167802 tag

2024.04.20.
Tivadar napja van!
Főoldal     DEMO (Bemutató)     Regisztrálj     Fórum     Mondd el!     Kapcsolat

Név:

Jelszó:


Jegyezzen meg Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Az eddig kézzel vezetett, pöttyözött, karikázott stb. naptáram lassan a kukában végzi.:)

Pandika



Rólunk
Gyakran ism. kérdések
Hogyan használjam?
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Partnereink



Tisztelt felhasználóink!
Sajnos az fórumon elszaporodott jogsértések miatt kénytelenek vagyunk a fórumot leállítani. 2022 május 11-től a fórum nem lesz elérhető.

Ciklus.hu

Kezdolap » Próbálok teherbe esni » Próbálkozok :)


Rendezés dátum szerint növekvő sorrendben



 
2009. április 08. 10:24
Séni



Regisztráció: 2008-11-04
Hozzászólások: 3786
Rang: [tábornagy]

Szia Andibaby!
Szerintem 3-3nap! Szóval minimum 1 hétig 2 naponta sex! Van ovuteszted? Méred a hődet? Könnyebb lenne "megtalálni" a pét!
Nagyon sajnálom, hogy így jártál tavaly! Nyugodj meg, biztos nem lesz semmi baj a kövi babával! Sok minden segít a babó megtapadásában, megtartásában! E vitamin, palástfű tea... Én Barátcserjét szedtem, (megerősíti a méhet) teákat iszom, most Multi Maca-t eszek! (Ezt a párom is szedi, rá is jó hatással van, több kedve van...!) Mindent kipróbálunk a cél érdekében! Sok sikert a Babagyártáshoz! És fel a fejjel!


2009. április 05. 16:40
andibaby29



Regisztráció: 2009-04-05
Hozzászólások: 7
Rang: [honvéd]

Sziasztok! Ma regisztráltam zen az oldalon. Mi is babát szeretnénk a párommal, dolgozunk is rajta de idáig még nem sikerült. Az igazsághoz hozzá tartozik hogy már volt 1 sikertelen terhességem, ami elhalt a 9. héten és műszeresen kellett befejezni.Ez 2008 augusztusában történ egészen pontosan :( Nagyon sok bennem a félsz, de mindig próbálom magam megnyugtatni hogy a következővel már nem lesz semmi baj. Segítségeket szeretnék kérni arra vonatkozóan hogy mikor érdemes összebújnom apával az ovuláció körüli időpontban:) előtte? utána ? hány nap? meg ugy egyébként is minden véleményre vevő vagyok. Egy kicsit zöldfülű vagyok még:))) Előre is köszi mindent! andibaby29



 



Adnetwork
copyright © ciklus.hu 2007 - Naptár Nőknek