167796 tag

2024.04.18.
Andrea, Ilma napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

A regisztrációm után rögtön bementettem az oldalt a kedvenceim közé.

KisMea



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Próbálok teherbe esni » kislány gyerek


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



<<első  << előző1[2]következő >>  utolsó>>

2016. augusztus 11. 11:58
Csatina



Regisztráció: 2015-11-04
Hozzászólások: 625
Rang: [alezredes]

Kedves Tujbóné!

Szerencsére mi nem tudunk semmi betegségről ami miatt csak az egyik NEM jöhetne szóba,de amit javasolnék neked az az lenne, hogy a ciklusoknál van olyan nézet, hogy fiú/lány és ott jól látszik, hogy peteérés előtt két nappal 50% 50% lányra,de peteérés előtt négy nappal pedig abszulut lányra van esély..
Mert a savas hüvelyben a lány X kromoszomák kitartóbbak és megvárják a peteérést.
Remélem tudtam segíteni. Sok sikert kívánok.
Az újonc babaváró fórumban szoktam írni, ha van kedved nézz át oda is.


2016. augusztus 11. 20:53
Tujbóné



Regisztráció: 2015-02-11
Hozzászólások: 82
Rang: [hadnagy]

Kedves Csatina!

Köszönöm szépen a tanácsot és a jó kívánságot is!A jövőben gyakrabban szemezgetem majd a fiú/lány nézetet!Ránézek az újonc babaváró fórumra is!

Üdv.:Alexandra.


2016. augusztus 10. 16:09
Tujbóné



Regisztráció: 2015-02-11
Hozzászólások: 82
Rang: [hadnagy]

Sziasztok Fórumozók!

Én még új vagyok itt a fórumon és még nincs gyermekem sem!A férjemmel 3 hónapja próbálkozunk azon,hogy összehozzunk egy kislányt!Nem azért ragaszkodunk a kislányhoz,mert lány pártiak vagyunk,hanem mert sajnos DMD hordozó vagyok! Igazából a hőmérőzés és a peteérés számolgatása nem okoz különösebb fejtörést!Sőt szerintem a lázmérőm nélkül talán már furcsa is lenne az ébredés! Inkább az zavar csak,hogy havonta csak egy nap áll a rendelkezésre,hogy összehozzunk egy kislányt!De azért reménykedünk,hogy hamarosan meglátogat minket is a gólya!Addig is ha van köztetek olyan aki szintén valami X kromoszómához kötött betegség miatt "lányra hajt" írjon,mert nagyon szívesen "beszélgetnék" sorstársakkal!

Üdv.:Alexandra.


2015. december 19. 11:30
Lilla1205



Regisztráció: 2009-12-19
Hozzászólások: 462
Rang: [őrnagy]

Sziasztok. Regi forumozokent a tapasztalati kislány ugyben annyi. Hogy mi kedd ejszaka voltunk egyutt. Elotte bo egy hetet nem mert fajt mindenem. Szerda hajnalban volt ovum amit a doki szerda délelőtt megerősített. Kislány lett. Az első gyermekem kisfiú. Ovulacio elott napján es utan voltunk egyutt. Kisfiú lett 😉. Szoval nem tudom.. Van benne igazság se mégsincs 😁. Mindenkienk sok sikert es tuti egyuttleteket kivanok igy a meghitt karácsonyi ünnepek alatt 👌


2015. december 18. 21:04
DDenisa



Regisztráció: 2015-09-30
Hozzászólások: 261
Rang: [százados]

Én úgy tudom, hogy törvényileg még nincs lehetőség a baba nemének orvosi úton való befolyásolására (x-y spermiumok szétválasztása már lehetséges).
Dr. Czeizel javasolta, mert akkor nőhetne a születésszám (sokan azért nem vállalnak be egy 3.-4.-et, mert nem akarnak még egy fiút v még egy lányt), de a nagyokosok elvetették az ötletet (egy olyan tanács döntött erről, akik között egy darab orvos nem volt). :S:S
Félnek valszínűleg, hogy felborulna a természetes evolúciós arány.


2015. december 18. 18:20
Nachtigall


Regisztráció: 2015-10-21
Hozzászólások: 369
Rang: [őrnagy]

Sziasztok! Én is mindenütt ezt olvasom, hogyha lányt szeretnénk, akkor ovu előtt történjen, aminek kell. Én azt hiszem pont egy nappal voltam ovu előtt együtt a férjemmel. Mégsem sikerült.(Sajnos megjött)Ezek után butaság ha azt gondolom, nekünk tényleg csak fiunk lehet, mert esetleg ovu előtt nem tudok teherbeesni??


2015. december 17. 16:53
Oly



Regisztráció: 2012-06-25
Hozzászólások: 2137
Rang: [vezérezredes]

Sziasztok! Nekem van 2 kislányom!


2019. szeptember 29. 14:54
Hola66


Regisztráció: 2019-09-29
Hozzászólások: 1
Rang: [honvéd]

Sziasztok! Nekem van 2 kislányom!
nekem IS kettö van, most egy 4 honapja probálkozunk hogy legyen egy kisöcsike is. 19 volt ovuláció es 18 AN is együtt voltunk. 28 napos a ciklusom. Ciklus 7,9,11,15(23 AN es 26 AN is együtt voltunk. Most 2 AN kell megjonnie. Tegnap erezte szurkálást a hüvelyben mèg a mellbimbom erzekeny. Bizom venne.


2015. szeptember 10. 11:10
katicabogarka66


Regisztráció: 2011-07-01
Hozzászólások: 2
Rang: [honvéd]

Sziasztok! Valaki bevetette már az itt felsorolt praktikákat sikerrel? És azóta kislánya is született? Minden tanácsot, tapasztalatot szívesen fogadok, két kis legénykém után nagyon vágyunk egy copfoskára. Segítetek? Köszi mindenkinek.


2014. december 15. 12:05
cilacila



Regisztráció: 2014-02-12
Hozzászólások: 1
Rang: [honvéd]

Sziasztok!

Nekem már van egy Kisfiam, aki csodálatos, és akit imádok, teljes a szerelem:)
Azonban most szeretnénk Apucival egy kislány babácskát is. Sok helyen olvastam sok mindent, és néhány praktikát be is vetünk, mint étrend, hőmérséklet, időzítés.

Szeretnék olyanokkal társalogni, akik hasonló helyzetben vannak!


2014. augusztus 01. 14:21
Krixtika



Regisztráció: 2014-03-18
Hozzászólások: 1476
Rang: [ezredes]

De jó, ezt a kávét dolgot még nem ismertem. Azt hiszem rászoktatom a férjemet a kávéra!


2014. augusztus 01. 12:42
margitka


Regisztráció: 2010-02-04
Hozzászólások: 4
Rang: [honvéd]

Sziasztok!

Először is köszönöm a válaszod Krixitika,őszintén szolva orvosi megoldás még nem merült fel.Sokat olvasgatam az utobbi időkbe,ovuláció előtti napokba nagyobb az esélye a kislánynak.Ciklus.hu naptár szerint ovulácio augusztus 6- ra esik.De olvastam lehet hamarabb is peteérés.
A cklus.hu tudományos hátér szerint ezek megoldások:
A férfiak két féle spermiummal rendelkeznek: az egyik X kromoszómát hordoz, a másik Y-t. A női petesejt mindig X-t tartalmaz. Ha ezt egy X-es spermium termékenyíti meg, akkor XX - tehát kislány lesz a baba. Ha Y-os , akkor XY -tehát fiú. Dr. Shettles szerint az Y-os spermiumok kisebbek, gyengébbek, de gyorsabbak, az X-esek nagyobbak, erősebbek , de lassabbak.

Tehát ha az ovulációkor szeretkezünk, fiú utódra van nagyobb esély a gyorsan úszó hímspermiumok miatt. Ha viszont 3 vagy több nappal az ovulácó előtt tesszük ezt, akkor vszínű kislányunk lesz, mert meg kell várni, míg a petesejt megérik, és erre a hosszabb ideig életképes X -spermiumok alkalmasabbak. Előtte 2 nappal és utána pár napig ismét a fiúk vannak előnyben. Előtte 2 nappal az esély lány:fiú = 1:1.

Tippek és Trükkök

Befolyásoló körülmények, avagy mit tegyünk, hogy fiunk/lányunk szülessen?!



Fontos dolog a pH: A savas környezet a kislányoknak kedvez, mert elpusztítja az Y-spermiumokat ( közösülés előtt ecetes-vizes hüvelyöblítés ) . A lúgos a kisfiúknak ( szódabikarbónás-vizes öblítés ). Például orgazmusnál a hüvely lúgosabb lesz, ez a fiúknak kedvez. Ha viszont lányt szeretnék, le kéne mondani róla- már, aki ezt bevállalja...

Behatolás mélysége: A hüvely bemenete a legsavasabb., így mély behatolásnál a fiúnak, felszínesebbnél a lánynak van nagyobb esélye. Misszionárius-pózban lányoké, hátulról történő behatoláskor fiúké az előny.

Spermium-szám: Az alacsony mennyiség egyiknek sem kedvez, de a spermiumok magas száma a fiúutódokat részesíti előnyben.

Megfelelő időzítés, és szünet: Ha fiút szeretnénk, a megfelelő idő ugye az ovuláció előtti 2. napon keződik. Ezt megelőzően 3-4 napig ne szeretkezzünk, aztán persze mindent bele! Kislány utódért pedig szeretkezzünkminden nap amennyit csak lehet, de ovuláció előtt 3 nappal álljunk meg. (húha...)

Hőmérséklet: A herék nem hiába vannak a testen kívül a herezacskóban- nekik a testhőmérsékletnél alacsonyabb hő a kedvező. Ha fiút szeretne egy pár, a férfinak ajánlott közvetlenül a közösülés előtt forró fürdőt venni, ha lányt, akkor a szobahő a legjobb. Például előtte "meztelenkedjen" egy kicsit.

Kávé: Fiú nemzése érdekében ajánlott a férfinak közvetlenül az aktus előőtt egy csésze kávét elfogyasztania. Ennek nem ismert a hatásmódja, de a tapasztalat szerint ez is az Y-os spermiumoknak segít.

Szeretem a fiaimat ez nem is kérdés lehet hogy ha az ember ujra válalna babát a természetre kellene biznom Gondoltam ezért kérem ki mások tanácsait tapasztalatait.


2014. augusztus 01. 09:00
Krixtika



Regisztráció: 2014-03-18
Hozzászólások: 1476
Rang: [ezredes]

Sziasztok!

Nem gondolkoztatok orvosi megoldásban? A g1 intézetben pl foglalkoznak a baba nemének megválasztásával. Direkt ilyen esetekre ajànljàk, ahol már van több egynemű gyerek.

Margitka, nekem fehérfolyás mindig peteérés előtt van. Utána tojcsi van ovu előtti napokban, és kicsit vizes tojcsi van ovukor, aznap.
Szerintem a fehér folyásnál lehettek együtt.


2014. augusztus 01. 07:49
margitka


Regisztráció: 2010-02-04
Hozzászólások: 4
Rang: [honvéd]

Sziasztok

Az utobi időbe sokat gondkoldunk a férjemmel egy harmadik babán. Legalább is nagyon nem hagy nygodni a gondolat.Én az éven töltöm be a 30 élet évemet. Két fiunk van akik 9 és 6 évesek.Nagyon szeretem őket,de nem hagy nyugodni hogy legyen egy lányunk is.Elvileg jűlius 31 től - augusztus 3-ig kellene probálkoznunk kislánnyal.Csak őszintén szolva már 3 napja észleltem fehér folyást.Gondoltam is hogy ilyen hamar nem lehet peteérésem hiszen csak 9 napja hogy el mult a mensim.De már kezdem érezni a melleimet is hogy érzékenyek.Azt szeretném megtudni,hogy most ilyen hamar peteérésem lenne?Fiut nem szeretnénk már. Vagy még van esélye hogy,ha probálkoznánk hogy lány babánk legyen. Vagy várjam meg a kővetkező mensit és utána probálkozunk?Köszönöm a válaszokat.


2013. november 24. 07:13
h-mesi


Regisztráció: 2011-12-05
Hozzászólások: 2
Rang: [honvéd]

Folytatás:
6.peteérés pontos meghatározása. Ugyanis a kutatások szerint a legnagyobb esély akkor van a kislány fogantatásra, ha az akció a peteérés előtti 2-3 napban történik, mert az X katonák tovább élnek, mint az Y-ok, így mire a pete megérkezik, addigra többségében X-ek maradnak életben. Én vezetem most a hőgörbémet és csináltam lh-tesztet is.
Az együttlét során fontos a pozíció, hogy ne is menjenek túlságosan mélyre a katonák, minél hosszabb utat kelljen végig járniuk, ezért a misszionárius pózt ajánlják.
7. Most jönnek azok a dolgok, amik legalább ilyen fontosak, de nem mindenki hisz bennük. Jónás naptár
8. Rózsakvarc nyaklánc viselése. Elvileg ez az ásvány olyan hatással van a szervezetre (talán valami kisugárzása van, de ebben nem vagyok jó) ami elősegíti a kislány foganását.
9. Kineziológia. Ha úgy gondolod valami belső lelki gát akadályozza, hogy megfoganjon a kislányod, akkor mindenképpen keress fel egy kineziológust, vagy családállító terapeutát. Pl a saját anya-lánya viszonyod, egy régi konfliktus stb. Sokat segít már az is, ha felismered a problémákat.
Igen, Ági is ezt írta, hogy a tudatunkkal, a lelkünkkel kell Őt várunk , befogadnunk, így nagyon-nagyon fontos, hogy higgyünk benne, várjuk őt! Áginak nagy szerencséje volt, hogy ilyen gyorsan és szépen sikerült. Nekem sok ismerősöm, mondhatom most már barátom van egy másik fórumról, akik évek óta küzdünk már a célért. Vannak sikersztorik és bizony van, akinek negyedjére sem jött össze!
Remélem sok hasznos infót leírtam azoknak, akik kislányra vágynak!!!!
Mi most decembertől fogunk próbálkozni! Nagyon-nagyon várom már a kislányomat!!!!
Üdv. h-mesi



<<első  << előző1[2]következő >>  utolsó>>




Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek