167733 tag

2024.03.29.
Aguszta napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Az eddig kézzel vezetett, pöttyözött, karikázott stb. naptáram lassan a kukában végzi.:)

Pandika



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Próbálok teherbe esni » Segítsetek! Ti hogy gondoljátok?


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



 
2010. július 26. 13:51
olika25


Regisztráció: 2008-01-15
Hozzászólások: 3
Rang: [honvéd]

Sziasztok!

Én is pont 4 éve vetéltem el.Azóta se tudom elfelejteni.Próbálkozunk de sajna semmi eredmény.Csak annyi a vigaszom hogy már van egy 8 éves kisfiam.A remény meg van,ne adjátok fel egyszer biztos sikerül nekünk is!!
Üdv
JULCSI


2010. június 22. 17:19
julcsi82



Regisztráció: 2009-12-27
Hozzászólások: 95
Rang: [hadnagy]

Szia!

Én is vesztettem el babát 4 éve! Ezt sajnos sosem fogod tudni elfelejteni,de az idő segíthett és a remény,hogy a következő terhességnél minden rendben lesz! Tehát csak pozitívan gondolkodj!!!
Üdv
Julcsi82


2010. június 22. 17:17
bolenn


Regisztráció: 2010-04-29
Hozzászólások: 3708
Rang: [tábornagy]

Szia! Nem biztos, hogy én vagyok a megfelelő ember a tanácsadásra, mivel én még nem is projekteltem soha, bár szeretnék babát. És nem is bántásból kérdezem, ne sértődj meg kérlek, de hadd tegyek fel egy egyszerű kérdést. Többet már nem is akarsz próbálkozni, mert egyszer már elment egy baba? Mert elfelejteni sosem fogod, az biztos. Mindig ott lesz a félelem, sajnos ez tény. De most ezért adnád fel? Kár lenne! Az AST-t nem tudom, hogy micsoda, de ha a doki szerint nem kritikus, akkor ne aggódj. Biztos vagyok benne, hogy nagy lelki teher egy baba elvesztése, de onnantól kezdve, hogy az ember gyerekvállalásra adja a fejét, rengeteg félelmet és aggódást vállal be. Akkor is, ha megszületik a baba, és egészséges lesz. Onnantól egy életen át félteni fogod, és lesz bőven fájdalom is, mert majd lesz beteg, érik kisebb-nagyobb balesetek, lelki fájdalmak, stb., amik ellen nem nagyon fogsz tudni tenni, csak fájni fog az anyai szíved. De erről is szól a gyermekvállalás, nem? Aggódás az első pillanattól.


2010. június 22. 17:02
malyi.judit



Regisztráció: 2009-11-27
Hozzászólások: 5
Rang: [honvéd]

Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Olyan sok okos dolgot olvastam itt tőletek. Fél éve elveszítettem egy babát. Most újra próbálkozunk, de félek. Azt mondják, hogy teljesen ki kell verni a múltat a fejünkből, mert ha nem esetleg pont ezzel a félelemmel teszek rosszt. Kérdem én: hogy lehet ezt teljesen kiverni a fejedből?? Ráadásul magas az AST-m, a házi orvos szerint ettől le ne álljunk, mert nem olyan kritikus, de aggódom, hogy nehogy most meg ez okozzon bajt. Kérlek benneteket adjatok tanácsot! Köszi!



 



Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek