167732 tag

2024.03.29.
Aguszta napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Nagyon tetszik amit csináltok és így legalább megismerhetem a saját "m?ködésem"!

denise



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Próbálok teherbe esni » Nem tudok Dönteni:(Kérlek segítsetek!


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



<<első  << előző1[2]következő >>  utolsó>>

2010. augusztus 24. 19:15
Nicocica


Regisztráció: 2009-07-24
Hozzászólások: 12
Rang: [tizedes]

Heyhó.Én ma is voltam de nem láttalak:Nem most jöttem már hat előtt. Mi van csajszi ma sem úgy alakultak a dolgok,ahogy szeretted volna?


2010. augusztus 23. 17:18
Nicocica


Regisztráció: 2009-07-24
Hozzászólások: 12
Rang: [tizedes]

Semmi gond csaje.nekem sem úgy szoktak alakulni a dolgaim,ahogy én azt eltervezem.Majd akkor holnap dumcsizunk.Én itt leszek. Pusza


2010. augusztus 23. 09:59
Suzana


Regisztráció: 2010-07-12
Hozzászólások: 17
Rang: [tizedes]

Bocs hogy nem jelentkeztem a tegnap de pont jottek valami vendegek ma meg nem tudom este hanykor erek haza akor holnap lepjel fel 6 kor es beszelgetunk remelem nem jon kozbe semmi szia pux na meg kozbe ma ha fel lepsz nyugottan kerdezoskodjel amirol szeretnel tudni.meg ecer sajnalom a tegnapit.


2010. augusztus 22. 17:59
Nicocica


Regisztráció: 2009-07-24
Hozzászólások: 12
Rang: [tizedes]

Halihó.Én már itt vagyok.


2010. augusztus 22. 08:46
Suzana


Regisztráció: 2010-07-12
Hozzászólások: 17
Rang: [tizedes]

Szia hat igen akor iljen fotozason voltam hat persze hogy lesznek komoljabb kepek is csak mar eleg regota nem tetem fel uj kepeket,hat nem streszelek szerintem akor fogg jonni mikor nem is fogunk szamitani ra de jo lesz csak na en remelem hogy egybol majd be jon mert voltam a nogyogyasznal is es aszt monta hogy minden rendben tejesen egeseges vagyok es hogy mar igy augusztus szeptember fele mar neki lathatunk a babanak,mivel en majdnem ket evet szedtem fogamzásgátlot,igy egy kicsit szuneteltunk es most igy neki lattunk hat nem tom ha latod a uzenetemet akor lepjel fel most is ha tuc ha meg nem akor este oljan 6 kor minden jot puszi szia.


2010. augusztus 21. 23:01
Nicocica


Regisztráció: 2009-07-24
Hozzászólások: 12
Rang: [tizedes]

Szió. Láttam a profilodat.Fotózáson voltál?Jók lettek a képek.Bár ha már anyuka leszel ettől picit szolidabb képeknek kell majd oda kikerülniük. Remélem én is hogy semmi gond nincs a fejem az fáj két napja mióta picit van valami.Hát tényleg nem tudom mi lehet ez.Fent vagyok az iwiwen is megkereslek és bejelöllek ha te is fent vagy.Én is elkezdtem az érettségit csak sajna abba kellett hagynom, mert több dolog közbeszólt ami miatt nem tudtam folytatni.Pedig jó lett volna.Majd egyszer.Megbeszélhetnék egyszer egy időpontot,hogy kinek mikor lenne a legalkalmasabb és akkor kéne feljönni dumcsizni.Azt mondják,hogy ha valaki már annyira akar egy gyereket,hogy szinte mindig arra gondol,annak sosem jön össze hamar.Ne stresszelj rajta,mert akkor tuti nem sikerül elsőre. Főleg mikor azt csináljátok ne az legyen az elsődleges szempont hanem élvezd a helyzetet és majd kialakul. Nyugodtan,higgadtan durr bele. Sok sikert nektek.Pusza írj!!


2010. augusztus 21. 21:14
Suzana


Regisztráció: 2010-07-12
Hozzászólások: 17
Rang: [tizedes]

heloka hat eszre vettem hogy este szoktal fel lepni jo lenne ecer tobrol beszelgetni de hat en mikor hogy vagyok fent mikor unatkozom amugy majd nezd meg a hi5 vomat hogy megis lasd kivel beszelsz http://olahbrigita.hi5.com amugy en most erecsegiztem juniusba es ahogy most lesz az eskuvonk hat izgulok meg alig varom hogy babam legyen nagyon szeretem a kis gyerekeket de hatha nincs semmi baj nalad sem es akor meg tenleg jo lesz minden es egyutt fogunk drukkolni egymasnak mi most mar probalkozunk 26 dikara irja az ovulaciot de mi mar nem vedekezunk mar ugy korulbelul egy hete de szeretnem ha osze jonne az nagyon jo lenne de azert varom meg hogy irjal mert szeretem ha beszelgetek valakivel es velemenyit cserelunk akor majd irjal puszi nektek es minden jot


2010. augusztus 21. 19:01
Nicocica


Regisztráció: 2009-07-24
Hozzászólások: 12
Rang: [tizedes]

Szia.A jó isten beszéljen belőled tényleg jó lenne,ha egyszerre sikerülne lebabáznunk Bár most a megérzéseim ha tényleg jók,akkor valami nem okés nálam. menszim nem akkor jön mikor kellene.Először megvolt múlt hó 14.-én aztán e hónapban már 8 nappal korábban jött meg 4.-én erre 16 napra rá most 20.-án is megjött de csak alig és valami barnás izé. Két napja ez van.Úgyhogy hétfőn kérek időpontot a dokitól és megvizsgáltatom magam,mert ez nem tetszik nekem. Baba biztos nincs,mert mostanában nem volt semmi meg amúgy is páromnak nem lehet már saját. Majd csak kiderül mi ez. Azért írj te is,hogy nálatok mi a szitu kivi vagyok.Az sem baj,ha már most nekiláttok a babagyártásnak.Minnél előbb annál jobb.Mire visszaértek a nászútról legalább növekszik a poci is Na puszika Jah tényleg csak délelőttönként vagy fent? Mert sajna én csak este nyolc körül kerülök ide kivételes esetekben már hétkor is.


2010. augusztus 21. 08:31
Suzana


Regisztráció: 2010-07-12
Hozzászólások: 17
Rang: [tizedes]

hat egyenlore az eskuvot varjuk nagyon azutan fogunk menni nasz utra de adig is irj meg van mig elmegyunk egy honap majdnem szeretek beszelgetni masokkal es velemenyeket cserelni hiszen van kozos temank a baba hat nagyon remelem hogy osze fog jonni nektek is meg nekunk is ki tudja lehet pont eccerre sikerul mind ketonknek na majd irjal meg mikor fent leszel puszi


2010. augusztus 20. 20:08
Nicocica


Regisztráció: 2009-07-24
Hozzászólások: 12
Rang: [tizedes]

Nincs mit.Remélem hamar eljön az a nap amikor jó híreket kapunk tőled is.Amúgy mentek ti most nyaralni valahová vagy most csak az esküvő tervezésére koncentráltok?


2010. augusztus 20. 08:25
Suzana


Regisztráció: 2010-07-12
Hozzászólások: 17
Rang: [tizedes]

hat akor ugy marad tartjuk a kapcsolatot minden jot nektek es kosz hogy irtal


2010. augusztus 19. 20:39
Nicocica


Regisztráció: 2009-07-24
Hozzászólások: 12
Rang: [tizedes]

Jaszkuti.Persze hogy nevelném egyedül is soem adnám kóterba.Inkább megölném magam.köszi a jókívánságokat remélem hamarosan tuti hírekkel tudok szolgálni.
Csak egyvalami aggaszt egy picit még.A donor választó program.Ugye itt nem a párod spermáját ültetik be,hanem egy vadidegen emberét.Nem tudom párom mégis hogyan viszonyulna a bébihez.Jó lehet az elején szeretné meg minden de mégis érzi belül,hogy "nem az övé" és ki tudja a későbbiekben hogyan viszonyulna a dologhoz.Jó lenne tudni mégis mások hogyan élik meg az ilyesmit.Mert ugye ki tudod választani a donort kinézete alapján de ő sem fog a párodra egy picit sem hasonlítani a belső tulajdonságaiból viszont végképp nem örökölne semmit hisz úgymond nincs köze hozzá.

Brigitta.Köszi először is a hozzászólást.Remélem tényleg minden úgy fog alakulni,ahogy azt te leírtad.Kívánom,hogy neked is mikor belekezdtek a babaprojektbe,minnél előbb bébi szülessen.Engedd meg,hogy Gratuláljak neked és a párodnak a közelgő esküvőhöz.Legyen az a nap csak a tiétek,teljen az a nap nagyon jól.hisz csakis rólatok szól!!Persze hogy tartjuk a kapcsolatot.Szeretnék tudni mindenről. Milyen volt a lagzi, hogy álltok a babaprojektel majd együtt szurkolunk egymásnak!

Légyjó és írj!


2010. augusztus 19. 10:18
Suzana


Regisztráció: 2010-07-12
Hozzászólások: 17
Rang: [tizedes]

szia Nicocika Brigitta vagyok es olvastam a uzeneted szomoru de bar remenyiseggel teli mert szeretnetek egy babat remelek minden jot nektek es remelem a parod is jo lesz meg a baba mert hogy egyutt tudjatok felnevelni a bebit amit anyira szeretnel nem kell azon gondolkodni hogy egyedul maradsz mert nem lesz ugy sosem leszel egyedul mert valaki onnan fen mindig veled van es segiteni fog neked mert hiszen egy gyonoru dologra torekedsz egy babarra ami a legcsodalatossab dolog ebben a vilagban es egyutt a babaval meg erkezik nektek a beke es a boldogsak ami eltolti majd sziveiteket es a parod is nagyon fog orulni neki es egy kicsit kikapcsolodik mad felszabadultab lesz ugy hogy en aszt mondom hogy mindent bele torekedjetek azon hogy a bebit letrehozzatok es meglatjatok hogy minden meg valtozik es hogy minden nagyon jo lesz amugy en is szeretnek babat nekem most lesz a eskuvom szeptember 18 kan es mi is belekezdunk majd a babaprojekte ha akarod tartjuk a kapcsolatot csak majd irj visza szia es minden jot


2010. augusztus 18. 23:17
jaszkuti



Regisztráció: 2008-04-07
Hozzászólások: 4903
Rang: [tábornagy]

szia
szívesen..

és miért nevelnéd egyedül is ha kell(de remélem nem kerül rá sor) föleg ha a gyerek a mindened...
tán beadnád a zasziba?
hány olyan gyerek van aki csonka családban nött fel,és teljes az életük..
hajrá,sok sikert kívánok majd!
és mielöbbi gyermekáldást!


2010. augusztus 18. 20:51
Nicocica


Regisztráció: 2009-07-24
Hozzászólások: 12
Rang: [tizedes]

Sziasztok.Nagyon köszi a segítséget mindkettőtöknek!Miután elolvastam az üziket, amiket írtatok,sokminden megvilágosodott bennem is. Remélem igazatok lesz és tényleg még nagyon sokáig velem lesz a párom!Nem haragudtam meg senkire sem, nem is értettem félre semmit sem.Igazatok van ez tény.Azt hiszem közölni fogom vele,hogy bevállaljuk a gyermeket.Remélem nem bánja majd.Az a baj,hogy nem tudom valójában mi járhat a fejében,mikor rátérek a témára.Mert szerintem nem mondja ki őszintén amit gondol a dologról.Csupán annyit mond,hogy döntsek én hogy ha esetleg valami baj bekövetkezne,akkor nevelném-e egyedül is.Viszont én már hat éve tudom magamról,hogy a gyerek a mindenem. Na mégegyszer köszi nektek sokat segítettetek!!

Ui:Köszönöm a jókívánságokat is!!



<<első  << előző1[2]következő >>  utolsó>>




Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek