165161 tag

2022.07.01.
Tihamér, Annamária napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Nekem egy ismer?s ajánlotta az oldalt,és nagyon örülök, hogy idetaláltam Hozzátok!

mkrisztaRólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
PartnereinkTisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Meddőség kezelése » Vetélés után PCOS?


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben 
2016. április 28. 09:06
PuszedRegisztráció: 2015-10-18
Hozzászólások: 408
Rang: [őrnagy]

Szia Tezslanett!
Nagyon sajnálom, hogy elment a babád! :(
Én úgy olvastam, hogy PCOS-ről akkor beszélünk amikor mind a két petefészekben kb. 10-10 db tüsző látszik gyöngysor formában ami olyan 10-13mm. Én úgy tudom PCOS nincs IR nélkül és az FSH/LH hormon 1:1-hez aránya nagyon el van csúszva.
Ezt azért írom mert az egyik petefészkemre nekem is mindig mondják UH vizsgálatkor, hogy PCOS jellegű,de nekem max 3-4 van és csak az egyikbe. A dokim azt mondta mivel van peteérés ne foglalkozzak vele,mindenkinek van cisztája. Mivel én babát szeretnék azért próbálom valamilyen szinten betartani a 160g szénhidrát diétát és próbálok minél többet mozogni.Ezt a PCOS jellegű petefészket nekem is csak a meddőségis doki és a Kaáliba mondták, a többi doki nem.


2016. április 28. 05:45
tezslanettRegisztráció: 2015-10-12
Hozzászólások: 91
Rang: [hadnagy]

Ápr.16.-án 8hetes terhességem szakadt meg.nehezen indult a terhesség mert kevés volt a progeszteron szintem,halvany rózsaszín vérzésem volt,de kaptam rá gyógyszert és szépen fejlődött a baba,szivhangja is volt.a vérzés erősödött és elis ment.Nem kellett kaparni.kontrollon nem mondták semmit,viszont a papiromra az van írva policisztás jellegű ovárium minket oldalon.a vetélés utáni vérzésem addig tartott mint egy rendes menstruáció.most vagyok a ciklusom 13.napján és a mehszánjam magasan van,kemény és zárt. A kérdésem az lenne hogy hogy lehet az hogy a terhesség alatt nem vették ezt észre? Mert ez is okozhat korai vetélést.Vagy a vetélés után alakult ki? A kórházban azt mondta az ügyeletes doki mivel szépen kitisztult nem kellett kaparni,amint készen állok jöhet a következő mert minden rendben van. Biztos hogy az ultrahangon PCOS volt látható? Olyan tüneteim nincsenek és eddig senki nem mondta hogy bármi baj lenne.elvégre teherbe estem. Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek