167802 tag

2024.04.20.
Tivadar napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Sziasztok! Hihetetlen, hogy rátaláltam erre a fantasztikus oldalra!

ladri6



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu



Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



 
2014. július 07. 11:12
Szöszy23


Regisztráció: 2013-09-24
Hozzászólások: 2
Rang: [honvéd]

Sziasztok.Választ szeretnék kapni.. Június 3-án volt meg utoljára a menszeszem ugyebár nekem menstruáció előtt kb 4-5 napig nagyon fájnak a melleim na most a naptár szerint Július 2-án kellett volna meg jönnie de "sajnos" ez elmaradt viszont a mellfájásom pont a menstruáció vége napján kezdődött,ha megjött volna ugye.:D
Hozzá teszem,hogy olyan szinten fájtak a melleim,hogy azt hittem szét durrannak ráadásul a bimbóm is amit még soha nem tapasztaltam legalábbis ennyire:)A mellfájásom után tegnap meg ma éreztem minimális menstruációs görcsöt de tényleg fél pillanatra és érdekes amúgy mert amikor elkezdek görcsölni akkor tényleg görcsölök legalább 2napig folyamatosan és most ez meglepően fura a kis "görcsök" után egész nap semmi bajom.Viszont amit nem értek,hogy most átírtam,hogy 2-án nem volt meg és a rendszer kidobta,hogy a következő menstruációm Július 31-én várható.Még annyit,hogy idáig mindíg pontosan jött meg talán egy két nap csúszás volt.
Lehetséges,hogy babát várok? :P
Mi lehet a probléma?
Válaszotokat előre is köszönöm!!!Szép napot mindenkinek!


2014. április 21. 05:17
gabcsika26


Regisztráció: 2014-02-07
Hozzászólások: 1
Rang: [honvéd]

Sziasztok.elszeretném mondani a mi történetünket hogy erőt adjak azoknak akik feladjàk a küzdelmet.mi decemberben döntöttünk úgy hogy szeretnék egy kisbabàt.mostanra sikerült is összehoznuk..persze én is mindent megtettem érte'ittam a külömböző teàkat ettük a méhpempőt és emelett még vitaminokat is szettem.nagyon hosszú 5 hónap van mögöttünk de megérte.szóval szerintem csak nagyon nagyon akarni kell és akkor sikerülhet persze ha minden ok veletek.nekem is sokan mondtàk hogy ne akarjam ennyire görcsösen de nem érdekel egy dolog volt a tudatomban gyereket akarok.és sikerült !azt nem tudom hogy minek köszönhetem.a teàknak vagy a méhpempőnek de szerintem igazàból az erős AKARAT!
Kitartàs mindenkinek!sikerül ha nagyon akarod


2014. április 18. 22:09
Angyal265



Regisztráció: 2011-09-17
Hozzászólások: 1539
Rang: [altábornagy]

kriszt csinálj tesztet vagy remélem már csináltál. Nekem 2 terhességem volt és egyiknél sem volt hányingerem hányásom


2014. április 12. 13:27
kriszt88


Regisztráció: 2014-04-12
Hozzászólások: 1
Rang: [honvéd]

Hello, még új vagyok itt, olvasgattam az írásokat. Nekem 1 hete késik a mensim, szedek méhpempőt és nem tudom hogy most bevállt e vagy sem. Feszülnek a melleim, + néha viszketnek, nem görcsölök, viszont örökké alhatnék, fáradt vagyok, izzadok és én álatáabn nem szoktam ilyen lenni. Hangulat ingadozó vagyok néha kiabálok, néha meg csak nevetek mindnen, kb ez tart 1 hónapja. Néha olyan érzésem van mintha belül a hasaljamba feszülne valami, akkor utána pisilnem kell. , Tesztet nem csináltam még mert nincsen hányinegerem.


2014. április 18. 09:50
niki950408



Regisztráció: 2014-04-11
Hozzászólások: 1670
Rang: [altábornagy]

Kriszti88 Szerintem csinálj tesztet!! A méhpempő az jó dolog ha babát akarsz ahogy hallottam. Attól hogy nincs hányingered lehetsz terhes..nem minden kismamának van hányingere..ez egyénenként változó. Egyik barátnőm is csak onnan vette észre hogy terhes hogy nem jött meg neki és feszült a melle és tényleg terhes volt. 2 hónaposan kezdett el hányni csak.Szurkolok


2014. március 26. 15:37
Angyal265



Regisztráció: 2011-09-17
Hozzászólások: 1539
Rang: [altábornagy]

Zsuzsska várj még pár napot és tesztelj újra mert lehet hogy késői beágyazódás. Pláne hogy a fiadnál is később mutatta ki. Ha akkor is negatív lenne menj el orvoshoz.


2014. március 26. 10:13
Zsuzska8603



Regisztráció: 2011-11-02
Hozzászólások: 35
Rang: [őrmester]

Sziasztok, Nekem lenne egy kérdésem, 5napja késik a menszeszem, szeptember óta tervezzük a babát :( Tegnap csináltam egy tesztet, de negatív lett :( de viszont fájnak a cicijeim és a hasam is érzékeny, van egy 23hónapos kisfiam, minden este bunyózni szoktunk, ráül a hasamra és úgy bunyóz le, de már egy hete nem tudok vele így játszani, mert fáj a hasam :( Az a baj, karácsonykor is késett 5napot, pont anyosékhoz voltunk hivatalosak és 3.emeletre cipeltem kisfiam és egyből meg is jött :( doki szerint vékony a nyálkahártyám, és egy emeléstől is elmehet a baba :( azóta figyelek erre, farmer is zavar a hasam tájékán... Annyira bizonytalan vagyok, mert kisfiamat nem terveztük, és 9 hetes voltam doki szerint, mikor csináltam tesztet, és akkor is csak nagyon halvány csíkom volt :( most meg semmi :( kisfiamnál semmit nem éreztem, 12hetes voltam mikor a cicik érzékenyek lettek és letettem az övet, mert nem tudtam elviselni, de semmi más tünetem nem volt, most meg fáj a cicim is és a hasam is :( görcsölök, mint akinek meg akar jönni :( hőhullámaim vannak és 37,3 a hőmérsékletem is, most mértem :( verr a víz, soha nem voltam izzadós, de nem tudom a szagomat elviselni, ph változás :( szerintetek?


2014. március 22. 14:48
makákó


Regisztráció: 2014-03-22
Hozzászólások: 1
Rang: [honvéd]

Én is hasonlóan vagyok, mint te,nekem is késik már lassan 2 hete.
Tudom, hogy tesztelni érdemes 2-3 naponta,de mégis mindig az van bennem, hogy negatív lesz az a teszt is. Ha nem jön meg nekem sem hamarosan, akkor bejelentkezem orvoshoz én is.
Másnak ilyenkor kimutatja délutáni vizeletből is, nekem meg még reggeliből sem ...


2014. március 21. 14:21
Angyal265



Regisztráció: 2011-09-17
Hozzászólások: 1539
Rang: [altábornagy]

Nori akár baba is lehet a dologban. Lehet hogy hosszabb volt a ciklusod és azért negatív a teszt. De csinálj 2-3 nap múlva még egy tesztet. A terhesvitamin szedését már a tervezési időszakban érdemes elkezdeni szedni valamint a folsavat! De ha negatív teszt és még sem jönne meg keresd fel az orvosod mert más állhat a háttérben.


2014. március 20. 12:32
nori91


Regisztráció: 2014-03-20
Hozzászólások: 1
Rang: [honvéd]

Sziasztok! Még új vagyok itt, nem tudtam végigolvasgatni minden témát,úgyhogy bocsánat előre is,ha ehhez hasonlót írt már valaki. :-D A problémám az,hogy mi is próbálkozunk a párommal. Januárban voltam nőgyógyásznál, kisebb hüvelyi fertőzést talált,de szedtem rá gyógyszert 1 hétig. Februárban késett 1 hetet a menstruációm, ebben a hónapban 12.-én kellett volna megjönnie,de még mindig semmi...Ma reggel csináltam tesztet, de negatív lett. Mielőtt megjön,mindig nagyon fáj a hasam,derekam,görcsölök és a melleim nagyon fájnak. :D Most csak néha este érzem a görcsölést egy rövid ideig, illetve a melleim is akkor feszülnek kissé, az étvágyam kicsit megnőtt, de inkább nem beszélek be magamnak semmit. :D El kezdtem szedni Elevitet,egyik ismerősöm ajánlotta. Valakinek van tapasztala ezzel a gyógyszerrel? Szerintetek mi lehet a késés oka? :-)



 



Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek