167800 tag

2024.04.19.
Emma napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Végre nem kell mindenhová felirogatnom a dolgaimat, amit aztán kés?bb úgysem találok.

vagi80



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » TERHES VAGYOK!!! :))) » 2013 őszi babái


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



<<első  << előző1[2][3][4][5]következő >>  utolsó>>

2018. április 06. 10:09
Katci77



Regisztráció: 2009-12-01
Hozzászólások: 830
Rang: [alezredes]

Szia Archeo . Hát, hogy is mondjam, rohadt nehéz 3 gyerekkel. Fárasztó, idegtépô, magamra nulla idô jut. Most is, mire egy mondatot leírok, kb. 27 kérdést válaszolok meg, a pici csak azért van nyugton, mert itt lóg a mellemen. Ki vagyok szipojozva, idegileg pedig ... Szóval ne kérdezd, hogy miért vágyom 4. Gyerekre


2018. április 06. 06:24
archeo



Regisztráció: 2013-02-10
Hozzászólások: 158
Rang: [százados]

Wow!! 4. Katci!!!!
Az az igazság, h én nagyon szeretnék egy kislányt, és mi is gondolkozunk a harmadikon, de a nehezebb napokon úgy érzem nem bírnám idegekkel... Alex szinte "kamaszodik", nagyon durva hisztijei vannak, és elég "gonosz" módon hergeli a testvérét olyan dolgokban, amiről tudja h kiakadok, szóval elég idegőrlő.

Segítségünk itt több van, mint Oslóban volt, L. anyja kb havonta feljön 1-2 napra Győrből, de ugye erre azért nem lehetne építeni...Szóval nem tudom. Korkülönbség mindenképp nagyobb kellene h legyen, h egyszerre csak 1 gyerek legyen itthon legalább délelőtt, úgyhogy majd akkor jöhet a 3. ha Ádám oviba megy.

Ti hogy menedzselitek a 3 gyerkőcöt? Mennyire más a kettőhöz?


2018. március 28. 00:06
Katci77



Regisztráció: 2009-12-01
Hozzászólások: 830
Rang: [alezredes]

Sziasztok! Én sokszor benézek, csak írni nincs idôm Január óta folyamatosan betegek vagyunk, hol egyik, hol másik gyerek, hol egyszerre, és a legdurvább, hogy én is olyan beteg vagyok mostanában, hogy maid' megdöglöm. Hulla vagyok. Picikém lassan 10 hónapos, egy imádnivaló vidám, boldog kis tündér. Áron nagyon problémás (szenzoros, tanulási zavar, autisztikus jegyek, absence epilepsziás). Kata a legsimább ügy ... Szegénykém, igazi szendvicsgyerek, okos, ügyes, önálló. Én továbbra sem vagyok 100-as, tervezem a 4. gyereket Hát röviden ennyit rólunk ...


2018. március 23. 06:52
archeo



Regisztráció: 2013-02-10
Hozzászólások: 158
Rang: [százados]

Sziasztok! Én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy kivel mi újság 😁Mi Pesten telepedtek le, épp folyamatban egy hazvasarlas a xvi.bán, aztán majd jön a felújítás. Alex itt is W oviba jár, nagyon szeretjük. Karácsony óta folyamatosan hozza haza a bacikat és vki mindig beteg, ezt már nagyon unom. Ádám mozgasfejlodese nagyon lassú, hordjuk fejlesztésre de még így is csak 20 hónaposannyira kezdett el lépegetni a kanapé mentén. ..cserébe szellemileg nagyon penge 11 hónapos kortól beszél és elkezdett számolni két hete!

Szerkesztve: archeo által, ekkor: 2018. március 23. 06:53


2017. november 22. 14:01
pruntyo



Regisztráció: 2011-02-17
Hozzászólások: 562
Rang: [alezredes]

Sziasztok!
Senki nem jár már erre?
Katci, Te sem?
Hogy vagytok? Sokat gondolok rátok, meg a többiekre is, szívesen olvasnám mi van veletek!?


2017. szeptember 29. 18:40
pruntyo



Regisztráció: 2011-02-17
Hozzászólások: 562
Rang: [alezredes]

Szia Katci! Mindig akarok írni, aztán valami miatt elmarad! Megvagyunk, jól vagyunk. Borka holnap lesz 4 éves! hihetetlen ez nekem mindig, egy szülinapon újra átélek még mindig mindent percről-percre! Sanyi is már 21 hónapos, pont annyi mint Kata volt, amikor megszületett Borka! Mellette el sem tudom képzelni, hogy, hogy bírtam? Nekem ő olyan pici még, Katát valahogy sokkal nagyobbnak láttam akkor. Lassan munka után kell néznem, mert nem szeretnék és nem is tudok oda vissza menni, ahol régen dolgoztam. Nehéz lesz, egyre többet stresszelek ezen. 3 gyerekkel munkát keresni?! Na meg olyat, ami mellett azért el tudom látni a családomat, nem lesz egyszerű. Sanyi lesz az első bölcsis gyerekem. Várom is meg nem is. Félek, hogy mi lesz, hogy lesz, semmi időm nem marad a gyerekekre, de közben vágyom is rá, hogy kicsit kizökkenjek ebből a monotóniából. egyre inkább tudom, hogy nem lesz több gyerekem, közben eljátszom a gondolattal néha, hogy mi lenne, ha egy kicsit később bevállalnánk egyet! De ez csak játék! Nem lesz több gyerekem, idegileg teljesen ki vagyok, lelkileg sem vagyok a toppon! Nyáron volt egy rejtélyes betegségem, ami 3 hétig tartott, és kb. úgy érezem magam, mint aki a végét járja. Labor nem mutatott ki semmit, orvos sem látott semmit! Pszichológus keresztanyám szerint teljes kimerültség testileg, lelkileg! Közben meg talán Sanyival most kezd könnyebb lenni az élet, a naggyal meg most jön a nehéz, iskolaválasztás, egyáltalán mehet-e még azt sem tudjuk, szóval sok a feladat, és kevés az idő!
A terhességre, szülésre mindig vágyom, ez nem is fog változni soha, de többre nem!!! Már néhány ruhát, babaholmit el is adtam, és még fogok is, maradunk 3 gyerekes család!
Ti, hogy vagytok? Gyerekek? Már a pici is 4 hónapos, nem? Most hol éltek?


2017. augusztus 07. 01:01
Katci77



Regisztráció: 2009-12-01
Hozzászólások: 830
Rang: [alezredes]

Sziasztok!
Rég jártam itt, kicsi babám nem nagyon hagy levegőhöz jutni se ... Harmadszorra ismét többemberes babát kaptam, aki vagy alszik, vagy üvölt. Hiába a pihenőszék, Adamo hinta, játszószőnyeg ... Csak kézben, illetve cicin van csöndben. Úgyhogy nehéz napok, hetek vannak mögöttem, és gyanítom, előttem is.
Hogy vagytok? Archeo, hogy-hogy hazaköltöztetek?
Prüntyő, Te hogy vagy lelkileg?


2017. június 16. 22:55
archeo



Regisztráció: 2013-02-10
Hozzászólások: 158
Rang: [százados]

Sziasztok! Hű, gratulálok az új babákhoz!!!
Nálunk is rengeteg fejlemény van, HAZAKÖLTÖZTÜNK!! Úgyhogy egy hónapja pestiek vagyunk...
Még mindig van 15 doboz, amit ki kell pakolni, de már egsz jól alakulunk.
Nálunk is szóba került a 3., de egyelőre még nekem formába kell jönnöm, mert most akkora vagyok, mint szülés előtt Illetve engem nagyon megvisel a bezártság (Alex majd csak szeptembertől megy oviba, így is kijutott neki a változásokból...) és 2 kicsivel itthon + költözködés rengeteg energiámat felemészti. Kötni sem tudok esténként, annyira hulla vagyok, úgyhogy már pár hónapja nincs semmi lehetőségem kikapcsolni egy kicsit. Szóval megvárnám az ovit (lehet Ádámmal is..) . De majd látjuk.

Mindenkinek pussz


2017. június 15. 13:43
pruntyo



Regisztráció: 2011-02-17
Hozzászólások: 562
Rang: [alezredes]

Sziasztok! Szia Katci! Már nagyon vártam, hogy írjál! Gratulálok az újabb kislányhoz! Gyerekek mit szóltak, hogy hugi született? Most itthon vagytok? Hát a lelked..... ez normális most tudod! Még nem vagy túl az egész hormonváltozáson, de nem tudom azt mondani sajnos, hogy elmúlik, többet nem fogsz ezen rágódni. Mivel harmadik babával alig lesz időd magaddal foglalkozni, a lelkivilágoddal így valószínű nálad is kicsit enyhülni fog, de amint egy kicsit önállóbb lesz, lehet visszajön minden.... Nálam most jött el megint. Nem annyira, nem olyan rosszul de sokat gondolok rá, hogy mi lenne ha... DE! NEM SZERETNÉK TÖBB GYEREKET! Tudom, hogy ez már soha nem fog változni, és nem tehetem tönkre sem a családom, sem a saját életem ezzel. Egyértelmű, hogy "csak" a terhességre szülésre vágyom, nem pedig gyerekre! A három gyerekemmel is alig bírok, néha menekülnék-bárhova, aztán persze örülök, hogy vannak, de nagyon kimerítő a három gyerek, és egy negyedikkel már tényleg nem tudnék foglalkozni. Így is azt érzem sokszor, hogy rettenetesen kevés időt vagyok belük úgy, ahogy ők azt igénylik. Szinte mindig együtt vagyok velük, alig van olyan idő, amikor csak egyikükkel vagyok. Úgyhogy ez a része baromira nehéz, és látom rajtuk, hogy egyre inkább igénylik az értékes külön töltött perceket! Szóval emiatt tuti nem lesz több gyerekem, persze ezt le kell magamban rendeznem, még nem sikerült teljesen, de már azt mondhatom, hogy csak szimplán irigylem, ha kismamát látok, de nem érzek beteges kétségbeesést vagy vágyódást, mint Borka után éreztem. Annál sokkal-sokkal jobb a helyzet! :-) De a kismamaruhákon még mindig nem tudtam túladni. Össze vannak pakolva, de nem tudtam eladni, elajándékozni őket egyelőre! De fel a fejjel, nagyon jó, hogy lett egy harmadik gyermeked, és szép kerek családod!!! Majd meglátod, ha mind a hárman együtt nevetgélnek az mennyire jó! És van ilyen, még ha csak pár percig is tart, vagy utána jön a veszekedés, akkor is azokért a pillanatokért már megérte!!!!! Egyébként akármikor érzem, hogy elgyengülök és elkezdek elmélkedni, gondolkodni, akkor valahogy mindig beugrik, hogy milyen amikor mindenki egymás után, rosszabb esetben egyszerre beteg... azonnal elmúlik a vágyódásom! :-) Sajnos a tél ebből a szempontból iszonyat volt, erőt próbáló, kiábrándító, elkeseredett helyzetek voltak.... de tavasszal minden jóra fordult, de akkor se tudom, mit csinálnék, ha még egy gyerek beállna a sorba! Elképzelhetetlen! Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nekünk pl. a párommal szinte nulla időnk van egymásra! Semmi! És ezt szó szerint értem, úgyhogy jelen pillanatban már csak ezért is kizárt, hogy bővüljön a család! Nagyon nagy próbatétel ez most a kapcsolatunkban. Sokat vagyunk idegesek, feszültek, türelmetlenek, sokszor nem értünk egyet gyereknevelési kérdésekben stb.... nem gondoltam egyébként, hogy ide juthatunk! Remélem idővel ez is változni fog, de most tényleg eltávolodtunk egymástól, már nem olyan, mint régen, nagyon nem!

Szerkesztve: pruntyo által, ekkor: 2017. június 15. 22:55


2017. június 15. 13:31
Angyal265



Regisztráció: 2011-09-17
Hozzászólások: 1539
Rang: [altábornagy]

Sziasztok!
Katci gratulálok! Nálunk is megszületett Nóri május 7-én 2500g és 48 cm. Eszik alszik. Időnként hasfájós de minden rendbe van vele.


2017. június 13. 12:47
Katci77



Regisztráció: 2009-12-01
Hozzászólások: 830
Rang: [alezredes]

Sziasztok! Május 30-án (ma 2 hete) megszületett 3. Babám, Borbála, 3610 grammal és 54 centivel. A szülést most is, mint az első kettőnél, indították, de nagyon gyorsan és könnyen végeztünk,a gátvédelem is sikerült Csupa szép emlék ... A baba tündéri, egyelőre eszik-alszik, tejem rengeteg. A lelkem ... Hát az más kérdés Prüntyő, ezt főleg neked írom, rosszul esik a terhes mamik látványa, irigylem őket. Nem tudom elfogadni, hogy nem leszek többet terhes
Te hogy vagy??? Rengeteget vagy eszemben ...


2017. május 24. 22:19
pruntyo



Regisztráció: 2011-02-17
Hozzászólások: 562
Rang: [alezredes]

Sziasztok! Katci, hogy vagytok? Ha jól számolom a véghajrában vagytok! Sokat gondolok rátok! Majd azért írd le az élményeket ide, én benézek elég sűrűn még ha nincs is nagy mozgás itt! Nálunk beköszöntött az első dac- hiszti korszak Sanyinál. 17 hónapos és veri a fejét a falba, betonba, autóba ha épp nem tetszik neki valami..... borzasztó! Egyébként nagyon vagány kispasi! 😊 Az oviban már mindenki lecsapott rá, hogy kell nekik majd ha ovis lesz.....tényleg nagyon cuki tud lenni de azért más mint a lányok, sokkal vadabb, ha arról van szó, marr, karmol stb...és hatalmas fizikai ereje van már most, néha alig bírom lefogni pedig Borka se volt semmi! Lábyok jól vannak, szeretik az ovit. Nagyokat tudnak veszekedni, versenyezni egymással de azért látszik, hogy szeretik (néha :-) ) is egymást. Borka most kezd nyitni Sanyi felé, most látom, hogy szereti, eddig nem nagyon akart róla tudomást venni. Kata kezdettől rajong érte.

Szerkesztve: pruntyo által, ekkor: 2017. május 24. 22:24


2017. április 23. 23:12
Angyal265



Regisztráció: 2011-09-17
Hozzászólások: 1539
Rang: [altábornagy]

Sziasztok! Nagyon régen nem írtam már ide. Remélem mindenki jól van. :) Katci most olvasom hogy babát vársz. Menetközben én is babás lettem. Most járunk a 35.hétben. Hugink lesz. Persze a terhességi cukor megint elő jött. Dóri már ovis Máté szeptemberben kezdi az ovit.


2017. február 14. 14:54
pruntyo



Regisztráció: 2011-02-17
Hozzászólások: 562
Rang: [alezredes]

Sanyi 39. héten teljesen normális súllyal született. 3420g volt és 55cm. Diétáznom kellett nagyon szigorúan. Borka született hatalmas súllyal de akkor még rendben volt a cukrom. Ő volt 4350g de hosszra is nagy volt 61 cm. Kata született a legkisebb súllyal de ő a 37. héten 3270g 55cm. Nekem azt mondták minél többedik terhesség annál valószínübb, hogy kialalkul terhességi cukorbetegség. Szóval szinte számítottam rá és hamarabb megnézettem. 19 héttől diétáztam a vége felé szigorítottak rajta mert reggel nagyon rosszak voltak az értékeim de a 36. hétig még a szigorú diéta mellett is rosszabodik általában utána viszont stagnál. Nem tudom, hogy a diéta miatt vagy miért ekkora súllyal született? Katára is azt mobdták, hogy 4 kg körüli lett volna ha időre születik.

Szerkesztve: pruntyo által, ekkor: 2017. február 14. 14:59


2017. február 12. 23:53
Katci77



Regisztráció: 2009-12-01
Hozzászólások: 830
Rang: [alezredes]

Prüntyő, most csak egy gyors kérdésem lenne: Jól emlékszem, hogy Sanyi jóval kisebb súllyal született, mint a lányaid? Volt ennek valami oka, úgy értem, neked kellett diétáznod a terhesség alatt? Mert nekem most a cukrommal nem sima az ügy, emiatt kérdezem!
Köszi



<<első  << előző1[2][3][4][5]következő >>  utolsó>>




Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek