167733 tag

2024.03.29.
Aguszta napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Végre nem kell mindenhová felirogatnom a dolgaimat, amit aztán kés?bb úgysem találok.

vagi80



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » TERHES VAGYOK!!! :))) » 2011. év első negyedévében születendő babák


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



<<első  << előző1[2][3][4][5]következő >>  utolsó>>

2012. november 26. 18:04
Bjucus82



Regisztráció: 2009-08-09
Hozzászólások: 455
Rang: [őrnagy]


Szerkesztve: Bjucus82 által, ekkor: 2012. november 26. 18:15


2012. október 07. 19:12
moncsi1984



Regisztráció: 2011-01-04
Hozzászólások: 672
Rang: [alezredes]

Botinál csak nagyobb Levi! Ha félre van téve, akkor ne kutass, nem akarom elvenni sogornőd orra elől. 86os méretet hord egyébként.

Holnap bölcsi!!!!!!!!!Kiváncsi leszek milyen!


2012. október 07. 15:51
kozmami



Regisztráció: 2009-11-25
Hozzászólások: 12213
Rang: [alezredes]

Moncsi, megnézem, bár mi mindent félreteszünk a sógornőmnek, meg a hugomnak, de ha megtalálom és jó Botira, akkor beszélünk róla. Csak szerintem amit Levente kinőtt azt Boti is, mert nem egy nagy gyerek. A nyáriba még a lányok is magasabbak nála és a súlyuk is nagyobb. Boti mekkora?
Újjacskákra gyógypuszi.

Lehet, hogy télen nem tud annyit kint lenni, de a hideg sokat kivesz az emberből. De tény, hogy nem olyanok a lehetőségek, mint nyáron.


2012. október 07. 13:18
moncsi1984



Regisztráció: 2011-01-04
Hozzászólások: 672
Rang: [alezredes]

Marcsi: még vissza térve az ágyra, árban ugyan ott leszel mint ha venél használtat.Mi is ott voltuk kb, de mivel nekünk volt itthon "selejt" anyag, így mi megcsiáltuk és tuti új lett belőle!


2012. október 07. 12:17
moncsi1984



Regisztráció: 2011-01-04
Hozzászólások: 672
Rang: [alezredes]

Sziasztok!

Nem kell elvinni röntgenre, mert úgy tudja hajlítani, használni.Olyan mint mikor becsípjük az újjunkat és azon az egy ponton van vér aláfutás. Ma már rendben van.Látszik a helye, de már nem zavarja, tud fogni rendesen mintha nem is történt volna semmi.Csak rondácska.
A csizmán én is gondolkodtam, mert hiába a cipő ha beázik.Az esős időre én is akarok venni neki, mert nem lehet benn tartani.Igazi udvari gyerek.Télen igen jól fel kell öltöztetni, de akkor sem tud kinn lenni úgy mint nyáron és nekünk ezzel lesz bajunk.
Ma fél8kor kelt kis maszatom.Én még javában aludtam.Arra ébredeztem, hogy felmászik mellém, majd fogja az állam és maga felé fordítja.Kinyitottam a szemem, majd arrébb tolt, hogy a kispárnámra fekhessen.

Marcsi: nektek nincs kinőtt mellénykétek amit eladnál?Basszus senkinek nincs, vagy ha igen 1000ft/db.Annyit meg nem adok értük...Ha van gondolj rám!Cipzáros, kapucnisokat keresek.Ha van pufi az is jöhet! Persze ha meg is válnál tőllük!


2012. október 07. 01:02
kozmami



Regisztráció: 2009-11-25
Hozzászólások: 12213
Rang: [alezredes]

Moncsi, nem viszed el röntgenre? lehet eltört az utolsó újjperce.

Itt nem volt olyan hideg, egy hosszú újjú bodyra adtam egy pólót és abba volt kint Levente, meg voltunk ma túrázni így.
Télen is kimehet szerintem, csak fel kell öltöztetni jól. Levente is állandóan megy ki.

Ágyas tanácsokat köszi! Hát még vakarózok rajta, de lehet nézek használt gyerekágyat, mert ahogy ezt számolgattam, annyiból már kapok azt is.
A matrac nagyon sok hozzá, és ugye pont az van kipurcanva.


Sajnálom a kruppot VB!
Azért majd kinőheti?
Jobbulást nektek.


Nekem azt mondta az ortopédus, hogy most még nem fontos a betét a cipőn, az a fontos, hogy a bokát fogja! Mezítláb csak kint az udvaron lehet, de csak ha nem betonos. Jöhetnek azzal a dumával, hogy mert az ősembernek se volt bokafogós cipője, de ő nem is sík terepen szaladgált. Persze ha valakinek problémája van, arra úgyis speckó cipőt írnak.
Ma azon filóztam, hogy a gumicsizma tartja e a bokát? Mert ha jön az eső az lesz a gyereken. Már most is minden nap azt akarja felvenni.
Voltnk túrázni, minden tócsába belement, hát be is ázott, akkora vizek voltak arra. Tomit el is hívtam és hazaküldtem vele a gyereket, mi meg Rékával meg Betyárral továbbmentünk. A végén a részvételi kártyákat egy ládába gyűjtötték és sorsoltak mindenfélét. Nyertem egy tollat meg egy kulcstartót. Nem nagy dolog, de azért jó volt hallani, hogy a nevemet mondják. MOndtam az ismerősömnek, még nyerjen valamit Levente is, aztán mehetünk. Erre mondják, hogy Györök Levente! Nyert egy kaspót a gyerek!


2012. október 06. 15:40
moncsi1984



Regisztráció: 2011-01-04
Hozzászólások: 672
Rang: [alezredes]

Sziasztok!

Nálunk sincs sok minden.Ma volt nálam 3vendég (végre), közben ahogy dolgoztam Boti úgy becsípte két kis ujját, hogy a körömágya vérzett és a két új begy részél véraláfutásos lett nagyon.Szerintetek mit lehetne rá kenni, hogy hamar felszívódjon neki?Fáj neki nagyon alig lehet hozzá éri, ami rendben van, mert púpos és feszít, ezért szeretném neki, hogy mihamarabb felszívódjon és elmúljon.Bal kezén a mutató és a középső ujja.Totál semmit nem tud vele fogni.Amint hozzá ér vmihez vele sírva fakad.Úgy sajnáltam, nem is tudtam lerakni, mert állandóan a kezembe kívánkozott.

Ma éjjelre már mi is indítjuk a fűtést.Éjszaka Boti fázott, fél2től nem győztem betakarni.Állandóan ahogy fordult már ki is takarta magát.Nem sírt semmi, de hideg volt a keze, orrocskája, lábacskája.(pedig zokni is van rajta) Hajnalban úgy oldotta meg, hogy felmászott közénk, átmászott az apján és bebújt mellém.Én meg jól betakartam átöleltem, mert még örző láng sem volt a kazánban, hogy bekapcsolhassam.Ma apu rátette az örzőt, hogy ha fázunk akkor nyomjam fel. Basszus, meg jött a hideg.Botival nem tudom mi lesz télen, mert igazi udvari gyerek.Nem tud meg lenni idebenn.Ahogy fel kell öltöztetni kell és már megy is ki.Ma is már kabát, sapka és csak úgy mehetett ki.Sőt mára már harisnyát is adtam rá.Reggel nálunk nagyon hideg volt. Ti hogy öltöztetitek már a törpéket?


2012. október 06. 11:42
viv83



Regisztráció: 2010-06-02
Hozzászólások: 611
Rang: [alezredes]

Sziasztok!

Még én is vagyok, meg olvasok(nék) rendszeresen, csak mivel nem történik semmi velünk, így nem írok minden nap.
Na mindegy! Nagy hírem van! 5-6 fővel bővült kis családunk. A két nőstény nyúl gyerekeket csinált, és ma reggelre megszülettek!
Após most mondta, hogy látta, hogy a vörös ugrál a másikon, de úg volt vele, hogy nőstények...
Úgyhogy ma költöztetem papáékhoz, mert neki pont kell egy bak nyúl.
Ma este ha minden igaz megyünk bornapokra! Csak ne legyen nagyon hideg, mert az nagyon el tudja bacarintani a kedvet.
Sajnálom, hogy Kristófon kijött ez a krupp. Ezt nem is növi ki?
Supinálós cipő egy vicc. Igen régen mindenki a Siestát istenítette, erre most valahol olvastam, hogy az ördögtől való, mert elkényelmesedik benne a gyerek lába stb, stb. Úgyhogy most supinálós kell, mert abban dolgozik a láb. Jövőre majd megint kitalálnak vmit...


2012. október 05. 20:48
vízilóbébi



Regisztráció: 2010-03-21
Hozzászólások: 697
Rang: [alezredes]

Sziasztok!

Beköszöntött az ősz, és máris jött egy nem kívánatos vendégünk, ez a fránya krupp. Működésben a hideg párásító. Kristóf lázas, rekedt a hangja, ugató köhögése van, szerencsére csak egy-egy elvétve. 8 óta alszik. Ma egész nap bágyadt volt.
A vérvételen túlestünk, persze kis sírással. Az ekcéma a hátán mégsem az lehetett, mert másnapra elmúlt, és nem jött elő sehol máshol, ami két dolgot jelent. Vagy elmúlt a tejfehérje-allergia, vagy még nem jött elő. Doki szerint 1-3 hetes terhelés után mutatkozik meg, lassan 2 hete kapja, és még semmi! Remélem, így is marad! Vérvétel eredmény amúgy hetek múlva lesz csak, de a doki szerint nem az fog dönteni, hogy + vagy -, hanem a tünetei. Merthogy előfordulhat, hogy negatív a lelet és mégis allergiás rá.
Na, ennyit rólunk!

Viv, erről a szupinálós cipőről mostanában többször hallottam, de fogalmam sincs mit jelent! Gondolom olyasmi, mint régen (és ma) a Siesta, régen csak azt ajánlották, most meg ezt.

Moncsi, ezt a gazdit, aki bevitte a játszótérre a kutyát biztos kiosztottam volna...ez nem egy felelős állattartó. Tipikusan a "belesz@rok mindenbe" típus lehet. Remélem, otthon a kutyagumit vacsorázza. Hétfőn bölcsi? Milyen nagyok már ezek a srácok!

Csajok! Kik járnak még bölcsibe? Hogy viselitek a beszoktatást ti, illetve a picik?

Marcsi, belekezdtél már az ágy javításba?

Ezzel a fórum elhagyással kapcsolatban....nos, tényleg senki más nincs itt a NAGY csapatból? Aki néha benéz ide olvasni, írna egy + jelet???[;)
Csak, hogy egyáltalán kíváncsi-e valaki arra, amit írtam, vagy ne pötyögjek inkább én se....(ezt is nyugodtan leríhatjátok! ;) )
Én is kimaradtam egy darabig, megvolt rá az okom, gondolom mindenki másnak is....viszont vagytok páran, akiket megkedveltem, és bevallom, hiányérzetem van, hogy nem tudom, mi van velük.
Remélem azért, hogy mindenki jól van, egészségesen és boldogságban!
Na puszi


2012. október 05. 20:20
vízilóbébi



Regisztráció: 2010-03-21
Hozzászólások: 697
Rang: [alezredes]

NEM!


2012. október 05. 18:35
moncsi1984



Regisztráció: 2011-01-04
Hozzászólások: 672
Rang: [alezredes]

KIHALTUNK!


2012. október 02. 14:45
moncsi1984



Regisztráció: 2011-01-04
Hozzászólások: 672
Rang: [alezredes]

Marcsi: nekünk az ágy 8-9ezerben állt meg.Mert a fa amit felhasználtunk "hulladék" fa volt Robi volt munkahelyén.Azt ingyen el hozhatta. (200ft volt kb egy nagy raklap butorlap szerűség), kellett még vennem vékony szivacsot a huzat alá (asszem vatelin a neve) és a huzat.Kókusz matracot is alá lehet tenni ha találsz akkora méretet amekora ágyat szeretnétek! ;)


2012. október 02. 14:07
moncsi1984



Regisztráció: 2011-01-04
Hozzászólások: 672
Rang: [alezredes]

Marcsi:
http://www.textilshop.hu/kategoria/meteraru.html

Gyerekágyra ez teljesen tökéletes!és olcsóbb mint méteráru boltban megvenni.Én is utána találtam, hogy kész lett az ágy. :(


2012. október 02. 13:56
moncsi1984



Regisztráció: 2011-01-04
Hozzászólások: 672
Rang: [alezredes]

Sziasztok!

Minden papír elintézve, még pénteken megyünk doktornénihez az igazolás miatt, hogy mehetünk bölcsibe. A gyed lemondó papiromat elrontottam,mert 8ig kértem a gyedet és abölcsibe már úgy kell menni, hogy aznap nincs már gyed.Ma felhívtam a bölcsi vezetőt, azt mondta nem probléma mehetünk hétfőn, csak nem írják fel a csoport létszámba azon a napon.Azt mondta akkor úgy is csak 2napot leszünk.Tegnap elsétáltunk a bölcsihez, hogy ne keljen telefonáli hanem megkérdezzük személyesen, Boti egyből bement a termébe. Persze már senki nem volt benn. Boti egyből meg találta a thomast, és a neki tetsző játékokat.Mondtam neki hétfőn már tud itt játszani.Majd kimentünk játszótérre, ahol egy idíóta a hatalmas kutyáját póráz nélkül bevitte a játszóra.Ki van írva KUTYÁKAT BEVINNI TILOS! Na rá is szóltam vigye onnan.Persze Boti mellett volt az a nagy dög. Elvitte, nem szólt vissza.Viszont ahogy mászkáltunk egyik játékról a másikra mért ne legyen kutyaszaros a cipője a gyereknek.
Hétvége óta szigor van.7kor szigorúan fürdés, 8kor ágyba.Persze nem alszik el a tökfej, így tegnap előtt a dunára mentünk sétálni (ott is van stori) akkor fél10kor aludt el.fél8kor kelt, tegnap 9kor aludt el és 7kor kelt.Már alszik is fél1 óta.Dunás stori, hogy ne le legyen kerek a világ a sok paraszttól. Jön 2 nő 2kutyával.Mi ott dobáltuk a köveket.Kutyákkal hol kell játszani mellettünk.Eddig semmi baj. Kutyák bementek fürdeni, majd az egyik oda jött mögém és megrázta magát. Persze a nő nem szólt a kutyájára, vagy látja, hogy vizes nem engedi oda a másikhoz. Közli bocs. (a.....) Majd jön a másik kutya is, az meg Botira rázta volna magát ha Botit nem rántom el ő is tiszta sár lett volna.Na akkor kikeltem magamból és elküldtem őket a picsbe......A fene egye már meg az ilyen embereket.Megértem, hogy nekik kutyáknak is kell a játék a séta a tök tudja mi még, de könyörgöm egy gyerekhez ne engedjék már oda!!!!!!!!!!!

Na de nem mérgelődök.

Marcsi gyerekágynak valót szeretnétek?Adok egy linket ahol olcsón tudsz rendelni.A mi huzatunk 1300ft volt métere.Mert gyerekeknek nincs kimondottan kárpít, vagy ha van a gatyát rá megy csak a huzatra.....Én is lejártam a lábam és sehol!!! Meg keresem és átküldöm a linket.Nagyon édes gyerekmintás anyagok vannak náluk.Mi nem vettünk szivacsot, hanem egy olyat tettük bele, amit mi már nem használunk.Jól kitisztítottuk és az ment bele.Mivel gyerek alatt van az nem fog "behorpadni" egy idő után, mert nincs súlya a törpének.


2012. október 02. 12:50
viv83



Regisztráció: 2010-06-02
Hozzászólások: 611
Rang: [alezredes]

Halihó!

Megjártuk ma az ortopédiát. Doki azt mondta, két éves korig nem alakul ki véglegesen a csontozat, és ezért nem kell foglalkozni, hogy hogy áll a lábi. Vagy vmi ilyesmi! De azért bentre vegyek neki szupinálós cipőt! Juhhé! 10000!
Sikerült venni neki csúszdát is, bár még nem próbáltuk ki, mert rögtön tettem le aludni. Elő névnapi ajándék!
Hétvégénk nagyon jó volt, szombaton anyáéknál voltunk, majd délután Fehérváron mangalica fesztiválon, vasárnap meg falunapi ráadás volt nálunk Edda koncerttel, az előzőt elmosta az eső.

Hát úgy nézem a rossz idő sem hozza meg a kedvet az íráshoz......



<<első  << előző1[2][3][4][5]következő >>  utolsó>>




Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek