167729 tag

2024.03.28.
Gedeon, Johanna napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Végre nem kell mindenhová felirogatnom a dolgaimat, amit aztán kés?bb úgysem találok.

vagi80



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Próbálok teherbe esni » Tanácsok,tippek,bevált módszerek.... ITT,Egy helyen!!!!


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



<<első  << előző1[2][3]következő >>  utolsó>>

2013. július 19. 19:16
Timmancs


Regisztráció: 2013-07-19
Hozzászólások: 1
Rang: [honvéd]

Sziasztok! December óta próbálkozunk a párommal sikertelenül. Az elmúlt hónapokban folyamatosan jártam a nődokihoz ovuláció környékén, minden rendben volt. Nemsokára megyünk sperma vizsgálatra, én meg bejelentkeztem endokrinológushoz. A sírás kerülget, hogy mit tehetnék. Vettem ovu tesztet a legérzékenyebbet, ebben a hónapban már azzal fogunk próbálkozni. Leidenes is vagyok ráadásul, remélem ez nem kavar be. 3 műszakban is dolgozunk, szóval nem egy kiegyensúlyozott életmód.


2013. június 29. 11:36
Nő1983


Regisztráció: 2010-01-24
Hozzászólások: 952
Rang: [alezredes]

Én 30 leszek most lányok...a kisfiam nekem is a 7.hónapban sikerült...de nagy szerencse volt-vagy a Sors...épp be voltam iratkozva dokihoz...hosszú ciklusokkal...erre mondta,hogy hűűű na most kapjam el apát ,mert itt hatalmas tüsző vár repire:-) Na most akkor 800km-re voltam a páromtól..lkoztunk először....egymásnak estünk...Akkor még nagyon nem voltam képben a ciklus dolgokkal,tutira vettem,hogy ez a vonat elment a 4 nap alatt...majd rá 15 napra pozit teszteltem az én drága kisfiammal:-)))Nagyon meglepett...esélytelenek nyugalmával néztem ezt a ciklust...Úh hajrá....nagyon remélem hogy max 6 hónap és összejön...nem akarok mély depibe zuhanni-pedig hajlamos vagyok


2013. június 17. 13:45
JuditMiskolc



Regisztráció: 2009-11-09
Hozzászólások: 771
Rang: [alezredes]

Pilhál!

Én találtam olyan statisztikát is, ami 30-35 év között már 10 hónapot ír:((( - elég kiábrándító, de akkor még mi is benne vagyunk. És ez teljesen egészséges párok esetében statisztika!!!


2013. június 26. 16:19
Pilhál


Regisztráció: 2010-11-14
Hozzászólások: 6
Rang: [honvéd]

Pilhál!

Én találtam olyan statisztikát is, ami 30-35 év között már 10 hónapot ír:((( - elég kiábrándító, de akkor még mi is benne vagyunk. És ez teljesen egészséges párok esetében statisztika!!!



JuditMiskolc! Az első bébink 7. havi próbálkozásnál fogant, akkor 32 éves voltam. Most 34 vagyok, és 8. hónapnál tartunk babaprojekt ügyben. Volt emiatt frusztrációs időszakom, de igyekeztem túllépni. A statisztika kicsit megnyugtat, de ez is az átlagra vonatkozik, vagyis 1. hónaptól majdnem 2 évig tarthat egy babaprojekt, ha a szórást is nézzük. Ki tudja hol lehetünk ebben az intervallumban. Nekem most már a 10. hónap is jó lenne. Mi a helyzet nálatok?


2013. június 13. 13:06
lexperfecta



Regisztráció: 2013-03-27
Hozzászólások: 1424
Rang: [ezredes]

Mili, őszinte választ szeretnél vagy amolyan "bíztatósat"?
Szerintem őszintét...

Szerintem érdemes lenne pár fórumot, honlapot végigböngészned a termékeny napok témakörben. Én a babatervezok.otthona.net-et javaslom első körben.

Nem szeretnék hosszú magyarázkodásba belekezdeni, mert a fent csatolt honlapon minden le van írva.

Peteérésed cirka félidőben (a mensi első és utolsó napja között) van. Függ természetesen sok mindentől, elsődlegesen a ciklusod hosszától. Ha például 28 napos, kb. a 14. napon van (1-2 napos szórás általános!). A peteérés előtti napokban, cirka négy napban és az utána levő 1 napon (de ez már lutri, mert a petesejt maximum(!) 12-24 órát életképes) van esély a megtermékenyülésre. Azért ennyi, mert a spermiumok akár öt napig is elélhetnek benned (erről is bőven olvashatsz a fenti honlapon). Ha sikertelen volt a megtermékenyülés az ovud körül, a petesejt elhal. Ezután már terméketlen vagy. Vannak extrém esetek, például korai peteérés a mensi utáni napokban, ekkor fordulhat elő, hogy ha valaki együtt volt a párjával mensi utolsó napjaiban vagy kicsire rá, a spermiumok eléldegélnek a peteérésig és akciózhatnak... Te egy héttel mensi előtt, sajnálom, de nem termékenyülhetsz meg. Egy nappal előtte pedig isteni csoda lenne...
Ha nincs petesejt - nincs mit megtermékenyíteni...
Szóval, a válaszom nem, nincs.

Remélem nem érted félre, amit írtam, de sajnos ez van. Ha tényleg komolyan próbálkoztok, mensi utáni naptól kétnaponta akciózzatok (ez is mind le van írva, olvasd el, érdemes). Látom, sok mindennel nem vagy még tisztában, a fórumokat is érdemes lenne átolvasgatnod, a fenti honlapon pedig találsz példagörbéket is.

Hőmérőzöl egyébként? Van görbéd? Mi alapján próbálkoztok?


2013. június 12. 10:34
Mili28


Regisztráció: 2013-03-15
Hozzászólások: 1
Rang: [honvéd]

Sziasztok!!

Véleményetekre lennék kiváncsi már egy ideje probálkozunk a kistesóval, nos mensi előtt 1 héttel illetve mensi előtt 1 nappal együtt voltunk a párommal, nos rá másnap megjött de nem ugy ahogy szokott gyenge volt a mensim talán a második nap egy kkicsit erősebb de a többi nagyon minimális, nos szerintetek van esély h terhes lettem? köszi előre is a válaszokat


2013. június 13. 12:24
Pilhál


Regisztráció: 2010-11-14
Hozzászólások: 6
Rang: [honvéd]

Szia! Így csak találgatás! Érthető a türelmetlenséged, átérzem. Czeiczel szavaival élve, ha jó időben rosszalkodtok a pároddal, akkor is 30% az esélye, hogy megfogan a baba. 20-30 év között átlag 3 hónap, 30-35 év között 7 hónap, 35-40 évesek 9 hónap próbálkozás után esnek teherbe nagy eséllyel a nők. Tapasztalatból mondom, hogy bárhol, bármikor, bármid fájhat a ciklusod alatt, lehet akármilyen a vérzésed terhesség nélkül is. A baba csak utólag fog kiderülni, amikor tényleg kimarad a mensid. Babásodást!


2013. június 11. 21:42
fviktoria0921


Regisztráció: 2012-10-18
Hozzászólások: 664
Rang: [alezredes]

Sziasztok Írok egy kis összefoglalót figyelmeztetek mindenkit hosszú lesz:)

Általános segítség: Vitaminok helyes táplálkozás egészséges életmód 2 naponta együttlét ovu környékén.

Specifikus dolgok:

Peteérés elősegítése
:cickafark tea /nem ajánlom nagyon bele tud nyulni az amugy teljesen normális ciklusba/

mastodyon cseppek:nem probáltam keveset tudok róla

gynex csepp: nagyon sok jót olvastam rola be is szereztem nögyogyász javaslatára de nem tudtam használni a jódtartalma miatt.

Rendszeres nemi élet/orgazmus/: bármilyen hülyén hangzik segít.

Táplálkozás: Sok sok viz és fehérje fogyasztása.

Málnalevél tea: életemben nem probáltam babatervezők otthona nevü oldalon nézegetitek a görbiket sok helyre oda van irva hogy málnalevéllel sikerült a teherbe esés.

Ovant cseppek: Annyit tudok rola hogy egy ismerösömnek nagyon nagyon összekavart mindent.

TSH problémák:

Felismerése : alacsony alaphő könnyen felkuszó súly nyomottság kedvetlenség/alulmüködés/ magas alaphő pörgös érzés vékony testalkat /tulmüködés/
pm alulmüködés:
ORVOS!!!!!!

Ha nincs autoimmun gyulladás a TSH-t lejjebb vihetjük jodtartalmu készitményekkel.

Ha van autoimmun gyulladás/hashimoto/: TILOS a jód az alga minden amiben nagy mennyiségü jód van ITT hivnám fel a figyelmet a terhesvitaminokra pl a femibion rengeteget tartalmaz jód nélküli terhesvitamin:Elevit.
Szelén fogyasztása javasolt illetve sok jot olvastam a glutén mentes diétárol is.


VÉKONY MÉHNYÁLKAHÁRYTA:

Vörös gyümölcsök fogyasztása
Napi 400 mg E vitamin
Vörösbor egy egy pohárkával

Ovulácio után a beágyazodás elősegitésére:

Palástfű tea: napi 2-3 bögrével

womens cream: természetes progeszteron tartalmú krém kicsit drága

Stressz csökkentése.

Barátcserje: sok jot hallottam rola engem összezavart nem tudom összezavarodott volna magától


Hirtelen ennyi jutott eszembe:) elnézést ha hosszu lett

Szép estét nektek és mielőbbi babásodást

Szerkesztve: által, ekkor: 2013. június 12. 14:15


2013. június 11. 20:30
Kinky



Regisztráció: 2013-05-17
Hozzászólások: 785
Rang: [alezredes]

Te szegény.
Azt hittem meglepted magad valamivel....


2013. június 10. 20:37
fragola79


Regisztráció: 2013-06-10
Hozzászólások: 17
Rang: [tizedes]

Ma pánikomban, hogy ismét egy sikertelen hónap volt, elmentem egy bioboltba, és vettem méhpempőt, azt olvastam róla, hogy nagyon jó hatással van a szervezetre. Viszont iszonyat rossz ízű, pfujjjj!


2013. június 12. 16:12
avarro


Regisztráció: 2013-02-03
Hozzászólások: 163
Rang: [százados]

Ma pánikomban, hogy ismét egy sikertelen hónap volt, elmentem egy bioboltba, és vettem méhpempőt, azt olvastam róla, hogy nagyon jó hatással van a szervezetre. Viszont iszonyat rossz ízű, pfujjjj!


Keverd bele mézbe. Én 5 gramm pempőt keverek fél kg mézhez, csak műanyag vafy fa kanállal érj hozzá. Napi kétsze 1 kis kávéskanál méret(NEM FÉM).
Ha sűrű a méz kicsit melegísd fel előtte


2013. június 02. 17:18
jody



Regisztráció: 2011-11-11
Hozzászólások: 347
Rang: [őrnagy]

Baba30: Tudom, kicsit sablon szövegnek tűnik, de ha minden rendben van az orvos szerint és mégsem jön össze a baba, akkor valószínű, valamit, valami negatív energiát, vagy fájdalmat nem tudsz elengedni, ami akadályoz.Egy baba elvesztése szörnyű, és utána sokszor hajlamos valaki azt gondolni, hogy túllépett rajta, de lehet, hogy nem. De ez sok másik problémánál is igaz. Erre nagyon hasznosak a különböző önismereti körök, illetve meditáció és hasonló dolgok, amelyek közelebb visznek a mély érzéseinkhez. Sokszor olyan dolgok jönnek elő, amiről már teljes bizonyossággal azt gondoltuk, hogy túlléptünk rajta. Sok sikert!


2013. június 02. 07:26
Nő1983


Regisztráció: 2010-01-24
Hozzászólások: 952
Rang: [alezredes]

Sziasztok-én a "Segítség a görbém elemzésében+ fórumban voltam eddig-de látom itt is sokan vagytok próbálkozók...
Nekünk van egy 2,5 éves kisfiunk-PCOS mellett,ritka mensi mellett...Most szeretnénk kistesót,még csak 1 hónapja próbálkozunk...de ez már tuti sikertelen hómnap lesz
Ami nekünk bevált anno: Barátcserje!!! És palástfűcickafark tea...Na és persze hőmérőzés-hogy jobban belőd mikor lehet pé.
Persze ezis csak akkor segít,ha ciklus probléma van-de egyéb akkor nyilván sajnos nem segít, de nekem a barátcserje bevált anno és sok másoknak is...Peteérést serkenti és a ciklust rendezi...ha egyéb gond nincs.
Mindenkinek sok sikert!!!


2013. június 10. 20:32
fragola79


Regisztráció: 2013-06-10
Hozzászólások: 17
Rang: [tizedes]

Szia Nő1983!

A barátcserje kivonatot tartalmazza a Premens tabletta is, ugye? Ha jól tudom, a Prolaktin szint csökkentésében is tud segíteni? Én is már ebben a hónapban + tesztet vártam, késett 2 napot, így már kezdtem bizakodni, de sajnos ma megjött... :-)
Pedig már a TSH értékem is az előírt 2 körüli értéket elérte, mióta szedek pajzsmirigyre gyógyszert, s a Prolaktin értékem is lement 520-ról 403-ra.....
Én az ovulációt a tünetek alapján figyelem magamon, amikor is az a bizonyos tojásfehérje van, azokat írják mindenhol a legtermékenyebb napoknak, de általában 11.naptól 18 napig 2 naponta próbálkozunk, s mindig minden hónapban jön a sikertelen végeredmény...:-(
Már túl vagyok a HSG-n is, múlt hónapban csinálták, mindkét petevezeték szabályos és átjárható.


2013. május 27. 08:04
muci756


Regisztráció: 2012-11-11
Hozzászólások: 1269
Rang: [ezredes]

baba ez biztos segít neked,próbáld ki:tuti tipp,a kúra: Vironal csepp (2 doboz), Gynex csepp(2 doboz) és Peralgin kapszula (1 doboz). A Vironal-ból és a Gynex-ből 2 hétig 3x3 csepp étkezés előtt, a 3. héten 3x5 csepp majd 1 hét szünet és 3 hétig 3x9 csepp. A Peralgin-ból 3x1 kapszula étkezés után, itt nem kell szünetet hagyni, végig kell szedni amíg el nem fogy. Nem szabad napokat kihagyni, folyamatosan kell szedni!



<<első  << előző1[2][3]következő >>  utolsó>>




Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek