled vki, reggel bementem utána pár órával jöttünk ki. Aznap jó ha van veled vki, nekem nagyon fájt de csak ilyen mensi görcsösen de amúgy is pihenni kell. Nekem alacsony a vérnyomásom is és bizony szédültem rosszul voltam de ha te nem vagy erre hajlamos akkor sztem nincs gáz... Másnap már sokkal jobb volt de kb harmadnap volt az hogy igazából jól voltam. Elötte nekem kellett vmi kupot használnom amitől viszkedtem, égtem uh aztán kaptam mást, asszem 5napig kellett elötte felhelyezni. Más most így hirtelen nem jut eszembe ha van kérdés nyugodtan írj!


2015. szeptember 16. 13:10
ombuska


Regisztráció: 2013-11-12
Hozzászólások: 233
Rang: [százados]

Sziasztok! A párommal már régóta szeretnénk kisbabát. Többszöri sikertelen próbálkozás( 3 vetélés) után úgy döntöttem alá vetem magam az orvos által javasolt méhsövény eltávolító műtétnek. Nagyon félek a műtéttől. Aki hasonló cipőben volt mint én várom a tapasztalataikat.



 



Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek