167733 tag

2024.03.29.
Aguszta napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

A regisztrációm után rögtön bementettem az oldalt a kedvenceim közé.

KisMea



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Meddőség kezelése » Jelenleg Clostilbegytet szedők tapasztalatai illetve régen szedők tapasztalatai


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



 
2016. szeptember 10. 11:30
ayanna


Regisztráció: 2009-07-18
Hozzászólások: 5
Rang: [honvéd]

Szia!

Én háromszor szedtem Closty-t. 2*1 szemet 5 napig. Első alkalommal két szép nagy tüszőt csinált a két petefészekben. Második alkalommal egy nagyot az egyikben, de akkor már éreztem bizonyos mellékhatásait, amik elég kellemetlenek voltak. A harmadik kört már csak az orvos unszolására kezdtem el, akkor már nem produkált akkora tüszőt, vissza is hívtak kontroll UH-ra, amikor már megfelelő méretű tüsző lett (nekem nem volt se UH-s követésem, csak 1db a 12-13. napon, se tüszőrepesztőm hála a drága nemtörődöm orvosomnak). Nagyon nehezen viseltem már testileg a harmadik kört, többet nem engedtem. Utána olvastam, hogy minél tovább szedetik, annál kevésbé "kreál" tüszőt. De legalább a nyálkahártyámat nem vékonyította, pedig ez is jellemző tünet a sok hónapnyi Closty-zás után. Babám nem lett. Azóta se.


2016. június 14. 09:32
Timi22


Regisztráció: 2015-05-22
Hozzászólások: 4
Rang: [honvéd]

Sziasztok, remélem sikerül. :) A maradék clostit megvenném ;)


2016. május 28. 11:46
sip.hugi24


Regisztráció: 2012-02-10
Hozzászólások: 3
Rang: [honvéd]

Sziasztok! Én is most kezdtem le szedni a clostit. Jelenleg még várom a nem vártat. Peteérés időben elég rossz volt meg görcsölt, fájt tőle a hasam és hát a feszültség is kijött rajtam a tabitól. Remélem lesz neki eredménye is.


2016. február 28. 08:33
Lara34



Regisztráció: 2015-09-30
Hozzászólások: 428
Rang: [őrnagy]

Sziasztok!

Két nap csúszás után megjött.
Kitolta a ciklusomat 2 nappal a Clostilbegyt... :(


2016. február 26. 08:17
Lara34



Regisztráció: 2015-09-30
Hozzászólások: 428
Rang: [őrnagy]

Briarlias1!


Ma van a nem várt bár a cervixem szerint tegnap lett volna de ha a ciklusaimat nézem akkor ma vagyok a 27-dik napon nekem mivel 26 napos ciklusaim voltak eddig...a hőm már ilyenkor le szokott esni egy nappal előtte.azaz tegnap már lent kellett volna lennie...még mindig magas...reménykedek...idegőrlő...


2016. február 24. 07:26
Lara34



Regisztráció: 2015-09-30
Hozzászólások: 428
Rang: [őrnagy]

Köszönöm a választ!

Sajnálom hogy ennyi mindenen mentél keresztül!
De lényeg hogy sikerült! Gratulálok a Babyhez!!!
Nagyon sok hasznos infoval szolgáltál!
Hol voltál lombikon? Ajanlanád a helyet?


2016. február 23. 15:45
Bejjaasszony



Regisztráció: 2010-11-16
Hozzászólások: 384
Rang: [őrnagy]

Sziasztok!

Leírom az én történetem röviden.
Én régebben (7 éve) szedtem a clostyt. 5 napon át napi 2 szemet. UH alapján 3-6 db tüszőm lett. 2 hónap volt otthon próbálkozós, nem sikerült. Aztán kiderült, hogy PCT pozitivitás miatt csak inszem jöhet szóba. Aztán 5 alkalom inszemináció következett: closty napi 2x 5 napon át és merional szuri plusszban, majd tüszőrepesztő ciklus közepén, majd progi pótlás (duphaston vagy utrogestan) ciklus második felére. Nem sikerült egyszer sem. Legutoljára meg már túl is stimuláltak. Ráhagytuk. Pedig nálam és a páromnál minden tökéletes volt, kivéve a PCT pozitivitást!

Aztán kis szünettel lombikba kezdtünk. Rengeteg gyógyszer és szuri (ez más tészta). 2,5 év alatt 4 lombikos stimum volt (de csak az elsőnél adtak closty-t és más egyéb "csodaszereket", a többi stimunál már más jutott).
Az első stimunál lett 6 szép tüszőm, de csak 3-ban volt petesejt, és egyik sejt sem volt megfelelő ahhoz, hogy megtermékenyüljön. Buktaparty.
A második stimu jól sikerült, a 9 tüszőből 6 sejt lett! 4 szépen is megtermékenyült, 2 ment a kukába. 2 embrió vissza, 2 a fagyasztóba. Sikertelen lett a beülti!
A fagyasztott embrió transzfer sem sikerült!
Na viszont a 4 stimunál 5 tüszőmlett, és 3-ban volt sejt, viszont mind a 3-ból lett embrió, akiket vissza is ültettek. Ez a beültetés volt sikeres! Akkor a 10.dpo-on már este pozitívat teszteltem. Gyanakodtunk az ikerterhességre, de a vér HCG szintje alacsony volt ahhoz, hogy ikrek legyenek. 1 embrió tapad meg, de sajna 8. héten vetélés lett a vége. Akkor ráhagytuk végleg a mesterséges babagyártást!

De csodák csodájára 3 hónap után spontán babás lettem! Vele is a 10. dpo-on este már pozit teszteltem De hála a legtökéletesebben alakult minden, és ma már 5 hónapos a bébim

Ha rám hallgattok, el kell dobni nagyívben a hőmérőt és az ovuteszteket. A legtöbb esetben csak álmatlan éjszakákat okoznak és plussz felesleges agyalást sajnos!
A pozi ovuteszt még nem jelenti azt, hogy meg is fog repedni a tűsző, és azt sem, hogy abban a tüszőben van e egyáltalán petesejt. (Én a lombikoknál döbbentem rá, hogy hiába van sok nagy tüszőm, ha azokban csak kevés, vagy szinte nincs is egészséges petesejt!)
Ja, és alacsony hővel is lehet teherbe esni, van pár nem tankönyvbe illő barátnőm példaképpen
És hiába magas a hőd a ciklus második felében, még korántsem biztos, hogy elég magas a progeszteronod, vagy elég vastag a nyálkahártyád ahhoz, hogy megtapadjon az embrió.

Persze vannak ismerőseim, akiknek segített a closty, és vannak, akiknek nem. De hátha te szerencsés leszel Lara, és nem kell még többet szenvedni a babáért! Nagyon drukkolok mindenkinek, aki ebben a cipőben jár!


2016. február 23. 08:02
Briarleas1


Regisztráció: 2015-05-08
Hozzászólások: 137
Rang: [százados]

Ha csütörtökön van a nemvart akkor még korai a teszt,nem mindenkinek mutatja ki előtte.nekem pl meg is jött mikor terhes voltam,ezért csak akkor jöttem rá hogy valami nem stimmel mikor következő hónapban elkezdtem ovutesztelni és rögtön pozitiv lett a 10.napon.aztán már a hcg teszt is.
Próbálj meg lazítani és tesztelj újra csütörtökön
Voltam már korábban a többi topicban csak a sorozatos csalódásokat nehezen viseltem és egy idő után nem volt kedvem írni.De reméljük a closti meghozza az eredményt Majd lehet atnezek azért


2016. február 23. 06:26
Lara34



Regisztráció: 2015-09-30
Hozzászólások: 428
Rang: [őrnagy]

Szia!


Tegnap este nem éreztem különösebben melegnek magam és csak kíváncsiságból megnéztem 36,6 Tudom a reggeli számít de én a ciklusom utolsó hetében mindig kigyulladok nappal is meg este is bár igaz hogy a reggeli mérés mindig a legmagasabb. Na látva a szar eredményt párom megölelgetett én meg elhullajtottam pár krokodilkönnyet és így aludtam el.

Reggeli szuperérzékeny 10-es tezt negatív...
Ebben a hónapban nincs hőgörbém hogy ne idegesítsen de azért persze ma reggel megnéztem digitálissal 36,9
az egyetlen jó kis higanyosomat jól eltettem valahová mérgemben két hónapja. de mivel azzal csináltam előtte a négy havi hőgörbét most halvány ibolya dunsztom sincs hogy ez jó vagy nem...
Mielőtt belevágtam annó a méricskélésbe hoztam haza háromféle lázmérőt és teszteltem a higanyos a tapasztalataim szerint 2-3 tizeddel is többet mért mindig a digitálishoz és az alkoholoshoz képest.
Ha így nézem akkor 37,1-37,2 a mai érték és az jó.
Nincs mese délután felforgatom a lakást a higanyosért hogy holnap reggelre azzal mérhessem.
Szóval a remény hal meg utoljára.
Szerintem gyere át ide:
Kezdőlap,Próbálok teherbe esni,Újonc babavárók ;)
Ott sokan vagyunk és napi szinten kommentelünk kivel mi van stb! Sokunknak erőt ad szerintem és a biztatás is nagyon jól esik és a sikertstoryk is nagyon lelkesítőek!


2016. február 22. 22:58
Briarleas1


Regisztráció: 2015-05-08
Hozzászólások: 137
Rang: [százados]

Én ma vagyok a 15.napon,ma reggel volt repedés szerintem,28-30 naposak a ciklusaim.Ha most nem jön össze,szerintem nekem is megemeli napi 2re,és azt mondta 3-6 hónapig érdemes ezzel próbálkozni,utana inszem.szorítok neked!!


2016. február 22. 14:20
Lara34



Regisztráció: 2015-09-30
Hozzászólások: 428
Rang: [őrnagy]

Szia!


Kétszer egyet a ciklus harmadik napjától a 7-ig.
Szóval akkor nekem nem a legkisebb dózisban adta...a 13-ik napon én már láttam a cervix váladékot így szerintem ha megjönne akkor nem e hét péntek inkább e hét csütörtök...már hétfő van és idegőrlő...
Neked mikor kell szorítani?


2016. február 22. 11:15
Briarleas1


Regisztráció: 2015-05-08
Hozzászólások: 137
Rang: [százados]

szia Lara! Nekem is ez az első Clostis ciklusom (2-7.nap, napi 1 tabi), tehát sok tapasztalatról még nem tudok beszámolni. Mi tavaly május óta próbálkozunk, az első ciklusban összejött valami de el is ment sajnos. Azóta semmi.
Nekem IR-em és pm. alulműködésem van, de rendszeresen járok kontrollra, szedem a tabikat és az értékeim tökéletesek. Ovulációm is bizonyítottan van, a párom értékei tökéletesek.
A progeszteron az egyetlen amire a nődokim azt mondta hogy "magasabban szereti" - ez amúgy 30 nmol/L az ovu+7.napon, ezért kezdtük el a Clostit, azt reméli tőle hogy elengendő lesz a progeszteron a beágyazódáshoz.
Nekem nem követi UH-al, mert azt mondta ez a legkisebb dózis.
Te milyen dózisban szeded?


2016. február 20. 17:18
Lara34



Regisztráció: 2015-09-30
Hozzászólások: 428
Rang: [őrnagy]

Sziasztok! Gondolom jelenleg is sokan szedik és vannak tapasztalatok...jó lenne itt megosztani őket. Nálam és a páromnál semmit nem találtak ez idáig a meddőségi központban. Most volt az első Clostilbegytes hónapom... Mivel eddig is volt mindig peteérésem néha két tüsző is beérett így kíváncsi voltam mi lesz a gyógyszer eredménye. A 12-dik napon három érett tüszőm volt kettő 17 mm és egy 18 😍 Most várakozunk...idegőrlő...jövő hét csüt. A nem várt napja (a ciklusom halál pontos 26 nap és a 27-dik napon jön meg) Persze már beképzelem hogy babás vagyok...ilyenkor az utolsó héten mindig ez van...már 15 hónapja 😁😩



 



Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek