167803 tag

2024.04.20.
Tivadar napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Végre nem kell mindenhová felirogatnom a dolgaimat, amit aztán kés?bb úgysem találok.

vagi80



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Próbálok teherbe esni » Vetélés


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



<<első  << előző1[2][3][4][5]következő >>  utolsó>>

2018. szeptember 14. 06:05
zsanisz


Regisztráció: 2018-04-24
Hozzászólások: 39
Rang: [őrmester]

Annyira sajnalom!Teljesen aterzem,az ember egyszeruen osszetorik,bennem szemely szerint megszakadt valami.Ahogy olvashattad es juniusban eltem at ezt,szinten kistesoprojekt.En sem tudtam elotte hogy ez tenyleg letezik...Es most is allok,tegnap es tegnapelott halvany pozitivat teszteltem.Tele vagyok felelemmel,rettegek hogy megegyszer megtortenik minden no remalma.Probal az ember eros lenni,barcsak ilyen egyszeru lenne.En is a hasonlo sztorikat olvastam es rengeteg remenyt adott.Megkerdezhetem te miert csereltel orvost?Csak mert en is ezen gondolkozom...Az enyem ugyanis nem volt hajlando valaszolni a kerdeseimre(szerettem volna tudni,hogy rendben van e a mehfalam a kuret utan,tenyleg szornyu hogy kivancsi vagyok ra.Valamint amikor megkerdeztem,hogy a missed ab utan mit tehetnek,hogy mielobb teherbeessek a valasz az volt:semmit,lepjen meg.Na ugye ezek epp azok a szavak,amikre egy lelkileg osszetort,kikapart nonek szuksege van...Szamomra ez a viselkedes felhaborito.Hiaba jo szakember,emberileg ezzel enyhen leirta magat.
Kerlek ne add fel.Akarmilyen nehez is most.En ugyanigy epedezve vartam,hogy megjojjon.Onnantol erzi kicsit az ember,hogy oke van tovabb.Van egy ismerosom,akinek hasonlo a tortenete mint neked,de harcoltak tovabb es ossze is jott a masodik baba.Valamiert kapjuk ezeket a hatalmas pofonokat,barcsak tudnam miert...Kitartast,sok turelmet es erot kivanok neked!


2018. szeptember 13. 23:59
patya


Regisztráció: 2012-07-23
Hozzászólások: 1
Rang: [honvéd]

Megint ott vagyok, hogy hetek óta bújom a hasonló történeteket.. most aztán úgy döntöttem megírom az enyémet is másoknak. 2014 áprilisa: több mint 4 évnyi védekezés nélküli sex után, egyik nap munkából haza jövet bevillant, hogy már két hete meg kellett volna jönnie. Irány a patika, teszt a du-i pisiből szuper erős kétcsíkos. Wowww! Első uh, csak petezsák, második szintén, missed ab. Azt sem tudtam hogy ilyen létezik... borzasztó egy év, orvos váltás, hormon vizsgálat, kevés a progeszteron. Clostybegit mellett másodikra sikerült a csodálatos,okos,imádnivaló kisfiam :) :) aki nemsokára 3 éves lesz. Tavaly nyáron úgy döntöttünk jöhet a tesó. Irány az orvos szuper gyógyszer felírva, és lám másodikra pozitív a teszt. Hatalmas boldogság, éppen karácsony-szilveszter, majd jött a rút január. Éreztem hogy vmi nem oké, újabb teszt, halványodik :( két hét késéssel megjött, orvos szerint biokémiai terhesség. Jött a gyásszünet, újabb gyógyszeradag, elsőre pozitív teszt, mindeb másnap ismételve, erősödik, szuper! Két hét múlva reggel vérzés, irány a kórház, nincs szívhang, vér van a méhben, haza sem jöhettem, azonnal műtét. Ez volt aug. 9-én. Azóta még meg sem jött, csak várom és várom. Jön majd egy újabb hormonviszgálat (kár h a mélyen tisztelt doktor úrnak ehhez két szomorú eset is kellett) aztán meglátjuk. :(


2018. szeptember 15. 06:45
kovacso8


Regisztráció: 2018-01-27
Hozzászólások: 52
Rang: [zászlós]

Szia Patya,egy cipőben járunk,nálunk is augusztusban ment el egy kb 6hetes baba,igaz nálam spontán vetélés volt,de a lényeg sajnos ugyanazNálunk is van egy 3éves kislány már,akire 3évet vártunk,ő is clostyval jött össze anno,most is ezt írta fel a doki....Most kedden voltam kontroll UHon,hogy megnézze,nem volt-e méhen kívüli terhesség...Nekem azt mondta,hogy most kb 6-8hét lesz,mire megjön,de még a 10!is belefér,és utána is javasolja,hogy hagyjunk ki 3hónapot!Hát... szerintem nem fogunkrészben azért,mert rengeteg idő,részben nem is nagyon hiszem,H összejön addig...Most én is kicsit kiégtem,el is engedtem kicsit a témát,gyógyszert nem szedek,a hőmérőzést,ovu tesztelést is abbahagytam. Nem védekezünk,de komolyabban majd télen térünk vissza a témára.Neked is kitartást,most együtt várjuk akkor,amit amúgy meg nem szoktunk ugye😉😊


2018. július 04. 17:38
zsanisz


Regisztráció: 2018-04-24
Hozzászólások: 39
Rang: [őrmester]

Sziasztok, latom regota nem ir senki ide. Gondoltam leirom ide a mi tortenetunket. Ha erkezik hozzaszolas, uj gondolat akkor annak termeszetesen nagyon orulnek, ha nem, akkor legalabb kiirtam magambol. Egy csodas egy eves kislany boldog anyukaja vagyok. Nagyon szerettunk volna neki kistesot, nos elso probalkozasra sikerult is, akarcsak a noverkeje (ezert most ne kovezzetek meg jo?). Boldogan tervezgettuk a jovot negyesben, amikor a 11. heten kiderult, hogy a petezsak ures. Villamcsapas volt szamunkra, masnap reggel mutet mivel a veteles csak beindult, de muszeres befejezesre volt szukseg, teljesen ures mehhel tavoztam a klinikarol es egy brutalisan osszetort szivvel. Itthon csak olvastam es olvastam es megdobbenve tapasztaltam, hogy mennyi sorstarsam van es milyen sok nonek kellett mar ezt atelnie, borzaszto. Ket nap siras utan elfogytak a konnyeim es vartuk a szovettan eredmenyeit, ami tegnap erkezett meg. Jott az ujabb sokk, hiaba gondoltam, hogy esetleg tulsagosan megeroltettem magam es azert tortent - talaltak valamit, meghozza egy nagyon ritka sulyos betegsegben szenvedett a picike kislanykank, Trisomia 4, azaz a 4-es kromoszoma rendellenessege volt a veteles oka. Itt a ferjemmel ujra megroskadtunk, probalunk utana jarni, hogy megis mi okozhatta, orokolheto e, stb. Holnap megyunk humangenetikai tanacsadasra. Mielobb szeretnenk probalkozni, az orvos es a szuleszno szerint is barmikor lehet, a kontrollvizsgalat is azt mutatta, hogy teljesen rendbejott a mehem. Palastfuteat es malnalevelteat iszok, E-vitamint es napi 1100 mg folsavat szedek. A hcg teljesen kiurult a szervezetembol (juhej) ugyhogy kvazi zold utat kaptunk. A problema az, amivel valoszinuleg masok is talalkoznak, hogy ilyenkor a peteeres ideje nem olyan egyszeruen megallapithato, mivel felborul a ciklus. Ezzel kinek mi a tapasztalata?
Sajnos a veteles kockazata az orvosom szerint mindig ugyanugy fent all, akkoris ha harom nap mulva probalkozunk akkor is ha harom honap mulva. Sot azt mondta, hogy ez a varjon az ember 3-6-12 honapot egy regimodi es rossz elgondolas es jobb ha mielobb ujra teherbeesek. Az emberben persze benne van a felsz, es meg a lelkunk is sajog, de erosen bennunk van a remeny es a hit, hogy lehet meg egy makkegeszseges kisbabank. Kivanok minden hasonlo helyzetben levo noknek, hogy mielobb felepuljon. Ezek a napok eletunk legrosszabbjai es az ember nem talalja a kiutat a godorbol, de hinni kell, hogy van tovabb. A mi kis csillagaink mindig velunk maradnak.Sikeres teherbeesest mindenkinek: zsanisz


2017. május 14. 21:15
Krixtika



Regisztráció: 2014-03-18
Hozzászólások: 1476
Rang: [ezredes]

Szofi!
Igazad van, adok időt a ciklusnak is meg a babának is. Szerencsére nekem a dokim az első mensi utánra zöld utat adott, mert nőgyógyászatilag mindent rendben talált a kontrollon. Egy abortusz az műtét és ott valóban több időt is javasolt várni. Nekem hüvelyi szülés volt. Délutánra teljesen felerősödött a mensi, úgy tűnik ez az. Abban bízom, hogy sokan baba mellett is hamar teherbe esnek és van olyan aki 1 éven belül szül megint. Nekünk ráadásul az első is nagyon nehezen sok idő után jött össze.
Nagyon szeretnék újra kisbabát és tudom, hogy őt már nem pótolhatom.
Köszönöm a válaszod! 🙂


2017. május 14. 14:56
szofi.smith


Regisztráció: 2017-01-26
Hozzászólások: 872
Rang: [alezredes]

Krixtika

Erről sokat nem tudok de nekem egy ismerősöm szült halva 4-5 hónaposan. Neki szerintem volt vagy egy év mire újra próbálkoztak és gondolom ez is benne volt. Utána is neki 9 hónap után sikerült újra teherbe esnie. Szóval nem tudom te neked mennyi idős volt a dolog de szerintem minél több annál több idő kell a regenerálódásnak mert gondolom a szervezet még "emlékszik" stb, 6 és fél hét meg nem olyan hosszú idő ha azt vesszük hogy a nődokik egy abortusz után is 3 hónap szünetet irnak elő.


2017. május 14. 13:50
Krixtika



Regisztráció: 2014-03-18
Hozzászólások: 1476
Rang: [ezredes]

Sziasztok! Van itt köztetek olyan, aki nem vetélt, hanem halva szült? Utána mikor állt helyre a ciklus? Az első mensi normális volt? Nekem elég gyengusz, szinte nem is tudom eldönteni, hogy most tényleg megjött-e? Most telt el 6 és fél hét azóta. Másfél hete a dokinál mégcsak egy 22 mm domináns tüsző volt. Hőmérséklet reggel 36,4, de ilyen szokott lenni a luteálisban nekem. DoraJázmin, esetleg palástfű teát igyál, én most azzal próbálok regeneralni a szervezetem. Adrics, remélem nálatok azóta minden rendben van!

Szerkesztve: Krixtika által, ekkor: 2017. május 14. 13:57


2016. május 02. 18:30
Dorina32


Regisztráció: 2016-01-28
Hozzászólások: 47
Rang: [őrmester]

Sziasztok!

Veronika8, nagyon Drága vagy, köszönöm a jókívánságokat! Nagyon jól teszed, hogy sokat pihensz.. most ez a legfontosabb! A legjobbakat neked, nektek! ;)

Én most így állok:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/527bc5d586d31a5fb619e6041f6fe174_160408_160502_1462147200_.png

Tezslanett, sajna ebben nem tudok segíteni! De szerintem a legfontosabb, hogy ne idegeskedj! MINDEN rendben lesz! Higgy benne!!!

További szép napot mindenkinek! :)


2016. április 28. 04:51
tezslanett



Regisztráció: 2015-10-12
Hozzászólások: 91
Rang: [hadnagy]

Adrics kitartás.szurkolok
Dorina köszönöm.
Sajnos nálunk sincsenek jó hírek,tegnap voltam kontroll ultrahangon,a papiromon az áll hogy policisztás jellegű ovárium.az uterus 79x33 és 5mm az endometrium.
A vetélés óta 12nap telt el,a vérzésem addig tartott mint egy rendes menstruáció.most vagyok a ciklusom 13.napján a megszájam nagyon magasan van és kemény,zárt.Nem tudom ez ilyenkor normális e.ha tényleg policisztás jellegű ovárium látható (ami korai vetéléshez vezet)akkor ezt hogy hogy nem látták eddig?Minden héten voltam ultrahangon.
Vagy ne ijedjek meg ha csak ,,jellegű,,?
Valaki tud ebben segíteni megérteni?


2016. április 25. 20:50
veronika8



Regisztráció: 2015-10-12
Hozzászólások: 37
Rang: [őrmester]

Szia Dorina! Jó, hogy jelentkeztél!!! Szép a görbéd!! Kívánom, hogy az elkövetkező napokban kússzon még ennél is feljebb és maradjon is ott!!

Én most vagyok 7+3, eddig minden ok, de rengeteget fekszek és pihenek. Most más dolgom nincs. A tavalyi rossz élmény után úgy döntöttem, hogy egy újabb pozi teszt után nem folytatom a munkát (állómunka), most tényleg a maximumot megteszem a dolog érdekében.


2016. április 25. 20:06
Dorina32


Regisztráció: 2016-01-28
Hozzászólások: 47
Rang: [őrmester]

Sziasztok csajok! Kicsit eltűntem, mert rossz passzban voltam, de rendszeresen olvastalak titeket! Veronika aranyos vagy hogy gondoltál rám! Hol tartasz most? Drukkolok!!! Tezslanett nagyon - nagyon sajnálom a történteket! Sok erőt kívánok neked… Vár ám rád is egy gyönyörű babuci!!! Hidd el! :) Dóra Jázmin mihamarabbi gyógyulást kívánok neked! Adrics pihenj minél többet! Drukkolok! Csak pozitív dolgokra gondolj!!! Én most így állok!: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/527bc5d586d31a5fb619e6041f6fe174_160408_160425_1461542400_.png Szerintetek? Szép estét Mindenkinek!

Szerkesztve: Dorina32 által, ekkor: 2016. április 25. 20:07


2016. április 25. 09:53
Berny



Regisztráció: 2015-11-21
Hozzászólások: 207
Rang: [százados]

Adrics kitartást neked!


2016. április 24. 15:56
Adrics



Regisztráció: 2010-09-22
Hozzászólások: 679
Rang: [alezredes]

Sziasztok! Hát nálunk nincsenek túl jó hírek. Tegnap megint elkezdtem vérezni. Mikor megláttam, majdnem elájultam.😥 Olyan nehéz volt ez az év az előző vetélés óta. Nem tudom hogy bírnám újra. Szerencsére 1 órán belül tudott fogadni a dokim. Magzatot még nem lehetett látni, amire számítottunk is, mert még korai lenne. Viszont nem volt szabályos kör alakú, ami arra utal, hogy elkezdett leválni. Még bármi lehet a doki szerint. Én lelkileg padlón vagyok. Pihenést, fekvést írt elő és bizakodunk. 😥
Ma rengeteget feküdtem. A vérzés elállt és gőrcseim sincsenek most, úgyhogy bizakodó vagyok, de a kis lüktetéstől még nagyon messze vagyunk.😢


2016. április 23. 20:54
Antia


Regisztráció: 2016-01-28
Hozzászólások: 427
Rang: [őrnagy]

Nagyon sajnálom remélem mielőbb meg gyógyulsz


2016. április 22. 16:21
Antia


Regisztráció: 2016-01-28
Hozzászólások: 427
Rang: [őrnagy]

Szia Jázmin, nekem a műtét után 3 hétre jött meg az első mensim "7 napin tartott, borzasztó erős volt és görcsös" de utána normális állapotra vissza állt! Szerintem ha úgy érzed hogy nem stimmel valami menj el dokihoz, kicsit ciki ugyan de inkább mint hogy valami baj legyen



<<első  << előző1[2][3][4][5]következő >>  utolsó>>




Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek